icon

Problém v termínu. Kdy jsem mohla otěhotnět?

mischaa
19. říj 2020

Ahoj maminky, mám problém. Zjistila jsem minulý týden, že čekám miminko. K doktorovi jdu až dnes odpoledne. Hlavně mě neodsuzujte. S přítelem jsme dva roky, koupili jsme dům přes hypo, čekáme na její schválení, stres a nervy kolem. Hodně jsme se pohádali a on odjel na víkend k rodině. Já měla na návstěvě o víkendu svého kamaráda a opili jsme se. Mám 27-28 DC normálně MS pravidelnou. Poslední ms byla 12.9.Nevím, kdy proběhla ovulace, neboť si ji neměřím. A můj kamarád byl na návštěvě 3.10.Kdy jsem mohla otěhotnět? Neodsuzujte mě, sama jsem z toho úplně nervama v kýblu ☹

Strana
z3
katule1990
19. říj 2020

@mischaa Potrat je opravdu nesmysl. Jestli s partnerem miminko chcete, tak se z něho raduj, je to zázrak. My jsme se třeba dočkali až po 3 letech po IVF. Na to, co se stalo 3. 10. zapomeň. Miminko bude (téměř) určitě partnera. Přece bys nechtěla přijít o jeho mimčo i o vztah kvůli jedný blbosti, která se podle mě dá napravit. Co ti řekl doktor?

katule1990
19. říj 2020

@mischaa A takhle vypadal můj test 14 DPO (vím to díky IVF přesně). Po zaschnutí byla čárka ještě míň viditelná, 12 DPO bych tam vykoukala asi jen malý stín. Jestli byla čárka silná, tak si myslím, že je blbost, abys otěhotněla 3. 10. To jen píšu jako další z důkazů, že je mimčo partnera 🙂.

klokanka31
19. říj 2020

@katule1990
@mischaa A to je pravda že je miminko zázrak, já čekala na svou princeznu 13 let.

themuffin
19. říj 2020

@mischaa neřeš to vůbec, hlavu vzhůru!! Jistě je to tvého přítele a na ten "úlet" nemysli! Akorát se tím zničíš. Soustřeď se jen na to malé mimi ❤️

mischaa
autor
19. říj 2020

@katule1990 Kacenko, děkuji moc za obrázek a podporu.

mischaa
autor
19. říj 2020

@themuffin děkuji vám všem, zítra jdu na ultrazvuk.

baarus21
19. říj 2020

@mischaa řekla bych, že mimi bude tvého manžela (podle výpočtů) 😊 zapomeňte na hádku, ty zapomeň co se stalo 3.10 a společně se radujte z miminka 😊🍀 hodně štěstí

mimi1004
19. říj 2020

Neblázni, dítě jste chtěli, co se stalo, stalo se a nedá se odestát. Navíc jste to s tím kamarádem nedotáhli do konce, utnula jsi to a to je tvé velké plus. Těš se z těhotenství a na miminko. Chybovat je lidské... ❤ A za mě je stopro mimi přítelovo a tečka.

petrasik
19. říj 2020

@mischaa já bych ještě doporučila smazat celou tuhle diskuzi. Nikdy nevíš, která dobrá duše z Tvého okolí to čte...
Užívejte si miminka 😉.

mischaa
autor
20. říj 2020

Ještě jsem chtěla napsat, že jsem projížděla svou historii v počítači a 30.9. jsem vyhledávala pálení v prsou, šimralo me jakoby v nich. 2.10. jsem volala své kamarádce kterou znám od dětství a rikala jsem ji,že jsem nejspis v tom. Projizdela jsem sms s kamaradkou,volání, vzpomínala jsem+historii v počítači.

mischaa
autor
20. říj 2020

@mischaa ale pokud si matně pamatuji,tak 2.10. byl negativní test

mischaa
autor
20. říj 2020

On totiž celý tenhle cyklus byl divný- dostala jsem 12.9. ms ,ale jen strašně slabou, 13.9. byla již silná a 14.9. skončila. Cca od 20.9. mě strašně pálila prsa a já si průběžně dělala testy-myslím kolem 26.9. a pak až 2.10. ...pak jsem už netestovala,až toho 15.10. a byly to silné dvě čárky-úplné dálnice.

