Nevím, s kým čekám dítě a co mám dělat. Poradí někdo, prosím?
Ahoj.
Mám 6 let přítele a měli jsme to teď takové těžší. Krátkou dobu jsem měla milence.
A teď jsem zjistila že jsem těhotná a nevím s kým.
Ms mám nepravidelnou takže určit den ovulace je těžký.
Měla jsem ms dlouhou 35 dní, 37 dní 28 dní a nakonec 32 dní.
První den poslední ms byl 9.2.
Sex s partnerem byl 22.2. a s milencem 26.2.
Oba se udělali ven.
6.3. A 7.3. jsem špinila, nejspíš uhnizďování.
Dokáže mi někdo poradit co mám dělat?
To si holka musíš rozhodnout sama, buď se rozhodneš tak, že budeš chtít vědět kdo je otec a prcek po porodu podstoupí testy otcovství a nebo se rozhodneš že budeš až do smrti svému příteli lhát a žít v nejistotě že miluje dítě, které není jeho. Na druhou stranu, takovýchto děti běhá po světě hromada..sladka nevědomost, ale je spousta chlapů co dokáže milovat dítě, které není jeho i když to vi...To už záleží na co máš žaludek, já bych to nedala..Zase ale pokud si měla dost odvahy na to, podvádět svého přítele, měla bys mít i dost odvahy na to, prijmout za to odpovědnost a říct mu to a počítat prostě s tím, že skončíš třeba sama. Good luck děvče. Snad si z toho vezmeš alespoň ponaučení.
@leniczka23 no ponaučení je to na celý život. :( Přítel by to nezkousl. Takže přemýšlím že to dám pryč než něco zjistí. Ale je to pro mě hrozně bolestivé udělat takový čin. Navíc já i přítel máme modré oči a blond vlasy. A milenec hnědé. Což by podle mě se projevilo na Mimi.
Takže vlastně teď vůbec nevím jestli zůstat s dítětem sama. Nebo bez s přítelem.
@velkatynka Znama to takhle udelala a az do chlapa kazdy jel, ze na nej mladoch neni podobny, tak to testy prozradily...
Ja bych na to koule nemela, bat se kazdou chvili, ze to praskne nejakou blbou nahodou, napr. krevni skupina, dedicne nemoci, atd atd...Natozpak se chlapovi vubec moct podivat do oci🙄🙈
Ha ha teď se v tom vykoupej lhaní nikam nevede a stejně pravda vyleze na povrch ..... Takže to řekni oboum a buď budeš mít štěstí a jeden s tebou zůstane nebo budeš sama což by sis i zasloužila nemáš si kálet na hlavu
Dítě bude tvoje navždy a je nenahraditelné... Přítel nahraditelný jak vidíš je...
Dítě dáš pryč a za rok nemusíš mít ani toho přítele, kvůli kterému jsi to udělala a budeš sama.
🤷
Řekla bych to, ne ani tak kvůli svědomí, ale protože bych se celý život třepala, kdy to praskne. Pokud s přítelem ještě rodinu nemáš, řekni to oběma, podstup testy a uvidíš, jestli s tebou bude některý chtít dítě vychovávat, nebo budeš sama. Chlapa si najdeš i s dítětem.
@martaskaaa to je pravda. Ono je to s tím přítelem takové nic moc tento rok. Jsme spolu od mých 15ti takže i tím to je. Popravdě nevím jestli to do budoucna bude klapat.
Ne že bych to chtěla brát jako výmluvu nebo důvod proč jsem to udělala já, ale přítel mě na začátku vztahu taky podváděl. Není to úplně ideální vztah.
@velkatynka Pokud by nebylo situace s dítětem...s kým z nich bys chtěla být?
@urtica s přítelem. Milenec to byla vyloženě vášeň.
Ale s tím přítelem je to teď takové nahle že do budoucna nevím.
@velkatynka Právě, že to, jak to popisuješ s přítelem, mi to taky nepřipadá jako velká hitparáda....ale samozřejmě do toho nevidím
Každopádně v tomto případě bych se asi neřídila tím, kdo Ti co řekne na Koníkovi (nebo jinde) - tohle rozhodnutí musíš udělat jen Ty sama. Nikdo z nás za Tebe Tvůj život žít nebude...
@urtica my jsme se už někdy v půlce rozešli a ne zrovna v dobrém. Pak jsme se ale začali zase bavit a po půl roce se dali zase dohromady. Ta láska tam prostě pořád je, jen už to nějak neklape. Každému na tom vztahu něco vadí. Jemu že nejsem pořádná jako jeho maminka která žije o barák vedle a mě že máme málo sexu.
@velkatynka Ze ma milenec hnede oci nic neznamená a dite je zdedit nemusi. Muj manzel ma taky hnede a ja modre a deti maji obe modré.. Ale to jen tak na okraj a samozřejmě se na to nemuzes spoléhat. Rekla bych to oboum, jak se na to budou tvarit.. Ale pocitala bych spis s tim, ze nakonec prijdes o oba.. Mas kam jit, zvladnes to s ditetem sama?
