icon

První screening v 13.tt. Kdy zavolat?

dadanana
13. bře 2021

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat.
V úterý 9.3 jsem byla na gynde. A měla jsem potvrzené srdíčko. Podle utz jsem byla 6+6, podle menzes jsem měla být 7+5, jsem objednaná na 6.4 na další prohlídku a to bych měla byt 10+6. No a přijde mi pozdě si volat na konci 11tt, na Veveří?... Chtěla bych k Dr. Vlašínovi. Musím čekat na další prohlídku, dá mi Dr nějaký papír i když si to vlastně platím sama ? Nebo si tam můžu zavolat už příští týden?
Už jsem tam byla jednou před 6ti lety, ale už si to nepamatuju m děkuji moc za odpověď. 😊

pe_tu_ss_ka
•
13. bře 2021

@dadanana já tedy dostala žádanku na screening hned, a volala hned, objednali mě 13tt. Tak bych si asi zavolala o termín.

vikinkav
•
13. bře 2021

No mela bys mit zadanku, na ktere bude napsano v jakem tydnu jsi. Tak si tam zavolej a uvidis. Ja se objednavala v predstihu v Praze a kdyz jsem tam prisla na krev kvuli screeningu, zjistili, ze na screening ultrazvukem me nikdo neobjednal, ale vmackli me tam v pohode

andreasvo
•
13. bře 2021

@dadanana nepotřebuješ žádanku platíš si ho sama. Objednat se můžeš a kdykoliv zrušit 🙂

dadanana
autor
•
13. bře 2021

Moc děkuji holky. Já si tam zavolám teda v týdnu a řeknu jim to tak jak je. On mi můj pan doktor oak určitě dá nějaký ten papír v kolikátém jsem.. ale nechci si volat na poslední chvíli.😊 Každopádně moc diky

alilali
•
13. bře 2021

@dadanana Zadanku nepotřebuješ, platíš si vyšetření sama.
K tomu v jakej jsi týdnu těhotenství poslouží těhotenská průkazka.

ema90
•
13. bře 2021

@dadanana Na Veveri zadnou zadanku nepotrebujete a pokud chcete k panu doktoru Vlasinovi, tak si zavolejte hned v pondeli. Nahlaste jaky jste tyden (klidne vysvetlete obe varianty) a oni si vas objednaji sami.
Pan doktor miva dost narvano, takze cim driv zavolate, tim lip 😊

dadanana
autor
•
13. bře 2021

@ema90 děkuji moc za odpověď 😊 určitě hned v pondělí zavolám 🙏😊 právě vím že pan doktor je hodně žádaný, proto se mě nechce čekat na další kontrolu u mého Dr,než mi o něčem takovém řekne 😊

ema90
•
13. bře 2021

@dadanana Nene, to urcite necekejte a rovnou se tam po prvnim screeningu objednejte i na druhy.
Kdyz jsem byla v cekarne, tak to tak delalo hodne maminek, ze si sly hned zpet k recepci pro termin i na druhy screening 🙂

dadanana
autor
•
13. bře 2021

@ema90 je super. Děkuji za tip 😊😊🙏 udělám to tak.😊

wiking
•
14. bře 2021

@dadanana já chodím na veveri taky a zadanku potřebuješ i když si to platíš sama. 😉

ema90
•
14. bře 2021

@wiking A na co prosim vas? Ja tam byla na obou screeningcich, dvakrat na konziliarnim utz, xkrat na kontrole, na plodovce a nikdy po mne pan doktor nic nechtel.
Byla jsem tam od listopadu do unora.

wiking
•
14. bře 2021

@ema90 nevím na co? Nejsem doktor a nevím na co chtějí zadanky. Jen jsem napsala že já jsem ho potřebovala na 1 screening a teď jdu v pondeli na druhý a taky ji mám můj pak doktor řekl že ju potřebuji každopádně se paní když tam bude volat v pondělí může zeptat pokud potřebuje zadanku nebo ne a lidi se tu nemusí dohadovat. Já měla například na Orli jako první zadanku ale chtěla jsem jít na veveri a po telefonu mě řekli že musím mít na veveri zadanku tak je to asi podle doktora. Jen jsem napsala moji zkušenost.

sanyy22
•
14. bře 2021

Mě dál můj gynekolog žádanku kde jsem měla napsanou základní diagnózu a napsané že mi mají udělat I. Screening. A pak jsem si tam jen zavolala a ptali se mě v jakém jsem týdnů a sestra mi vypočítala kdy tam mám přijít abych nepřišla moc brzo nebo pozdě

evabrychtova
•
14. bře 2021

@dadanana muzu se zeptat, v kolikatem týdnu se chodí? Mě na gynde objednali na další prohlídku až 31.3. A to budu až ve 14tt a pak teprv dostanu zadanku.

ema90
•
14. bře 2021

@evabrychtova na Veveri 12-13tt. Plus minus par dni je to i na jinych pracovistich. Driv nebo pozdeji uz jsou vysledky nic vypovidajici.

evabrychtova
•
14. bře 2021

@ema90 Dekuji, tak ja si tam asi projistotu zavolam

ema90
•
14. bře 2021

@evabrychtova Jj, urcite si zavolejte, at to nepropasnete 🙂

dadanana
autor
•
15. bře 2021