Píchání v podbřišku jako příznak těhotenství?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda některá z vás má zkušenosti s pícháním v podbřišku v ranném těhotenství. Jsem teprve na začátku pátého týdne. Slyšela jsem o bolesti podobné té při menstruaci, ale to já nemám. Spíš občasné píchání a “tahání” vždy trochu někde jinde. Jako kdyby ve mě někdo tahal za šňůrky 😁 Měla některá z vás něco podobného?
Jojo pri druhe dcerce a to dost vyrazne hned asi 8 dpo. To uz jsem tusila ze se neco deje.
Měla jsem to stejně, byla to taková jiná bolest než při MS, takže jsem poznala, že jsem těhotná ještě dříve než jsem si udělala test. 🙂
Jsem teď 5+4 a mám to samé píchání buď na levo nebo na pravo a nebo jak když tahání......... Prý je to normální, roztahuje vše děloha 😉
@helena1033 Ano, přesně tak to mám taky. 🙂 Tak to jste mne uklidnila. Mamka mi říkala, že měla vždycky příznaky jako na MS, ale mě pobolívá břicho úplně jinak. K tomu mě bolí tedy pořád prsa a jsem děsně unavená. Tak snad bude vše OK ❤
@abunny určitě , také mne bolí prsa ( bez podprsenky nevydržím, mám sportovní to mi pomáhá) unavená sem, už i v práci mám hodně tendence posedavat, a včera se k tomu přidaly nevolnosti, dokonce i dneska na kontrole jsem letěla v ordinaci na záchod 😂 jsem 6+1 krásné bylo srdíčko a doktorka říkala že je to cvalik 4mm 😉.
@helena1033 Jééé tak to je skvělé, že je drobeček v pořádku. Držím moc palečky. ❤ 🍀 No ty nevolnosti...těch se obávám. Zatím se jen nemohu najíst dosyta...hned mne pálí žáha a mám hrozný pocity hladu. 😀 Já jsem teprv 4+3 na kontrolu jdu poprvé až za 14 dní. To je věčnost! 🙂 Snad bude vše v pořádku.

Měla jsem taky v začátku