Nejrizikovější týden. Je některý?
Ahoj holky, jsem v 7tt+2 a pořád mám strašný strach z potratu nebo ZT. Vím, že první trimestr je to buď a nebo ale tak si říkám, jestli v těch 12tt je některý týden opravdu nejrizikovější? Děkuji za odpověď
@laka_lacenda přesně tohle ale doslova jsem rikala taky 😂
Holky, já měla těhotenství pohodové (z lékařského hlediska), všechny kontroly, screeningy ukázkové a všechno se posralo v posledních minutách porodu. Člověk se prostě strachu nezbaví nikdy.
Upřímně, bát se budete celý život.. celé těhotenství, aby se miminko opravdu narodilo, aby bylo zdravé, aby nepřestalo tlouct srdíčko atd. Po porodu se zas budete bát náhlého úmrtí kojence, úrazů atd., je to asi normální, je to přirozený strach mámy a ten už nikdy nezmizí.. vždycky když mají holky teplotu, když nepředvídatelně upadnou, když jedeme autem, vlastně se pořád trochu bojím... prostě se musíme smířit s tím, že obava o naše děti nás bude provázet od nalezení dvou čárek až do smrti ❤️..

@pipi_puncocha Je no....Ale nesmíš na to myslet....Stává se to bohužel, ale člověk si nesmí připustit, že se.to stane i jemu...stejně to neovlivní a akorát vystresuje sebe a potažmo i dite