icon

Milníkové kartičky - využily jste i těhotenské?

markitka7
3. zář 2019

Ahoj holky, pristi stredu jdu na 1. kontrolu, kdy by uz melo byt videt srdicko. Dnes jsem 5+6, beru Utrogestan a doufam, ze bude vse v poradku. Delsi dobu uz premyslim nad milnikovyma kartickama, ale porad nevim, jestli to neni zbytecne. Prijdou mi lepsi ty pokracovaci s tim co mimi uz umi. Vyuzily jste i tehotenske nebo je to vyhozeni penez? Dekuji za nazory 🙂

dora13
•
3. zář 2019

Tak asi zalezi na tom, jak hodne, casta a rada se fotis, jestli ti prijde dobry napad dokumentovat si rust bricha a tyhle veci, jestli chces mit na tehotenstvi tento druh vzpominky, nebo ne😀 Ja treba nemela, fotky, kdy si zenska u bricha drzi karticku, se mi nelibi, takze pro me by zbytecne byly, protoze bych je nepouzila, ale to ti jako fakt neporadi, jestli ty je vyuzijes nebo ne🤷‍♀️

kess01
•
3. zář 2019

Mě tak nějak vždy přišlo jednodušší a lepší to číslo nebo jakýkoli nápis přidat k vybrané fotce v počítači, než fotit sebe nebo malou na povel s nějakou kartičkou...

monique9754
•
3. zář 2019

Já používala na růst malého. Teď jsem si sama udělala do budoucna učící kartičky. Takže až ještě trošku povyroste máme zvířátka, ovoce, zeleninu, abecedu...

pipi_puncocha
•
3. zář 2019

Já jsem kupovala až pro miminko, pak mu fotky třeba nalepím do knížky, pošlu babičkám atd., ty těhotenské mi přijdou zbytečné, nikde bych je stejně nevystavovala a pro vlastní porovnání si tam to číslo dopíšu v mobilu.🙂

martaskaaa
•
3. zář 2019

Nepoužívala jsem pro sebe ani pro syna. Nemusím mít všechno co je zrovna IN. Přijde mi to zbytečný, jako spousty dalších krávovin 😂

martiniquest
•
3. zář 2019

Vypada to hezky a to je tak vsechno...aniz bych o jejich existenci vedela, vytiskla jsem si papiry s 1-12.mesicem doma na tiskarne a kazdy mesic vyfotila syna s aktualnim cislem, ktere jsem dala do pekneho ramecku na fotku. Ma tak 12 zrokumentovany rust v prvnim roce. Naklady byly asi 35 kc na porizeni ramecku a 12 vytistenych stran