icon

Nadměrná plynatost v 7tt 😃

barunkaxxl
28. únor 2017

Dobrý den, dnes bych dle výpočtů měla býti 6+4tt, těh.testy jdou okamžitě do //,takže myslím, že není pochyb o tom,že budeme mít druhého potomka. Na gynekologii jdu až 14.3. Co mě ovšem trápí je plynatost, je to již i nepříjemné,syn s mužem se tomu sice smějí,ale já jsem z toho už na rozpacích, je to když jsem v klidu ,,rozvalená" na gauči,když mám větší námahu a poslední dobou pravidelně začnu ,,poprďánkovat" když jsme v obchodě ☹ (trapas,jsem rudá až na zadku) . Zkoušela jsem to i zadržet a vydržet dokavaď nebudu v soukromí,ovšem to je poté tak hlasité škrundání,že naopak lidem přijde, že se snad pos*** ve frontě 😀
Měla jste to některá také?? U prvního těhu toto neznám ☹
Co s tím??? Doufám, že nikoho nepohorším 🙂

leki
28. únor 2017

Ja to tak hrozne teda nemela, ale pomahal mi fenyklovej caj. Koupila jsem seminka a vyluhovala. Delam si to nekdy do ted. Taky jsou docela dobry otruby, ja mam ovesny. Oni procistuji streva. Ja si je davam kazde rano do jogurtu, asi lzicku. Plynatost me drzi stale, ale je to lepsi. Nekdo rika svestky/merunky, ale to jsem nezkousela

barunkaxxl
autor
28. únor 2017

Děkuji, vyzkouším 🙂

lenatu
28. únor 2017

@barunkaxxl Já to měla taky 😂 já si dávala espumisan ale nepomohlo nic.. 😀 měla jsem to asi do 9.TT a než jsem to zjistila (den než jsem šla na gyndu) jsem byla se švagrovou běhat a říkám jí :Hele Hanko, slyšíš to? Já teď pořád prdím a furt mě bolí břicho jak jsem "natlakovaná" 😀" hele já celý ten běh doslova "proprděla" a švagrová se málem po smíchy.. 😀 Každopádně mě v tu chvíli ani nenapadlo že by toto měl být příznak tehu jak mi druhý den řekla doktorka 😀 prej je to normální.. 🙂

alcar
28. únor 2017

Ted pri druhem tehu jsem na to taky trpela asi do 10.tt, ale me z toho i strasne bolelo bricho, mela jsem je jakoby zarazene. Parkrat jsem si vzala Espumisan tobolky, ale moc to nepomahalo. Noci byly utrpeni. Nezbyva, nez vydrzet.