icon

Ledňátka 2021. Je tady někdo na úplném začátku?

martinato1989
6. kvě 2020

Ahoj holky, je tady už někdo na úplném začátku? Já byla v pondělí u dr a jsem 5+2 tt ❤️ Snad vše bude v pořádku 🙏🏻

miska071985
2. čer 2020

@jarmarca v piatok ráno.

noisy
Autor odpověď smazal
diginka1993
3. čer 2020

Ahoj tak se k vám přidávám, čekáme druhé, je mi skoro 27 a doma máme syna Samíka, bude mít v srpnu 3 roky. Dneska jsem byla na kontrole a zatím vše v pořádku, jsem 9+0 a miminko má 2.3cm, nikdo kromě mého muže a nejlepší kamarádky to ještě neví a plánujeme to oznámit nejdřív tak ve 12tt 😉 na začátku jsem měla hematom a špinila jsem, tak se vic bojím, u syna bylo vše naprosto v pořádku celé těhotenství, ale zas porod stál za prt 😔 ještě ke všemu mám PCOS (syndrom polycystickych ovárií) takže vlastně malý zázrak 🙈

luculka93
3. čer 2020

@pavcatko ahoj poradily něco na ty nevolnosti ? 🙂

lexa2000
3. čer 2020

@diginka1993 jeee moc gratuluji, ať je mimi i ty zdrave

lexa2000
3. čer 2020

@luculka93 nezkoušela jsi lizatka pro těhotné na nevolnost nebo popijet po trochach celý den colu?
Musím uznat že mě nepomaha snad nic. Občas tyto 2 věci mě zachrání ale ne na moc dlouho... vlastně zvracení mi pomůže, to mi pak ten den do večera už není špatně😂😂😂 ale druhý den zase nanovo

modrebrylky
3. čer 2020

@luculka93 porad neco pojidam (krekry, cheerios, meloun, a usrkavam colu - jak ji notmalne vubec nepiju, tak ted mi pomaha!

diginka1993
3. čer 2020

@lexa2000 děkuji
@luculka93 me pomaha taky cola studena nebo zazvorovy studeny caj, udelam si klasika teply, kostky ledu, vymackam citron ale moc by se v tehotenstvi pry nemel jsem nekde kdysi cetla, jako nepiju ho po litrech samozrejme

pavcatko
5. čer 2020

Ahoj, jak si dopadla? Myslela jsem na tebe! @miska071985

diginka1993
5. čer 2020

Ahoj holky tak někdo nějaké nové info? Taky se vás na gynekologii ptali, jestli si budete platit balíček? Překvapilo mě, že jsou teď takové změny jalo např 3 ultrazvuky za celé těhotenství a že už se nedělá monitor 😮 já jsem si to zaplatila, přece jen budu víc v klidu, když bude ultrazvuk každou kontrolu

pavcatko
5. čer 2020

@diginka1993 z nás zadny balíček neni... Ale na 1.a 2 velký utz jdu jinam, tak tam se platí. Jinak o změnách nerikala ale zatím vše jak v roce 2016...tak uvidíme

diginka1993
5. čer 2020

@pavcatko ja platila 1900 a mam prvni fotku zdarma, pak každá 100kč, jinak 200kč, v základu jsou 3 utz za celé těhu, jinak 500kč jeden utz, 1.screening nově 1500 kč, druhý velký taky 1 500kč a v balíčku je měření (miminka) ve 36 týdnu jinak není

pavcatko
5. čer 2020

@diginka1993 ty jo, to je mazec! Kde bydlíš? Ja jsem od Přerova a tohle slyším poprvé... U nás tedy foto 50kc..no s těmi utz jsem zvedava, pro mě je to pro pocit klidu velmi důležité videt mimi každý měsíc...

diginka1993
5. čer 2020

@pavcatko ve Znojmě, právě už jsem to slyšela od kamarádky která rodila letos 28.3., mě štvou i ty monitory, člověk měl lepší pocit když slyšel srdíčko

pavcatko
5. čer 2020

@diginka1993 ja tipovala Prahu, promin :D Uvidíš, co napíši ostatní, tohle u nás v okolí asi není...

