Problém v termínu. Kdy jsem mohla otěhotnět?
Ahoj maminky, mám problém. Zjistila jsem minulý týden, že čekám miminko. K doktorovi jdu až dnes odpoledne. Hlavně mě neodsuzujte. S přítelem jsme dva roky, koupili jsme dům přes hypo, čekáme na její schválení, stres a nervy kolem. Hodně jsme se pohádali a on odjel na víkend k rodině. Já měla na návstěvě o víkendu svého kamaráda a opili jsme se. Mám 27-28 DC normálně MS pravidelnou. Poslední ms byla 12.9.Nevím, kdy proběhla ovulace, neboť si ji neměřím. A můj kamarád byl na návštěvě 3.10.Kdy jsem mohla otěhotnět? Neodsuzujte mě, sama jsem z toho úplně nervama v kýblu ☹
@keksik002 Psala, že by to nedala. Nevím, asi na tom psychicky není dobře a nedokáže/nechce vidět věci tak, jak jsou. Pokud je to, jak psala, tak si taky myslím, že je úplný nesmysl, aby to bylo kamaráda.
Je to totální nesmysl. K normálnímu sexu podle ní ani pomalu nedošlo 🤦♀️ asi chceš fakt slyšet, že je to kamaráda a od přítele bys teda měla opravdu odejít. Jestli ses pro tohle, rozhodla pro potrat...... Tak vážně nemám co napsat...
@mischaa k nevěře se vyjadřovat nebudu, ale napíšu Ti to asi takto, mám cykly 29 dní, ovu mívám jak kdy, ale průměrně tak kolem 15.dne. Jednou jsem měla buď 2 ovulky, nebo nějakou hormonální nerovnováhu, kdy mi ovu měla začínat, ale stopka se a začala zase znovu, ale spíš bych to tipoval na dvojí ovulku a víš, co se stalo? Cyklus se mi posunul tak, že od ovu za 14 přišla ms, takže zpoždění 5 dní, ale 14 dní od ovu tělo dodrželo. Takže dálnice svědčí o tom, že to není dílo nevěry. Teda pokud by to nebyly dvojvaječné dvojčata 😂

@katule1990 vzdyt psala ze s tim kamosem to nedoslo az ke konci, takze je nemozne aby s nim otehotnela.. Pokud jich samozrejme nema vicero 🤦♀️