icon

Malý plod, týden těhu neodpovídá

miaellen
31. srp 2017

holky, přijela jsem před hoďkou z gyndy .. no měla bych být 6+1, ale bohužel plod neodpovídá staří těhotenství a od včera špiním. dostala jsem ultrogestan a lékař řekl, že víc dělat nemůže. pozval si mě znovu za týden. buď byla ovulace později, nebo prostě to dopadne blbě, je to hold přiroda... je tady některá, kt. lékař řekl něco podobného a pak to bylo ok? takový dotaz už tady určitě byl, omlouvám se, nemám náladu hledat. probrečela jsem cestu dom a upřímně? nechápu to? tak po dvou letech otěhotním ve chvíli, kdy se na to vykašlu a teď toto zase....

Strana
z2
ladyhacek
10. zář 2017

Já sjem šla za DR asi 5-6tt (už mi začalo být zle. na UTZ mě nevzal že tam nebude nic vidět - jen mě vyšetřil a řekla, že těhotná jsem )že něoc začíná) za týden mě pozval na UTZ kde bylo vidět už srdíčko - malý také neodpovídal > do 12t dorostl - ale jinak byl celé těhotenství asi o 10 dní menší

ejmiiiinka1989
10. zář 2017

Ahoj holky, já tet byla u Dr. dle poslední MS 7+2, OVU jsem měla až 23DC , říkala, že je ,,to,, ještě maličké a nejde změřit.Za 10dni kontrola.Jaka je naděje?😢

ivuska1986
10. zář 2017

@ejmiiiinka1989 žádný stresy, počítání dle menstruace zapomeň, opravdu je pouze orientační. Ja ovulovala 19. den cyklu, a proto mame mimi dle jejich výpočtu dle menstruace o tyden menší, takze paklize ovulujes az 23 den cyklu, je jasné, ze je miminko ještě maličký, vydrž do příští kontroly. Uvidíš, ze za týden miminko povyroste. Držíme palecky👍

ejmiiiinka1989
18. zář 2017

@ivuska1986 tak je vše v pořádku, dnes bylo už srdíčko❤🙂

ivuska1986
19. zář 2017

@ejmiiiinka1989 jeee, super, tak to mám radost💕 zrovna včera jsem si na vás vzpomněla, zdali jste v pořádku👍 tak to je krásný, přejeme hodně stesticka💓 nám zbývají do úspěšného konce už jen tři týdny, tak se moc těšíme👍

Strana
z2