Prochladlá záda v těhotenství

ellen37
8. led 2018

Ahojky holky, mám takovou otázečku. Stalo se Vám, že jste prochladly, anebo spiš vám ofoukly záda? Ja prave tento problem řešim a zada boli, tak přemyšlim co na to dát abych neublizila miminku. ☹ Děkuji

ilonne
8. led 2018

Muzes zkusit nahrivaci naplasti. Jinak obecne suche teplo, nemachat se ve vode. Na bolest panadol. Pokud to nepomuze, doktor ti muze udelat lokalni opich.

robin92
8. led 2018

Co teplou sprchu? Ja si tak vzdycky nahrivam zada a nebo mam maly elektricky polstarek co je tak akorat na zada a to mi hodne pomaha, mam ho myslim z lidlu.

kafr
9. led 2018

Na tohle trpí manžel. Jednou si takhle dal horkou sprchu a už nevstal. Po čtyřech se vyhrabal z postele a jeli jsme k obvodní, udělala opíchat a povolilo to.
Takže jediné suché teplo!!! Nahřívací dečky, polštářky, osvědčilo se nám si hřejivá koňská mast.
Bacha na ty hřejivé naplasti- pálí až moc a obsahují někdy i lék na bolest- tady nevím, co se může v těhu, ale určitě to tam bude napsané...

ilonne
9. led 2018

@kafr muzou se, mam to zkonzultovane s neurolozkou i s fyzioterapeutkou. Ty s obsahem kapsaicinu. Pali tedy jako ...., ne kazdy je snese, ale jsou ucinne.
@robin92 tepla sprcha radsi ne, to te odrovna.

horsiee
9. led 2018

Měla sem to ve ještě na škole. Seděla sem naštěstí u topení, tak sem se pootočila a seděla k topení zády a výrazně to pomohlo.😊

maaaja12
9. led 2018

Me na to moc pomohla lampa a infračerveným světlem. Je to dobré i na klouby a tak. Chytla mě horní část zad když jsem byla v 7m a toto nejvíc pomohlo + sem tam paralen. Bolelo to fakt hodně.

ellen37
autor
9. led 2018

@ilonne
Zkusim, moc děkuji

ellen37
autor
9. led 2018

@maaaja12
Mě pravě chytla spodni cast a vystrelovalo mi to az do trisel, nakonec jsem se namazala alpou, zabalila do deky a zaspala to. A docela dobry.

robin92
10. led 2018

@ilonne No me prave tepla sprcha na bolave zada vzdycky pomuze nebo vana, ale tu v tehotenstvi bych si nedavala teda. Ale prohrat si je mi vzdycky pomohlo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru