Ledňátka 2021. Je tady někdo na úplném začátku?
Ahoj holky, je tady už někdo na úplném začátku? Já byla v pondělí u dr a jsem 5+2 tt ❤️ Snad vše bude v pořádku 🙏🏻
Ahoj tak se k vám přidávám, čekáme druhé, je mi skoro 27 a doma máme syna Samíka, bude mít v srpnu 3 roky. Dneska jsem byla na kontrole a zatím vše v pořádku, jsem 9+0 a miminko má 2.3cm, nikdo kromě mého muže a nejlepší kamarádky to ještě neví a plánujeme to oznámit nejdřív tak ve 12tt 😉 na začátku jsem měla hematom a špinila jsem, tak se vic bojím, u syna bylo vše naprosto v pořádku celé těhotenství, ale zas porod stál za prt 😔 ještě ke všemu mám PCOS (syndrom polycystickych ovárií) takže vlastně malý zázrak 🙈
@diginka1993 jeee moc gratuluji, ať je mimi i ty zdrave
@luculka93 nezkoušela jsi lizatka pro těhotné na nevolnost nebo popijet po trochach celý den colu?
Musím uznat že mě nepomaha snad nic. Občas tyto 2 věci mě zachrání ale ne na moc dlouho... vlastně zvracení mi pomůže, to mi pak ten den do večera už není špatně😂😂😂 ale druhý den zase nanovo
@luculka93 porad neco pojidam (krekry, cheerios, meloun, a usrkavam colu - jak ji notmalne vubec nepiju, tak ted mi pomaha!
Ahoj, jak si dopadla? Myslela jsem na tebe! @miska071985
Ahoj holky tak někdo nějaké nové info? Taky se vás na gynekologii ptali, jestli si budete platit balíček? Překvapilo mě, že jsou teď takové změny jalo např 3 ultrazvuky za celé těhotenství a že už se nedělá monitor 😮 já jsem si to zaplatila, přece jen budu víc v klidu, když bude ultrazvuk každou kontrolu
@diginka1993 z nás zadny balíček neni... Ale na 1.a 2 velký utz jdu jinam, tak tam se platí. Jinak o změnách nerikala ale zatím vše jak v roce 2016...tak uvidíme
@pavcatko ja platila 1900 a mam prvni fotku zdarma, pak každá 100kč, jinak 200kč, v základu jsou 3 utz za celé těhu, jinak 500kč jeden utz, 1.screening nově 1500 kč, druhý velký taky 1 500kč a v balíčku je měření (miminka) ve 36 týdnu jinak není
@diginka1993 ty jo, to je mazec! Kde bydlíš? Ja jsem od Přerova a tohle slyším poprvé... U nás tedy foto 50kc..no s těmi utz jsem zvedava, pro mě je to pro pocit klidu velmi důležité videt mimi každý měsíc...
@pavcatko ve Znojmě, právě už jsem to slyšela od kamarádky která rodila letos 28.3., mě štvou i ty monitory, člověk měl lepší pocit když slyšel srdíčko
@diginka1993 ja tipovala Prahu, promin :D Uvidíš, co napíši ostatní, tohle u nás v okolí asi není...
@jarmarca jo tak to určitě, i na kraji záleží, kamarádka co je teď těhotná a ma jiného lékaře než já tak taky platila to samé
Tak se taky přidávám - dneska první kontrola, dle MS 7+2, dle UTZ 6+3. Bylo už i srdíčko. Je to naše třetí, už mám doma chlapečka a holčičku (5 a skoro 3). Na podzim jsme jedno potratili, tak doufám, že tentokrát to dopadne. Další kontrola za 14 dní - odběry a průkazka a potom v polovině července screening v Gennetu
@martik16 gratuluji, u nás dává doktor průkazku až kolem 11tt, koukám že jinde se dává dřív, jinak jsi dobrá, tři děti a docela blízko u sebe, to je mazec 🙂
@diginka1993 děkuji. Já bych průkazku taky dostala později, ale sešlo se hodně věcí najednou - moje dr. má poradny jen 1x za 14 dní a já jsem za měsíc na dovolené, když je poradna, a zároveň tu průkazku ale prý budu potřebovat už v době, kdy půjdu na první screening....
@martik16 ajo, tak to chápu, jak to zvládáš se dvěma dětma a teď ještě těhotná? Plánovali jste třetí? Asi jo, když jsi psala, že jsi potratila viď, jen mě to zajímá, jestli nechceš, nemusíš odpovídat 😉
@diginka1993 no začátek byl krušný, protože jsem odjela na začátku května s dětmi na měsíc do lázní... tam jsem na začátku zjistila, že jsem v tom a poslední týden pobytu jsem měla už i docela drsné nevolnosti, tak to byl mazec... Doma je to docela v pohodě, jen bych teď prospala celé dny. Oni už jsou docela samostatní, vyhrají si spolu, navíc od září budou už oba ve školce, tak to bude zase jiné. A ano, třetí jsme plánovali, vždycky jsme chtěli 3...akorát teď přemýšlím, jestli se mi chce zase několikrát za noc vstávat, mixovat příkrmy, prát plíny :D S těmi staršími už je to v tomhle ohledu docela na pohodu - už zvládají i delší výlety, nají se, oblečou, spí celou noc
Ahoj holky. Já už dostala taky průkazku, v pondělí, byla jsem 9+2. Jinak mám doktora v Praze v centru a nic se neplatí, za prohlídky, ultrazvuk, ani fotky...
U nás dává průkazu až od 10tt.. takže 15.6 si jdu pro ni☺
Ahoj, dneska jsem 10+0 a už 4 týdny trpím na celodenní nevolnosti, cola, lízátka, zázvor, zobat jidlo, těhotenský čaj emesin vůbec nic mi nepomáhá. Kdy už to konečně přejde? 😏 Mam doma ještě skoro 20 měsíční dvojčátka a už jsem vážně úplně vyřízená

@jarmarca v piatok ráno.