icon

Příznaky jeden den jsou, druhý den ne. Měla bych se obávat?

florida2001
25. zář 2020

Chtela jsem se zeptat jsem v 5+5 tydnu. prsa me bolely posledni dny ale snes jsem s eprobudila a neboli. mela bych se obavat? mam za sebou dve biochemicke tak mam strach. taky me od vcerejska popichava na prave strane v podbrisku. neni to nejaka bolest ale takove pichani.

lucbednar
25. zář 2020

Ahoj, mám to podobně. Podle MS bych měla být dnes 6+4, v pondělí 6+0, u doktorky byla videt dutinka a v ní zloutkovy váček odpovídající 5tt, zrovna v pondělí mne skoro přestala bolet prsa, pak zase začala, po ránu jak kdyby by mi někdo tahnul k zemi a až píchava bolest, dnes ráno skoro vůbec, teď zase trošku jo, ale rozhodně ne taková intenzita jako minule dny 🤷‍♀️ taky jsem v červnu po ZT v 8+2 a myslím, že se mi příznaky zmírnily, ale ZT bylo zjištěno až v 10+1 a do té doby jsem příznaky, i když mírnější pořád měla...

lucbednar
25. zář 2020

Jo a píchání jakoby na vajecnikach mám střídavě.. Krátké, ostré pichnuti několikrát za den...

lucbednar
25. zář 2020

U dr už jsi byla?

florida2001
autor
25. zář 2020

@lucbednar ano byl videt gestacni vacek

florida2001
autor
25. zář 2020

@florida2001 to bylo pred 4 dny

klokanka31
25. zář 2020

@florida2001 Neboj, já měla velké bolesti břicha, tak jsem čekala ms, po 2-3 týdnech mi to bylo divný, tak test-tam dálnice. Po pár dnech najednou nic, a žádné těhotenské příznaky nebyly. A stejně bylo vše v pořádku, a teď mám malou princeznu 😉 hlavně se nestresuj,a vše bude v pohodě 🍀

lucbednar
25. zář 2020

@florida2001 tak to máš úplně stejně jako já... 👍🏻

nina004
25. zář 2020

@florida2001 Mne niekedy v siedmom týždni zmizli zo dňa na deň všetky príznaky. Tak som sa bála,aby to nebolo zlé znamenie,ale o týždeň sa všetky a ešte 10krát horšie vrátili a mám ich doteraz. A to už budem končiť 14tt. Inak to popichávanie zvykne byť pri tehotenstve normálne, väčšinou býva viackrát za deň také bodnutie a je to z rozťahovania delohy. Držím prsty ,aby všetko bolo dobré 🙂