jarmarca
Autor odpověď smazal
diginka1993
5. čer 2020

@jarmarca jo tak to určitě, i na kraji záleží, kamarádka co je teď těhotná a ma jiného lékaře než já tak taky platila to samé

martik16
5. čer 2020

Tak se taky přidávám - dneska první kontrola, dle MS 7+2, dle UTZ 6+3. Bylo už i srdíčko. Je to naše třetí, už mám doma chlapečka a holčičku (5 a skoro 3). Na podzim jsme jedno potratili, tak doufám, že tentokrát to dopadne. Další kontrola za 14 dní - odběry a průkazka a potom v polovině července screening v Gennetu

diginka1993
5. čer 2020

@martik16 gratuluji, u nás dává doktor průkazku až kolem 11tt, koukám že jinde se dává dřív, jinak jsi dobrá, tři děti a docela blízko u sebe, to je mazec 🙂

martik16
5. čer 2020

@diginka1993 děkuji. Já bych průkazku taky dostala později, ale sešlo se hodně věcí najednou - moje dr. má poradny jen 1x za 14 dní a já jsem za měsíc na dovolené, když je poradna, a zároveň tu průkazku ale prý budu potřebovat už v době, kdy půjdu na první screening....

diginka1993
5. čer 2020

@martik16 ajo, tak to chápu, jak to zvládáš se dvěma dětma a teď ještě těhotná? Plánovali jste třetí? Asi jo, když jsi psala, že jsi potratila viď, jen mě to zajímá, jestli nechceš, nemusíš odpovídat 😉

martik16
6. čer 2020

@diginka1993 no začátek byl krušný, protože jsem odjela na začátku května s dětmi na měsíc do lázní... tam jsem na začátku zjistila, že jsem v tom a poslední týden pobytu jsem měla už i docela drsné nevolnosti, tak to byl mazec... Doma je to docela v pohodě, jen bych teď prospala celé dny. Oni už jsou docela samostatní, vyhrají si spolu, navíc od září budou už oba ve školce, tak to bude zase jiné. A ano, třetí jsme plánovali, vždycky jsme chtěli 3...akorát teď přemýšlím, jestli se mi chce zase několikrát za noc vstávat, mixovat příkrmy, prát plíny :D S těmi staršími už je to v tomhle ohledu docela na pohodu - už zvládají i delší výlety, nají se, oblečou, spí celou noc

kostga
6. čer 2020

Ahoj holky. Já už dostala taky průkazku, v pondělí, byla jsem 9+2. Jinak mám doktora v Praze v centru a nic se neplatí, za prohlídky, ultrazvuk, ani fotky...

lexa2000
6. čer 2020

U nás dává průkazu až od 10tt.. takže 15.6 si jdu pro ni☺

renat23
6. čer 2020

@lexa2000 taky jdu 15.6 pro prukajdu a na krev a doufám že me prohlédne i doktor a snad si poslechneme aspon srdicko protoze utz delat určitě nebude to az pak ten screening

lexa2000
7. čer 2020

@renat23 držím palce ať to dopadne dobře 🥰

renat23
7. čer 2020

@lexa2000 děkuji, sice je to 3 tehotenstvi ale mám strašný strach. Na utz jsem byla v 6+3 a mimi bylo 6+5 a srdíčko bilo krásně ale jak jeste necítím pohyby coz si jeste počkáme tak člověk proste neví. Ale tak to máme asi všechny

noisy
8. čer 2020

Ahoj, dneska jsem 10+0 a už 4 týdny trpím na celodenní nevolnosti, cola, lízátka, zázvor, zobat jidlo, těhotenský čaj emesin vůbec nic mi nepomáhá. Kdy už to konečně přejde? 😏 Mam doma ještě skoro 20 měsíční dvojčátka a už jsem vážně úplně vyřízená

lexa2000
8. čer 2020

@noisy to tě lituji že si ani neodpocines když máš doma mimca :( já teda mám nevolnosti hned od 5tt... ležím, během po záchodě, spím... jak píšeš ty, nezabírá nic... už se taky těším až to skončí...

noisy
8. čer 2020

@lexa2000 doufám, že to brzy přejde, tohle je vážně šílený. Takhle jsem se necítila ani když jsem čekala holky 🥴

Strana