Nevím, s kým čekám dítě a co mám dělat. Poradí někdo, prosím?
Ahoj.
Mám 6 let přítele a měli jsme to teď takové těžší. Krátkou dobu jsem měla milence.
A teď jsem zjistila že jsem těhotná a nevím s kým.
Ms mám nepravidelnou takže určit den ovulace je těžký.
Měla jsem ms dlouhou 35 dní, 37 dní 28 dní a nakonec 32 dní.
První den poslední ms byl 9.2.
Sex s partnerem byl 22.2. a s milencem 26.2.
Oba se udělali ven.
6.3. A 7.3. jsem špinila, nejspíš uhnizďování.
Dokáže mi někdo poradit co mám dělat?
@gambrinkax uhnízdění je extrémně individuální. Spermie můžou čekat na vajíčko docela dlouho (takže klidně spermie přítele a spermie milence se mohly "bít" o vajíčko) a cesta vajíčka k uhnízdění je taky různě dlouhá. Navíc to špinění nemuselo být uhnizdění, ale třeba hematom. Otázka je, co ukáže utz. Navíc, někdy příroda udělá rychlý proces a vyřeší to za @velkatynka
držím palce ať se dobře rozhodneš
Ahoj, já jsem v pokročilém těhotenství, ale pořád přemýšlím nad jednou věcí. Měla jsem sex se dvěma muži. Jednou s přítelem a pak s kamarádem. Kamarád se do mě udělal 19.9.2020 a předtím se do mě dělal můj přítel. 30.9.2020 jsem si dělala těhotenský test od Clearblue a vyšel mi pozitivní 1-2 týdny. Myslíte si, že může být dítě i kamaráda? Ale zas mi přijde, že kdyby bylo dítě kamaráda, že tak rychle bych ještě v moči neměla hormon hcq.
@velkatynka zajímalo by mě, zda jste se nějak rozhodla =)
@keksik002 dnes jsem byla u Dr. Přesvědčena že jsem v 7tt.
Ona mi řekla že je to hrozně malinkate a že je to tak 4tt.
Poslechla jsem její radu a za 14 dní jdu na kontrolu, kde se dohodneme co a jak.
@velkatynka drzim pesti, aby jste se rozhodla spravne..
@velkatynka podle poslední ms to vypadá, že to asi nedopadne. Každopádně pokud by to bylo opravdu 4tt, tak to by znamenalo, že k ovulaci došlo později, než 10.3. (11.3.). Měla jsi ještě i později s manželem nechráněný styk? Pokud ne, asi z toho nebude nic, jen ponaučení pro Tebe.
@priefi no myslela jsem si že to bylo z sexu z 26.2. ale bylo to spíš z 3.3.
A 16.3. jsem měla už pozitivní těhu test
Jak to myslíte že z toho nic nebude?
@velkatynka pokud by to mělo být v 7tt a ke to jakoby v 4tt, tak to znamená, že příroda udělala rychlý proces. Každopádně to spojení, o kterém jsi psala, mohla být ovulace, anebo začátek SP
@priefi co je SP?
@velkatynka potrat
@velkatynka samovolný potrat
*špinění, o kterém jsi psala
@velkatynka a 3.3. to bylo s partnerem?
Tak mas iba 21? Nevies ci s nim budes, nevies ci to je jeho. Ja by som isla na potrat a zacat od zaciatku a nie s nim.
@velkatynka a 3.3. jsi měla sex s kým?
Vy co si takhle nejste jisty, kdo je otec, ale s jednim z nich jste porad ve vztahu. Jako klobouk dolu za vasi odvahu, ja bych to nedala. Urcite by se neco stalo, at uz zdravotniho nebo neco jinyho, kde by pravda hned vysla najevo 🤷♀️🙂 Kazdy na tohle asi žaludek nema. Samozrejme at se rozhodnete jak chcete, preju hlavne zdrave dite.
@priefi ano
@velkatynka tak vyřešeno, buď to je a partnerem, anebo to je neprosperující. 3.alt.je, že se mudra spletla. Ale pokud by to mělo být 7tt, už by bylo vidět srdíčko. Já jsem jednou měla SP v 6tt, Mimi se neudrželo. Pak jsem ho i viděla, už to šlo poznat, že tam je srdíčko, bylo těžké to vidět, ale pokud víš, že teoretický ovu byla 10., Tak to srdíčko by už bylo. U dalších SP Mimi to vzdalo dřív, než by bylo vidět srdíčko

@velkatynka u kamarádky jsou oba černovlasí, a mají blonďatou modrookou holčičku ... takže pokud není milenec černoch, tak bych to moc neřešila ... myslím po vzhledové stránce ... jinak je to celé o svědomí a o žaludku ...