mzacikova
20. říj 2020

@mischaa tak to by dálnice nebyla, když "sex" proběhl 3.10. Za 12 dní by nebyla moc silná čárka, dost možná jen duch. Neřešte to pořád, dítě je partnera a vy si jen přiděláváte starosti

mischaa
autor
20. říj 2020

@mzacikova jenomže pro mě je to velice důležité,byť jsem na to měla myslet dřív,no

mimi1004
20. říj 2020

@mischaa Jenže jistotu ti dají jedině testy DNA, my tady můžeme jen hádat. Takže pokud si od nás nechceš nechat poradit a sama sebe přesvědčuješ o té horší variantě, tak jsi tu špatně. Žádná z nás ti nemůže dát jistotu.

mzacikova
20. říj 2020

@mischaa jak píše @mimi1004 my tady můžeme dát jen naše rady a počty (i když snad každá tady napsala, že není možný takhle otěhotnět), ale pořád chcete asi slyšet, že to partnera není, jinak to nechápu...

mischaa
autor
20. říj 2020

Chápu a omlouvám se,že Vás obtěžuji. Diskuzi smažu, jen je lepší se poradit se zkušenějšími ženami,než jsem já v propočtech, neboť já nevím,kdy probíhá ovulace atd...A zároveň bych ráda snesla pravdu a ne konejšení,že je partnera, abych nebyla smutná. Vím,že DNA je spolehlivé,ale to těžko můžu teď udělat...

katule1990
20. říj 2020

@mischaa Není to konejšení, podle všech faktů, co jsi napsala, musí být partnera 🙂!

nazka
20. říj 2020

@mischaa přečti si jiné diskuze na podobné téma a zjistíš, za tady nikdo nikdy nekonejsi 😁

mischaa
autor
Autor odpověď smazal
mischaa
autor
27. říj 2020

@katule1990 včera jsem se dozvěděla, že jsem 6+1. Což odpovídá týden od 28. 9. Až 4.10.

katule1990
27. říj 2020

@mischaa Jestli jsi dnes 6+2, tak to odpovídá ovulaci a oplodnění o víkendu 26.-27. 9., jak jsme tu psaly 🙂. Gratuluju 🍀.

mischaa
autor
27. říj 2020

@katule1990 no, ono je to těžko říct, mohlo to být i 3.10.protoze je to plus mínus dle dr.

mischaa
autor
Autor odpověď smazal
katule1990
27. říj 2020

@mischaa Však to právě i přesně vychází podle data MS. Ovulace probíhá obvykle 2 týdny po začátku MS, což přesně vychází na víkend 26.-27. 9. Kdybys otěhotněla až 3. 10., což je podle mě nesmysl, tak bys byla teprve 5+2. Všechno sedělo na to, žes nemohla otěhotnět až toho 3. a tím ultrazvukem se to taky potvrdilo. Dá se říct, že ovulace je 2+0, takže jsi otěhotněla před 4 týdny a 2 dny. Moc mě to mrzí, ale samozřejmě je to tvoje rozhodnutí.

martaskaaa
28. říj 2020

@mischaa samozřejmě že na začátku to je cca plus mínus, jistější určení podle trochu déle, kdy už plod půjde lépe změřit. Ale i podle toho co píšeš, tak v propočtech to ještě jak pise @katule1990

keksik002
28. říj 2020

@mischaa jak to tak ctu, mam pociz ze chces slyset neco jineho.. Takze s pritelem se rozejdi, určitě je to toho kamarada🤦‍♀️

nazka
28. říj 2020

@mischaa tak prima, už to neřeš a raduj se 🍀

katule1990
28. říj 2020

Autorka sem napsala, že se rozhodla pro potrat, ale odpověď smazala. Tak třeba si to rozmyslela 🙂.

tulikiss
28. říj 2020

boze muj kdyz uz podvedu pritele, tak to nedavam na net a nedam tam bydliste, kde je 500 obyvatel.

Strana
z3