icon

Prázdný gestační váček v 8tt

inkajohanka
15. pro 2016

Ahojky holky.
Nechci úplně propadat panice (i když se to moc nedá) a tak se k vám s prosbou obracím pro radu. Třeba jste některá zažila něco podobného. Den PM byl 21.10.2016, těhotenský test jsem si dělala 27.11.2016 (Mamatest, Clearblue) na digitálním se zobrazilo. že jsem těhotná 1-2 týdny. Hned 28.11.2016 jsem šla k doktorce a ta potvrdila pouze vysokou sliznici. Objednala mě na další vyšetření 5.12.2016 kdy gestační stáří bylo 6+3 tt a byl krásně vidět gestační váček. Další kontrola byla včera 14.12.2016, 7+5 tt a gestační váček pořád prázdný ☹😢 Doktorka mi řekla, že se jí to těhotenství jeví jako neprosperující, nicméně, že další kontrolu dáme až 29.12.2016, vzhledem k tomu, že si bere týden před vánoci dovču. Na příští týden se chci objednat někam jinam, nebo zajít na pohotovost. Nevydržím čekat tak dlouho v nervech. Máte s tímto některá zkušenost? Myslím, že v 8 tt kdy už by mělo jít vidět srdíčko a vy jste stále měli pouze prázdný gestační váček? Mockrát děkuji za všechny odpovědi. ❤

Strana
z2
tlcimukova
19. pro 2016

Ahoj taky jsem v květnu mela problémy a bohužel jsem potratila ale neztrácej naději já jsem teď na začátku 4 měsíce .Takže ti držím pestičky ať to dopadne dobře.🙏

Strana
z2