Otec v 54 letech?
Ahoj holky
Neplánovaně jsem zjistila že jsem těhotná máme doma už dva kluky 8 a 5 let. Manželovi je 54 let. Na miminko se těší, ale nevím jestli to už na něho nebude moc. Já sama jsem s otcem nevyrůstala, odešel když jsem byla malá, tak si někdy říkám že lepší nějaký táta než žádný. Je mi jasné že v diskuzi to za mě nikdo nerozhodne, jen mě zajímá jestli třeba nemá někdo podobnou zkušenost.
Co myslíte vy?díky za rady.
@bassetlady mě umřel táta když jsem měla 14 jemu bylo 47.Tohle s tím ale nemá co dělat.U chlapa se věk tolik neřeší snad ne?Dřív si taky starší chlapi dělali děti v 50 protože měli třeba mladou ženu.A navíc je to věc paní a pána nechápu co furt kdo řeší
@j.a.n.i no nevím, představa že se možná dožiju průměrně 75 a v tu dobu bude dítěti 20? To má sotva po maturitě.
Jinak souhlas,já bych ten limit pro plánované rodičovství taky viděla níž, tak 45. Ale já mám níž limit i u žen, asi tak stejně jako CAR, resp pojišťovny, 39. Už se k tomu blížím, většina sestřenic a jiných příbuzných už jsou přes a vidím to tak nějak že to reálně sedí.
@pepickovapavlinka taky ti mohly být dva roky, nebo jsi mohla být pohrobek.
Řeší se to proto,že zakladatelka se zajímala,co si o tom ostatní myslí.
@j.a.n.i ano, ale rozhodně není potřeba tomu jít extra naproti. A to říkám jako ta, která měla první dítě výrazně blíž ke 40 než ke 30.
@pepickovapavlinka no a teď si představ, že by Ti bylo 14 a táta by neumřel, ale zůstal komplet ležák. Stát se může všechno, ale není potřeba tomu opravdu chodit naproti.
@bassetlady priomin, ale axtra naptoti tomu jdu po 60...
@bassetlady on před tím než zemřel byl ležák selhali mu orgány byl alkoholik
@andelka a to už proč?
@pepickovapavlinka co proč?
@andelka proč bych měla být pohrobek?
@pepickovapavlinka no kdyby tě měl v pozdějším věku,třeba až kolem nebo po 45.
Ale to nikdo nemůže vědět jak dlouho bude žít.Teda určitě ne my 😉

@andelka jasne, ale aktualne mame prumerny vek doziti kolik, zeny 80, chlapi pres 75, takze ani v tech 50 tomu vylozene naproti nejdu. I když pro me by byl u chlapa pro planovane limit niz nez v tech 50.