icon

První screening v 13.tt. Kdy zavolat?

dadanana
13. bře 2021

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat.
V úterý 9.3 jsem byla na gynde. A měla jsem potvrzené srdíčko. Podle utz jsem byla 6+6, podle menzes jsem měla být 7+5, jsem objednaná na 6.4 na další prohlídku a to bych měla byt 10+6. No a přijde mi pozdě si volat na konci 11tt, na Veveří?... Chtěla bych k Dr. Vlašínovi. Musím čekat na další prohlídku, dá mi Dr nějaký papír i když si to vlastně platím sama ? Nebo si tam můžu zavolat už příští týden?
Už jsem tam byla jednou před 6ti lety, ale už si to nepamatuju m děkuji moc za odpověď. 😊

pe_tu_ss_ka
13. bře 2021

@dadanana já tedy dostala žádanku na screening hned, a volala hned, objednali mě 13tt. Tak bych si asi zavolala o termín.

vikinkav
13. bře 2021

No mela bys mit zadanku, na ktere bude napsano v jakem tydnu jsi. Tak si tam zavolej a uvidis. Ja se objednavala v predstihu v Praze a kdyz jsem tam prisla na krev kvuli screeningu, zjistili, ze na screening ultrazvukem me nikdo neobjednal, ale vmackli me tam v pohode

andreasvo
13. bře 2021

@dadanana nepotřebuješ žádanku platíš si ho sama. Objednat se můžeš a kdykoliv zrušit 🙂

dadanana
autor
13. bře 2021

Moc děkuji holky. Já si tam zavolám teda v týdnu a řeknu jim to tak jak je. On mi můj pan doktor oak určitě dá nějaký ten papír v kolikátém jsem.. ale nechci si volat na poslední chvíli.😊 Každopádně moc diky

alilali
13. bře 2021

@dadanana Zadanku nepotřebuješ, platíš si vyšetření sama.
K tomu v jakej jsi týdnu těhotenství poslouží těhotenská průkazka.

ema90
13. bře 2021

@dadanana Na Veveri zadnou zadanku nepotrebujete a pokud chcete k panu doktoru Vlasinovi, tak si zavolejte hned v pondeli. Nahlaste jaky jste tyden (klidne vysvetlete obe varianty) a oni si vas objednaji sami.
Pan doktor miva dost narvano, takze cim driv zavolate, tim lip 😊

dadanana
autor
13. bře 2021

@ema90 děkuji moc za odpověď 😊 určitě hned v pondělí zavolám 🙏😊 právě vím že pan doktor je hodně žádaný, proto se mě nechce čekat na další kontrolu u mého Dr,než mi o něčem takovém řekne 😊

ema90
13. bře 2021

@dadanana Nene, to urcite necekejte a rovnou se tam po prvnim screeningu objednejte i na druhy.
Kdyz jsem byla v cekarne, tak to tak delalo hodne maminek, ze si sly hned zpet k recepci pro termin i na druhy screening 🙂

dadanana
autor
13. bře 2021

@ema90 je super. Děkuji za tip 😊😊🙏 udělám to tak.😊

wiking
14. bře 2021

@dadanana já chodím na veveri taky a zadanku potřebuješ i když si to platíš sama. 😉

ema90
14. bře 2021

@wiking A na co prosim vas? Ja tam byla na obou screeningcich, dvakrat na konziliarnim utz, xkrat na kontrole, na plodovce a nikdy po mne pan doktor nic nechtel.
Byla jsem tam od listopadu do unora.

wiking
14. bře 2021

@ema90 nevím na co? Nejsem doktor a nevím na co chtějí zadanky. Jen jsem napsala že já jsem ho potřebovala na 1 screening a teď jdu v pondeli na druhý a taky ji mám můj pak doktor řekl že ju potřebuji každopádně se paní když tam bude volat v pondělí může zeptat pokud potřebuje zadanku nebo ne a lidi se tu nemusí dohadovat. Já měla například na Orli jako první zadanku ale chtěla jsem jít na veveri a po telefonu mě řekli že musím mít na veveri zadanku tak je to asi podle doktora. Jen jsem napsala moji zkušenost.

sanyy22
14. bře 2021

Mě dál můj gynekolog žádanku kde jsem měla napsanou základní diagnózu a napsané že mi mají udělat I. Screening. A pak jsem si tam jen zavolala a ptali se mě v jakém jsem týdnů a sestra mi vypočítala kdy tam mám přijít abych nepřišla moc brzo nebo pozdě

evabrychtova
14. bře 2021

@dadanana muzu se zeptat, v kolikatem týdnu se chodí? Mě na gynde objednali na další prohlídku až 31.3. A to budu až ve 14tt a pak teprv dostanu zadanku.

ema90
14. bře 2021

@evabrychtova na Veveri 12-13tt. Plus minus par dni je to i na jinych pracovistich. Driv nebo pozdeji uz jsou vysledky nic vypovidajici.

evabrychtova
14. bře 2021

@ema90 Dekuji, tak ja si tam asi projistotu zavolam

ema90
14. bře 2021

@evabrychtova Jj, urcite si zavolejte, at to nepropasnete 🙂

dadanana
autor
15. bře 2021

Tak už jsem si volala. A jsem objednaná ☺️ a sebou mam mít akorát průkazku 😊