icon

Prochladlá záda v těhotenství

ellen37
8. led 2018

Ahojky holky, mám takovou otázečku. Stalo se Vám, že jste prochladly, anebo spiš vám ofoukly záda? Ja prave tento problem řešim a zada boli, tak přemyšlim co na to dát abych neublizila miminku. ☹ Děkuji

ilonne
•
8. led 2018

Muzes zkusit nahrivaci naplasti. Jinak obecne suche teplo, nemachat se ve vode. Na bolest panadol. Pokud to nepomuze, doktor ti muze udelat lokalni opich.

robin92
•
8. led 2018

Co teplou sprchu? Ja si tak vzdycky nahrivam zada a nebo mam maly elektricky polstarek co je tak akorat na zada a to mi hodne pomaha, mam ho myslim z lidlu.

kafr
•
9. led 2018

Na tohle trpí manžel. Jednou si takhle dal horkou sprchu a už nevstal. Po čtyřech se vyhrabal z postele a jeli jsme k obvodní, udělala opíchat a povolilo to.
Takže jediné suché teplo!!! Nahřívací dečky, polštářky, osvědčilo se nám si hřejivá koňská mast.
Bacha na ty hřejivé naplasti- pálí až moc a obsahují někdy i lék na bolest- tady nevím, co se může v těhu, ale určitě to tam bude napsané...

ilonne
•
9. led 2018

@kafr muzou se, mam to zkonzultovane s neurolozkou i s fyzioterapeutkou. Ty s obsahem kapsaicinu. Pali tedy jako ...., ne kazdy je snese, ale jsou ucinne.
@robin92 tepla sprcha radsi ne, to te odrovna.

horsiee
•
9. led 2018

Měla sem to ve ještě na škole. Seděla sem naštěstí u topení, tak sem se pootočila a seděla k topení zády a výrazně to pomohlo.😊

maaaja12
•
9. led 2018

Me na to moc pomohla lampa a infračerveným světlem. Je to dobré i na klouby a tak. Chytla mě horní část zad když jsem byla v 7m a toto nejvíc pomohlo + sem tam paralen. Bolelo to fakt hodně.

ellen37
autor
•
9. led 2018

@ilonne
Zkusim, moc děkuji

ellen37
autor
•
9. led 2018

@maaaja12
Mě pravě chytla spodni cast a vystrelovalo mi to az do trisel, nakonec jsem se namazala alpou, zabalila do deky a zaspala to. A docela dobry.

robin92
•
10. led 2018

@ilonne No me prave tepla sprcha na bolave zada vzdycky pomuze nebo vana, ale tu v tehotenstvi bych si nedavala teda. Ale prohrat si je mi vzdycky pomohlo.