Malé 3mm "nic"
Tak podle výpočtu MS jsem 5tt a pan doktor mi dnes ukázal malé 3 mm "nic" s tím že je tam začínající těhotenství , pozval si mě na kontrolu 28.6. A doporučil mi vitamíny. Poslušně jsem je zakoupila a budem dál čekat co se bude dít . Tak doufám že bude vše v pořádku
@andulenka23 ja jdu na kontrolu az 28.6 Tak se uvidi co se uvidi 😶 drzim palce at to dobre dopadne
ahojky dnes jsem byla u Dr jsem 6tt a Dr mi řek že ultrazvuk ukazuje že je mimi moc malinké že neodpovídá podle poslední menstruace ta byla 29.4.19 ani srdíčko ještě nešlo vidět máte někdo zkušenosti
@jackulina muzes mit ovulaci jindy nez v pulce cyklu, tak dite treba neodpovida. Driv jak za 10dni bych na kontrolu nesla
@makronka222 jdu na kontrolu 4.7 tak doufám že bude vše ok modlím se
@jackulina ovulace probehla pozdeji, mela sem to tak s prvnim synem. Ted je mu sest let.
@jackulina mně rovnou řekli, že dříve jak 8tt mě nechtějí vidět. Že tam nic není pořádně vidět a že dělá pak doktor UTZ až v 8tt. Tak čekám. Je to ale boj. Přeci jen je to konec 2 měsíce a já stále nevím, jestli je vše OK. Nemám ani nevolnosti. Jen je mi trochu blivno a motá se mi hlava. Je to podobné kocovině. Kde je jediná změna, tak jsou prsa. Bolí a rostou.
@piedra jo prsa , ty mě bolí jak blázen , trochu mi i tvrdnou až je musim každý večer rozmasírovat 😏
Ahoj 🕊😇
Jsem 15den těhotná a miminko má 5mm.
Na kontrolu jdu začátkem července. 🙂
Těším se...
ahojky tak dnes ráno jsem začala krvácet 😫😫k Dr jdu zítra tak se modlím ať to nic není ale mám velký strach bolí mě i břicho jako kdybych měla menzes 😥
@jackulina tak to me mrzi , drzim palce at je vse v poradku
nechci se opakovat ale chtěla bych se zeptat jestli jste některá neměla zkušenosti šla jsem do sprchy a šlo že mě takové tmavě červené a černé kusy krve a jakoby i hlen asi už je po všem že 😧vím zítra jdu k Dr ale chtěla jsem jestli nemám aspoň malinkou naději že je mimi v pořádku tak se ptám o zkušenosti 😧😧
@jackulina já zkušenost nemám 😔
@piedra Bud rada, ze nemas nevolnosti 🙂 To nic neznamena! V kazdem těhotenství nejsou! Ja jsem těhu poznala podle zadýcháváni se na rovině, jinak jsem žádné příznaky neměla. Nějaké návaly se objevily až kolem 4.mesice.
Za to v druhém těhu jsrm mela nízký tlak + nevolnosti a fakt neni o co stat! 😂😱
Ja jsem byla na kontrole kolem 7 tt a take tam byla jen tecka a nic vic. Navic ovulace byla take jindy nez v půlce cyklu, tak doktorce ty tydny skakaly nez to bylo jasnejsi.
Ted ma ta mala tecka 3 roky 😁
@kusanagi87 nevím co je lepší při prvním těhu jsem krvácela do třetího měsíce a říkala jsem si raději zvracet než ta velká nejistota a teď teď mě i hodně bolí břicho vypadá to na samovolný potrat i to krvácení ono každý má něco do sebe ale i teď popravdě bych raději zvracela uvidíme zítra u Dr ale vypadá to na konec😧😧😧
ahojky holky tak jsem byla u Dr plod se drží ale srdíčko nebylo ještě vidět tak Dr řekl že tomu dáme ještě týden ale myslím si že se neukáže jsem 8tt nevím do kolikátého týdne se musí objevit srdíčko máte zkušenosti
ahojky tak od pondělka pořád krvácím jdou že mě i kusy takže mi je jasný že je to samovolný potrat k Dr jdu 4.7 na ultrazvuku mimi už tam nebude to mi je jasný jen doufám že nebudu muset na vyčištění ale chtěla jsem se zeptat měli jste bolesti já velké ale dnes je to 5 den jak dlouho jste měli bolesti a krvaceli jste díky za info
za jak dlouho jste se snažili o miminko po samovolném potratu

@widowblack také jsem takhle měla, byla jsem na první kontrole 30.5. (5+1), na UTZ 0.62 cm tečka, další kontrola 20.6., to už budu 8+1 a jsem jako na trní 🤷🏻♀️