@velkatynka Samotná láska vztah neudrží. Jen podle toho, co píšeš, to vypadá na hodně závažné problémy. A pokud on Tě už teď srovnává s maminkou, je na ní nezdravě závislý - dá se předpokládat, že až se narodí dítě, bude to mnohem horší.
@velkatynka Pokud se rozhodneš si dítě nechat, tak doporučuju hned po porodu zjistit pravdu, abys alespoň ty věděla.Vím z blízké rodiny, že to není pro dítě moc v pohodě, když v 18 zjišťuje, kdo je jeho táta, protože máma neví... Barvu očí okecáš, ale třeba krevní skupinu už těžko
@malanoha Vždy se můžu vrátit k mamce.
@jipe já jsem třeba ve 12ti letech zjistila že muž který s námi do té doby žil není můj táta. Dal se s mamkou dohromady až když byla v tom. Jméno otce jsem zjistila až v 18ti letech a do teď nevím jak vypadá.
@velkatynka Určitě by sis miminko měla nechat. Partneři se často rozcházejí, nemáš jistotu že byste spolu byli do smrti. Život tvého dítěte by měl být na 1.místě.
@klokanka31 já jsem právě dost proti potratům. Jenže mám strach z toho, že to třeba nebudu zvládat sama. Atd
@velkatynka Víš kolik holek to zvládá? 😉
@velkatynka zajimalo by me, kolik ti je.. Protoze dle toho vseho co pises.. Zadny chlap nechce doma bordelarku, chve mit uklizeno a navareno, na tom nevidim nic špatného a ty nejsi spokojena s mnozstvim sexu takze misto reseni s partnerem si radsi najdes milence? Jak vyzrale..
Miminko za to nemuze, pokud myslis ze to zvladnes - dite je starost na minimalne 18let, tak si ho nech.. Pokud vahas a nejsi si jista ci dite vlatsne chces vychovavat 🤷♀️
@velkatynka existují testy otcovství, kdy už od 6tt jde určit otec, ale nejsou zrovna levné. Myslím, že asi není třeba říkat, jak je riskantní přerušovaná metoda a jaká je hovadina tohle dělat s více muži, že?
Takže máš nefunkční vztah a jako východisko sis našla milence. Pořádně si zas.. a nepremyslet nad vztahem. Přitom tě ani nenapadlo používat ochranu, proc taky? Vždyť nevadí že existují pohlavní choroby, ale taky třeba těhotenství.. je, to už vlastně víš, co se může stát. Takže za mne, chceš dítě? Dokážeš ho uživit sama? Mas bydlení?práci? Finanční prostředky? Jistě budeš dostávat rp a možná alimenty, ale tomu bude předcházet test otcovství. A věta, že se můžeš vrátit k mamce, no, takže sama to nezvládes a někomu se s dítětem povesis na krk... ono mít dítě je hlavně zodpovědnost a dokázat uvažovat taky racionálně
Dítě bych si v každém případě nechala! Navíc, už by Ti pak život další šanci na to mít další dítě dát nemusel. Je to dost prekérní situace, každopádně, já bych šla s pravdou ven. Kdybych byla chlapem a po delší době zjistila, že "moje" dítě není moje, tak bych se přes to jen tak nepřenesla, proto bych šla s pravdou ven ještě relativně včas.
Ono se dost těžko radí, každá by se stejně zachovala trochu jinak a to konečné rozhodnutí je jen na Tobě. Věřím však, že člověk za své činy (dříve či později) musí/bude nést následky. Ale dítě, ať je to jak je to, je vždycky (minimálně pro matku) darem...
Já bych si dítě určitě nechala, to by pro mě byla priorita. Ale proti ostatním tady, já teda vím, že k tomu by u mě nedošlo, ale kdybych v tvé situaci byla, tak bych držela pusu a neříkala nic. S milencem bych to rychle ukončila. Jo a genů se neboj. Teta a strejda, oba černovlasý hnědooký a jejich děti modrooký blonďáci po jakési pra pra... 😉
@klokanka31 asi dost. I tak, je to krok do neznáma. I když na své děti jsem se vždycky těšila
Ja sama za sebe- pokud bych přítele milovala, nedokazala bych mu v tomto lhat. Nedokázala bych se divat na nej, jak si hraje s ditetem o kterem nevi, ze nemusi byt jeho. Moje svedomi by toto nedokazalo. Promysli si pro a proti. Vzhledem k tomu, ze ja prirozene deti mit nemuzu, tak je jasne, ze nejsem pro potrat, dite za to nemuze a pokud ma rodic dost rozumu k nechraneneme sexu, mel by i potom prijmout svou zodpovednost.
@velkatynka Víš já sama za sebe bych to nechala osudu, a žila s tím že je to partnera. A hlavně bych nezabila dítě které za to nemůže.
@velkatynka pokud došlo k uhnízdění 6-7.3 tak to vychází na milence 😉

@velkatynka záleží na svědomí. Ja bych si dite urcite nechala, ale nevim jestli bych dokazala zit v nevedomosti. Ovsem otec muze byt kazdy ale tatinek jen jeden.. Mozna by stalo za to to rict nejdrive milenci a dle jeho reakce se zaridit dal