Lék Anopyrin na podporu těhu - máte zkušenosti?
Ahoj. Je tady prosím někdo, kdo dostal lék Anopyrin (na předpis) aby se těhu v prvních týdnech udrželo? Budu moc ráda za vaše zkušenosti. Díky!
@vita_ cely tady ty genetiky jsou podle me zbytecny nervy, uz se tesim, az budu mit doma taky zdrave miminko. A dekuji za mail
@smoulinka211 Věřím tomu, že screeningy dokáží odhalit nemocný plod, ale bohužel k tomu je i riziko falešně pozitivních výsledků, které je několikrát znásobeno pokud jej dělá neauditovaný lékař, zároveň se samozřejmě nekontrolují všechny nemoci, je jich tolik že to ani nelze, takže může být ta "jistota" negativního screeningu i invazivních testů falešná. Za mail není zač 🙂, doufám, že vám taky proběhne vše bez problémů.
@vita_ taky doufám, děkuji za podporu a do mailu jsem ti ještě poslala "sloh" zážitky z druhé genetiky :D
Ahoj, snad se mi jeste podari obnovit diskusi. Mate prosim nekdo zkusenost s vedlejsimi ucinky Anopyrinu? Ja jim jen pul tablety denne a mam po nem vzdy sviravy tlak na hrudi a malinko obtiznejsi dychani. Mam to prehlednout nebo radeji nebrat? Existuje nejaka alternativa Anopyrinu - Aspirin, Stacyl, Godasal.. Beru jej kvuli preeklampsii a rustove restrikci plodu. Diky

@sudylichozrout Když já si vzpomenu, co jsem si "vytrpěla" než nám řekli výsledky genetiky a i tak po zbytek těhotenství červíček podvědomě hlodal ... navíc malej se narodil dřív, já vůbec nebyla připravená na to, že budeme mít dítě a že si ho odneseme a že mu nic nebude (asi to zní šíleně, ale na předporodním kurzu mi měl sakra někdo říct ano opravdu si odnesete dítě, bylo by to pro mě užitečnější než popisování epidurálu), tak z toho, co popisuješ ty se člověk musí fakt zcvoknout, jsi dobrá, že si to přiznáš a řešíš to a zavčas.