Progesteron v 3tt+4 po ZT. Máte zkušenost?
Holky v březnu sem si prošla zt v 8+4 tt… nyní jsem měla hoooodne pozitivní testy uz týden před MS a hned sem to na sobě poznala.. mam pnutí břicha, bolest prsou. Dnes sem byla na gynde na krvi (výsledky budou ve st) a byl mi nasazen progesteron. Máte někdo zkušenosti?
@jsemhelen ano, já při prvním tehu progesteron užívala ráno a večer, jelikož jsem předtím 2x potratila. Zajímá tě něco konkrétního? 🙂
@anetacoufalova a pomohl? Udrželi se tedy miminko?
Tyjo mě po něm strašně potom páli vevnitř.. beru ho teď asi 3ti tyden a páli a řeže me potom styk
@anetacoufalova a pomohl? Udrželi se tedy miminko?
Tyjo mě po něm strašně potom páli vevnitř.. beru ho teď asi 3ti tyden a páli a řeže me potom styk
@jsemhelen ano, pomohl 🙂 ted mi tu skáče po hlavě 1,5lety syn a chce hami 🫠😂.. pri používání jsem styk vynechala, myslim, že to neni ani doporučované, ale nejsem si jista. Navíc jsem diky tomu dost zvracela cely první trimestr.. ted čekám druhé, neberu ho a jsem uplne v pohode, jen unavena jak prase 🫠 ale to i díky tomu malymu ďáblovi co me nenechá oddychnout..
Brala jsem po IVF. Ale normálně jsem ho polykala. To zavádění... No nevím, jsem ráda, že jsem nemusela.
Lidé si stěžují na motání hlavy, dělalo mi to jen po první dávce, pak jsem už normálně pracovala, řídila a nebyl problém.

@jsemhelen ano, já při prvním tehu progesteron užívala ráno a večer, jelikož jsem předtím 2x potratila. Zajímá tě něco konkrétního? 🙂