icon

Problém v termínu. Kdy jsem mohla otěhotnět?

mischaa
19. říj 2020

Ahoj maminky, mám problém. Zjistila jsem minulý týden, že čekám miminko. K doktorovi jdu až dnes odpoledne. Hlavně mě neodsuzujte. S přítelem jsme dva roky, koupili jsme dům přes hypo, čekáme na její schválení, stres a nervy kolem. Hodně jsme se pohádali a on odjel na víkend k rodině. Já měla na návstěvě o víkendu svého kamaráda a opili jsme se. Mám 27-28 DC normálně MS pravidelnou. Poslední ms byla 12.9.Nevím, kdy proběhla ovulace, neboť si ji neměřím. A můj kamarád byl na návštěvě 3.10.Kdy jsem mohla otěhotnět? Neodsuzujte mě, sama jsem z toho úplně nervama v kýblu ☹

Strana
z3
keksik002
28. říj 2020

@katule1990 vzdyt psala ze s tim kamosem to nedoslo az ke konci, takze je nemozne aby s nim otehotnela.. Pokud jich samozrejme nema vicero 🤦‍♀️

katule1990
28. říj 2020

@keksik002 Psala, že by to nedala. Nevím, asi na tom psychicky není dobře a nedokáže/nechce vidět věci tak, jak jsou. Pokud je to, jak psala, tak si taky myslím, že je úplný nesmysl, aby to bylo kamaráda.

mzacikova
28. říj 2020

Je to totální nesmysl. K normálnímu sexu podle ní ani pomalu nedošlo 🤦‍♀️ asi chceš fakt slyšet, že je to kamaráda a od přítele bys teda měla opravdu odejít. Jestli ses pro tohle, rozhodla pro potrat...... Tak vážně nemám co napsat...

priefi
29. říj 2020

@mischaa k nevěře se vyjadřovat nebudu, ale napíšu Ti to asi takto, mám cykly 29 dní, ovu mívám jak kdy, ale průměrně tak kolem 15.dne. Jednou jsem měla buď 2 ovulky, nebo nějakou hormonální nerovnováhu, kdy mi ovu měla začínat, ale stopka se a začala zase znovu, ale spíš bych to tipoval na dvojí ovulku a víš, co se stalo? Cyklus se mi posunul tak, že od ovu za 14 přišla ms, takže zpoždění 5 dní, ale 14 dní od ovu tělo dodrželo. Takže dálnice svědčí o tom, že to není dílo nevěry. Teda pokud by to nebyly dvojvaječné dvojčata 😂

priefi
29. říj 2020

@mischaa tak to mě 💩, 2.pises kamosce, že jsi asi v tom a 3.chlastas? Mno dobře Ty 👍🥴

Strana
z3