Příznaky těhotenství nebo viróza?

codal
2. únor 2018

Ahoj holky, jsem pravděpodobně v 5. nebo 6.tydnu... na dnešek jsem skoro nespala (poslední dny spím špatně, jako bych v žaludku měla cihlu, navíc se teď často budí i dcerka). Ráno mi nebylo dobre, myslela jsem si,že je to z hladu,ale první sousto mě hned nakoplo (nakonec jsem nezvracela),celý den se citim hodně slabá,chvílemi až zimnice, pořád mám těžký žaludek,jíst se snažím,ale občas mě to pěkně nakopává. Nejsem si jistá, jestli to není spíš příznak nějaké žaludeční virózy,ta zimnice mě mate. Mozna se prostě zkombinovaly příznaky těhotenství a nemoci, nevim. U dcery jsem byla úplně v pohodě, krom vlčího hladu. Nemůže případná viróza miminku ublížit? Nebo může být i zimnice těhotenský příznak? Žádné léky jsem si nebrala. K doktorovi jdu ve čtvrtek,nechci zbytečne plašit. Jen se ptám,určitě s tím máte někdo zkušenost🙂.Děkuju!

vega5
2. únor 2018

Chřipka a virozy udeřily. I já ležím.. Bolí mě klouby, kašlu, mám teplotu. Odpočinek a tehotenský test to chce, a bude jasno. Jinak chřipka jako taková není ok v graviditě v 1.trimestru.

pekkaa
2. únor 2018

Hodne maminek je na zacatku tehu nemocnych. Miminku to neublizi. Problem je horecka

ivuska1986
2. únor 2018

Ahojky, horecka je problemem az 38 a vys, kdyz 38, tak srazej paralenem, ten muzes. Jinak ja mela zvysene teploty az do 14 tydne tehu a citila jsem vse jako pri chripce, doktorka uz mi dala i antibiotika, byla jsem na orl, plicnim, vsude možne, nic nezjistili, v 15 tydnu jako kdyz utne, byl klid.

jaaaninda
2. únor 2018

I zimnice se může na začátku těhotenství objevit. To jsem chodila doma v mikině a u TV pod dekou a to u mě normálně nehrozí 🙂

codal
autor
2. únor 2018

Moc děkuji holky.Teplotu nemám,jen tu zimnici odpoledne a ten bolavý žaludek a slabost. Piju čaj a uvidím. Jinak mě ještě neskutečně bolí bradavky a nemůžu usnout a furt se budim. Mám pocit jakoby to cítila i moje dcera,najednou se chce víc chovat, nechce k nikomu jinému, má hystericky pláč,i když jdu jen na záchod a chce se i víc kojit ( to je teď hodně nepříjemné::() Test je pozitivní už víc jak tyden, zadni duchové,od začátku tam byla dálnice jak blázen😀.O tom,že jsem tehotna není pochyb, snad to nebude chripka,třeba to opravdu souvisí jen s těhotenstvím. Uvidím,co zítra.Diky moc!

pekkaa
3. únor 2018

@codal vypada to opravdu tak, ze to souvisi jenom s tehu😉. Jinak taky stale kojim a syn se zacal chovat podobne jak vase dcera a to jeste driv nez jsem si udelala test🙂

codal
autor
3. únor 2018

@pekkaa to je neskutečný, jaky máj ty děti radary😀... Dneska mi je o chlup líp, i když ráno jsem zvracela:-/...

pavlina30
3. únor 2018

Buď v klidu já když čekala prvního synka než jsem zjistila že jsem těhu onemocněla jsem.Brala jsem i atb protože jsem nevěděla že těhu jsem.Až týden na to jsem zjistila že jsem v očekávání.A malí byl a je v pořádku zdraví.Příští rýden slaví už šesté narozeniny

bacika
3. únor 2018

@codal Zajdi si k lékaři na vyšetření. Zimnici jsem v těhotenství neměla. Ale všude teď řádí různé virozy a chřipky, takže bych to viděla na něco takového.

vendelinka08
3. únor 2018

Kdyz jsem bylana zavatku zehu..tak jsem se citila nemocne..mela jsem i zvysenou teplotu. Proste jako kdyz na me neco leze. Asi bych to prisuzovala k tehu. Pokud nemas horecky tak radeji ani nikam nechod nebo ted neco nekde chytis.

codal
autor
3. únor 2018

Už se cítím mnohem líp než včera. Jsem teda unavená,žaludek furt bolí,ale už nezvracim a zimnici už taky nemám..tak snad to bude dobrý, k doktorovi se mi kvůli chřipkové epidemii moc nechce...

priefi
3. únor 2018

@codal Je to i priznak tehotenstvi a docela casty. Pokud muzes, odpocivej. Jak starou mas dcerku? Neuvazovala jsi o ukonceni kojeni, kdyz to je pro Tebe tak bolestive?

codal
autor
4. únor 2018

@priefi Nastesti jsem si teď dva dny mohla odpočinout,to bylo fajn🙂...16 měsíců. Uz to omezuji, nechci jí to utnout uplně najednou.

priefi
4. únor 2018

@codal najednou urcite ne, ale pomalinku 😉

andrejicek24
4. zář 2019

Můj jediný přiznak byl jen to že jsem byla strašně unavená 😂😂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru