Přemisťování zvuků na Angelsounds v prvním trimestru

lery92
2. kvě 2019

Ahoj všem , AS mám již od 8 týdne .
Je tu spoustu diskuzi , kde se řeší odkdy je srdíčko miminka slyšet a tak než se dostanu k ,,hlavě " mého dotazu , chtěla bych ubezpečit všechny hubené nastávající maminky , že srdíčko lze slyšet od 9 týdne ..
První klusání miminka jsem zaznamenala v 8+6.Faktem je , že Vážím 48 kilo , neboť nevolnosti mi daly poněkud zabrat..
A teď k věci .Mimco neposloucham denně , většinou tak jednou za 3 dny.Vzdy bylo hezky slyšet u stydké kosti (je fakt že spíš víc k levému boku max půl centimetru od středu ) , ovšem před 2 dny , kdy nastalo mě pravidelné poslouchání jsem málem zesilela..nemohla sem ho najít ( z logiky věci jsem si říkala ano bude natočený zády, nic se neděje)Dnes mi to nedalo a Angelsounds jsem znovu vytáhla , k mému velkému překvapení jsem zjistila , že kluše těsně nad stydkou kostí asi 1 cm od levého trisla..

Jsem hysterka a mám furt strach že to není on , byť tohle nemůže být můj tep , ani zvuk nějaké velké tepny ...je to fofr a nedá se to ,,spočítat"
Máte někdo zkušenost s tímhle přemístěním během týdne ?Neměl by se spíš přemisťovat nahoru k pupíku ?😂
Pro info už jsem v 11 tydnu..

vaseli16
2. kvě 2019

Ahoj,v tydnu co jsi sem maleho slysela taky.hodne dole a pomalu az v trisle...je malicke ma plno mista kam se ti a AS schovat 😉 nyni koncim 21tt a maly se stale.drzi vice dole i kopanecky smeruji nejcasteji dolu.Takze se zbytecne nestresuj 😉 a kdyz si nejsi jista tepem priloz si prst na krcni tepnu pak snadno rozeznas o ci tep se jedna,ale miminka je nezamenitelny,max s tepem pupecniku.

zelenaesmolda
2. kvě 2019

@lery92
to mas super,ze mas 48kg,co ja bych za to dala!
ja mam 40 a a ne a ne pribrat,ani v tehu jsem nepribrala

lery92
autor
3. kvě 2019

@zelenaesmolda no horko těžko to držím , jako všechno v žaludku za posledních 10tydnu ...bohužel se to furt nelepší .Dva dny mi je ok , třetí ani nevstanu od záchodové mísy ..a pořád dokola

tinkad29
4. kvě 2019

@lery92 Ahoj, já slyšela že jak jsou malý tak se premistuji hodně a právě je někdy ani nelze najít, nebo po delší době. Já jsem teď 8+2 a včera jsem zkoušela a bohužel jsem nenašla, tak si říkám ze je ještě malé, ale když píšeš že jsi našla musím to znovu vyzkoušet 🙂 je nějaký trik na to? Třeba nějaký olej nebo tak? AS mi potvrdili v 7 týdnu. To čekání na další kontrolu je nekonečné. Dekuji za rady 🙂

eloise02
4. kvě 2019

@lery92 To fakt není normální, už jsi tu založila 23 diskuzí a je to furt dokola. Ty potřebuješ jediné - PSYCHIATRA!!!

lilian2111
4. kvě 2019

@eloise02 ☹️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

lery92
autor
5. kvě 2019

@eloise02 nevim kde ses učila počítat , 23 diskuzi sem nezaložila a víš co dej mi pokoj 😂

lery92
autor
5. kvě 2019

@tinkad29 já sem našla hned 😊 , fakt je to přemísťování no , teď sem 11 týden tak počkám do toho 12 teho .Ty čtyři týdny rozmezí kord v 1 . trimestru mi přijdou též dlouhé .Ale dala jsem na doporučení , co jsem tu vyčetla , nepoužívám ten gel k tomu , ale normální dětský olejicek , lépe to přenáší zvuk a tlačit fakt nemusíš , jen do toho 12 týdne je to prostě těsně nad hranou stydké spony ( místo musíš vychytat , já to mám prostě víc nalevo )

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru