Podle MS 7+0, dle UZ nějaký 4.tt. Zkušenosti?
Ahoj,
chci se zeptat, zda se to také někomu z vás nestalo. Dnes jsem byla na gynekologii a dle MS jsem 7+0, ale dle UZ teprve nějaký 4tt. Je tam vidět jen malinka dutinka. Máte s tím někdo zkušenosti?
Předem děkuji.
No, já podle MS a utz měla rozdíl 14 dní a dcera má dva měsíce, takže ještě bych nebyla nervózní..
Jak říkají holky,pokud nevíš,kdy byla ovulace,tak se dle ms nelze řídit. Já to třeba věděla a také to při vyšetření odpovídalo ...
A víš kdy byl pozitivní test? Je to docela velký rozdíl. Tak záleží, jak dlouho o těhotenství víš.
Ahoj. Já na první kontrole byla podle poslední MS 6+6tt, ale na UTZ jen prázdná dutinka odpovídající 4+3tt. Na další kontrole dle MS 8+6tt, byla i srdeční akce, embryo odpovídající 7+5tt. Do 13tt se vše skoro srovnalo, rozdíl od poslední MS jen 2 dny. Někdy ten malý tvoreček má hold jen pomalejší rozjezd. Držím palečky, ať to dobře dopadne 👍
Moc děkuji za pozitivní ohlasy. Pozitivní test jsem zjistila 5.10., ale nebyla ta čárka úplně jasná....poté jsem si dělala asi za 5 dni další a už byla o dost tmavší 🙂

Víš, kdy byla ovulace?