Myslíte, že nám ve 12+2tt řeknou pohlaví na screeningu?
Máte někdo zkušenost s tím že by vám pohlaví řekly už takhle brzo? 🤗
@twins_sovovi To ale nemusí nic znamenat. 😂 Já jsem cely tehu vypadala na holku. Všechny babsky rady by vyšly ze určitě holka. Doufala jsem, ze to tak bude. 🤣 Ty babsky rady mě zbytečně nadchly, a pak to bylo naopak. A skoro sem těm doktorum nechtěla věřit. 😂😂
@95newmommy2020 🤣🤣🤣No kéž by to tak bylo jako vůbec bych se nezlobila🤭🤭🤭 snad tam bude pinďa jako blazen 😁😁😁
@andelka aha no tak uvidíme podle ultrazvuku no známá je o 3 měsíce dyl než já a ty se prostě prcek rozhodl ukázat až na 6 mesici😃😃😃 a čeká holku tak doufam že to nebude taky naschválista😁😁😁
@twins_sovovi A jakej mas pocit ? Jako intuice ? U druhyho je to prý dost často přesný.
Jinak ti rozumím, já bych si strašně prala holčičku. 😁 A být těhotná tak bych to furt zkoumala taky proste. 🤣
@95newmommy2020 No právě že poslední týden cejtim takový devny pocit že to je zase holka už jsem to i řekla chlapovi🙄😃😃Nevím no doufám že se nám poštěstí ten chlapeček ať nemáme doma samou chcandu🤭🤭🤭🍼👶🏻
@twins_sovovi mě v Gennetu řekli v 16.tt.
@twins_sovovi Tak uvidíte. Někdy to i odhalí děti. :D Třeba je to jen tím, ze se “bojis” ze to nebude kluk, a proto takocej pocit. 😁 I to se stává.
@twins_sovovi Zeptejte se přímo svého doktora, zda je ta možnost, můj gynekolog krev stejně odesílá přímo do centra Genetiky a tam ta možnost byla, zaškrtla jsem si v papíře, že to vědět chci 🙂
@lennittka jenže já jsem na té krvi už byla🙄
@95newmommy2020 🤭🤭🤭no já jsem zvědavá 😃
@twins_sovovi V mém prvním těhu ve 12. týdnu nebylo na ultrazvuku pohlaví vidět. Holčičku nám řekli až v 16. týdnu, kdy jsem si ze zvědavosti zaplatila navíc vyšetření pohlaví. A teď jsem pár dnů po ultrazvuku v druhém těhotenství a tam ve 14. týdnu viděli hned jasného chlapečka 😍
Držím pěsti, ať je hlavně vše v pořádku a snad se dočkáš také toho vytouženého kluka 😉 Budu napjatá s Tebou 😉
@petuliiik01 jezinky to je super že máš parecek😍 Jsem napnuta jak guma u spoďárů dneska jdeme tak jsem zvědavá 😍😍 mě tenkrát před 10 lety řekly pohlaví až na 20 tt 😃 tak doufám že to nebude nejakej stydlin a nebude nas napinat🤗🤭🤭🤭
@twins_sovovi jak to dopadlo? 😊
@mikejla_a ahojky zapomela jsem napsat 🤭 šlo vidět krásně a čekáme 3ti holčičku 😃😍💞
@twins_sovovi jeeee 😍 To bude doma boj o koupelnu 😊😁 Moc gratuluji ke zdravé holčičce ❤️ Tak ať je to třetí těhotenství pohodové 😉👍 A o kolik let holky budou od sebe? 🙂
@twins_sovovi je to hodne risk verit ,nam u vsech deti rekly ale ani jednou se netrefily 😂😂😂
@twins_sovovi krasne je to videt 😊 gratuluji ❤️
@petuliiik01 No to bude boj to Teda 😃💞Moc děkujeme 😘Myslím že bude akorát váha Teda ta letí nahoru jako blazen, ale jsem s tím už smířená měla jsem to tak i v prvním těhu 🤭🤭Až se malá narodí tak holkám bude 10 🤗
@nat nestraš mě 😂 já jsem už smířená a i když sjem si hrozně přála chlapečka tak už bych teď nemenila😃❤️
@mikejla_a dekujeme 😍💓😘💞
@twins_sovovi no nestrasim 😂Bohuzek zkusenost takova, a jeste nam v 18 tt tvrdily neco jineho a v 21 tt to bylo zase jinak😂😂
@puhelin My si to mysleli také. Na prvním screenu řekli, že ještě není nic vidět, at se zeptáme gynekologa. Ten neměl moc kvalitní UTZ, tak řekl, at se zeptáme na 2. UTZ, a tam nám řekli ,,Vy to chcete vědět? Hm myslím, že..." (a to už UTZ vypnul). Takže jsme to věděli až po porodu.
@nat tak 3.11 jdu na kontrolu tak si myslím že snad zůstaneme u ty holčičky 🤣🤣🤣
@sigyn tak to taky nechápu každá mamina to chce vědět nebo aspoň náznak 🤷♀️ já bych teda překvapení nechtěla hlavně bych to ani nevydržela 🤣🤣🤣
@sigyn 😳 to jako až takhle jo 😳 tak to bych mu řekla jestly by byl tak hodnej zapl to a řekl nám to pohlaví že překvapení po porodu nechci a že pohlaví musí být vidět pokud mu to nedělá problém.... To je tedy jednání...
@twins_sovovi Ani jednou jsem to vedet nechtela. Pred utz jsem lekare pokazde upozornila, aby nam to nerekli. Bylo skvele az do porodu netusit. Po narocnem porodu to bylo skvele. Zvykali jsme si na jmeno, na to, ze mame holcicku a podruhe zass chlapecka.

@twins_sovovi
@lennittka na běžném NT screeningu se bere krev kvůli jiným věcem, pohlaví se z toho nezjišťuje. Ale od nedávna se dělají speciální krevní testy ve stejné době, též kvůli genetice a tam se pohlaví zjistit dá.