Neschopenka od cca 3. měsíce těhotenství
Ahojky je tu někdo, kdo zůstane doma na neschopence z důvodu nevhodného zaměstnání??
Měla bych dotaz,je tady mezi Vámi nějaká policistka ve výkonu?jsem na začátku těhotenství,ale dělám na ulici v dost problémové části republiky (noční,denní-12tky,svátky,soboty,neděle, 4 hodinové stání s těžkým opaskem u cesty v zimě,dešti a to nemluvím o nemocech,feťácích a dalších,se kterýma pracuji, rvačky,domácí rozdílení atd.) a uvažuji, že půjdu na neschopenku. Vedení to zatím moc neakceptuje, protože nejsou lidi. A pokud mě dají do kanceláře, tak mi na výslechy budou chodit lidi z prostředí, kde jsou nemoci na denním pořádku a to nemluvím, že tam s ,,drbanem,, budu sama a čekat až mu přeskočí v palici asi nehodlám. Takže máte některá zkušenosti?děkuji
Ahoj .....som na neschopenke hneď od začiatku môjho tehu.....ano zamestnávateľ by vám mal poskytnúť inu prac.poziciu.......ale pre mňa zo soc.mi chodia skoro rovnaké peniaze ako keď som chodila do prace 😉 a vychádzky mám 6hod denné
...čo mi nepríde vôbec hrozne

@renylu tak to je super 🙂 jen si to užívej 🙂 Já už mám 3 letou hočičku a strašně to všechno letí :/