Může se hned v ranném těhotenství pít Multivitamín?
Ahojte, koukala jsem různě na netu, ale nic jsem nenašla. Může se hned v ranném těhotenství pít Multivitamín? Od neděle jsem ležela v horečkách a teď první den jsem konečně bez teplot. Ale mám pořád celkem šílenej kašel. Nic moc do sebe nedostanu, tak mě napadlo aspoň něco takovýho. Ano nebo ne? 🙂 děkuji za odpověď 🙂

@erickaf ahoj, tyhle šumivý "multivitamíny" obsahují většinou umělá sladidla, která nejsou dobrá ani pro normálního člověka natož pro těhotnou ženu takže jestli chceš brát nějaký vitamíny, vybírej si ty v přírodní formě 😉 hodně ovoce zeleniny a jestli to chceš jestli něčím podpořit tak doporučuji greentrio 😉 to jsem brala od začátku těhotenství já
Ahoj. Spíš si kup vitamín C.. Ten je neškodný. Beru ho taky a jsem v 19tt. 🙂
@erickaf
nepila bych ho pokud je v nem vit.A,ten se v tehotenstvi nema brat,muze poskodit plod.Proto bys taky nemela jist jatra.
Ahoj chtěla bych se zeptat ve 14tydnu jsem nebyla na velky ultrazvuk neboli scrining ale poslali me tedka ve 20tydnu na druhy pan doktor mi řekl jestli jsem pojištěna že je to vyšetření zdarma to znamena co?jestli jsem si dala nějake pojisteni odkladala nebo jestli jsem hlasena na zdravotni pojistovne ?
@nikolatezka Znamená to jestli si vedená u nějaké pojišťovny třeba u VZP apod. Pak akorát zajdeš na pojišťovnu třeba s těhu průkazkou, kartickou a potvrzením o zaplacení screeningu a oni Ti pošlou za screening peníze
jo už chapu ale on mi řekl že nebudu vubec nic platit hned

@erickaf Záleží co všechno to obsahuje, ale v lékárně mi magistra říkala, že je vždy lepší se tomu vyhnout.