Nevolnost v 1. trimestru, poraďte osvědčený recept
Holky jsem v 7 týdnu a je mi teda od začátku špatně,..jako na vodě...☹ ale nezvracim ..jen je mi zle když ne jim ikdyž se najim...☹ holky poraďte nějaký osvědčený recept jestli máte...Je to mé druhé těhu ale u prvního mi nic nebylo...vůbec nic...a teď peklo...vím že je to normální jen když musí člověk zkákat na kolem jednoho prcka a do toho ještě chodit večer do práce je to mazec🙂))a led cucat nebudu🙂))))))díky za rady🙂))))
Ahoj me dělala dobre cola po lzickach. A polévky jak vývar tak hutne nejlépe hned po ránu
@ivetka7686 to určitě ne, jen mi bylo řečeno, že když mají maminky obavy a je jim díky těhotenským nevolnostem zle, většinou je uklidňují tím, že, když je jim špatně, je to náznak toho , že by vše mělo být o.k. 🙂 u prvního mi také nijak moc zle nebylo a dneska je mu 13 let a nemocný býval hodně zřídka 🙂 za to u druhého jsem myslela, že se nedožiju druhého trimestru 😀 😀
@brendamonique nestras 😁 chci dalsi miminko 😊
@ivetka7686 😀 třeba si to vybereš teď a při druhém už nebudou žádné nevolnosti 🙂 tak já mám od kluků taky velký rozestup, takže to vlastně bylo jako mít znovu první 😀
@brendamonique to si me uklidnila 😄 no my uvidime kdy zacneme "zadelavat" Na druhe mimco 😃 jeste jsem ani neporodila prvni a uz planuju druhe 😂
@ivetka7686 ... to je dobrý začátek hele 🙂 mě tu manžel pořád umlouvá ke třetímu, ale to že bychom pak už jedině začali krást 😀 ... ta holčička ho sice láká, ale mě je jasný, že by to byl třetí kluk 😀
@brendamonique 😁 treti by mohla byt holcicka 😉 ale jiste to 100% neni 😐 me furt pritel rika,ze chce 5 Nebo 6 blaaaazen 😂 jsem mu rikala at si najde jinou zenu,tak rikal,ze Bude mit tri zeny,jednu Na vareni,druhou Na uklid a treti Bude chodit do prace 😂
@ivetka7686 ... nebooj 🙂 on přítel po prvním to číslo o něco sníží 😀 pro spokojenost všech 😀

Ahoj, mě zabraly nanuky. Asi se mi budete smát, ale dělal mi dobře lák z okurek 🙂 A taky melouny, za chvíli bude sezóna 🙂