Prvotrimestrální screening. Těšíte se, až bude za vámi?
Ahoj holky 🙂 nemam zadny dotaz jen se mi pomalu ale jiste blizi prvotrimestralni screen a jsem cim dal tim vice nrvozni je nekdo kdo to ma stejne? 🙂 aby bylo vse v poradku to hlavne 🙂 mam ho 14.10 a dnes jsem 11 +4 ranni nevolnosti se me statecne drzi a unava take 😅 uz at je ten prvni trimestr za mnou,rika si to nekdo take? 😀 vsem co to maji stejne a maji tez strach a obavy preji hodne stesti a same pozitivni vysledky 🍀🙂
Ahoj. Ja byla vcera a teda nervozni jsem.byla dost. Jinak asi tyden pred se mii udelalo lip. Jako tehotne se citim porad ale aspon uz mi neni.tak spatne. Sice jsem nezvracivala ale ten pocit byl fuj. Drzim pesti
@kackaa91 aha ty jo, takže s endometriozou ještě horší jo? tak to potěš 😀 jinak tys měla hyperstimulák že? mám pocit, že jsem někde četla
@barcachejn ahoj. Jsem 13+4 a dnes mi dělali prvotrimestrální screening. Všechno v pořádku a miminku se daří. Držím palce a nenervuj se 🙂
@catchulinecka jj endometriozu bohužel mám nic příjemného to není 😏ano hyperstimulak jsem bohužel taky měla, asi jsem si musela všechny komplikace pořádně užít kolem ifv 😁😁naštěstí to že jsem otěhotněla byl pro nás zázrak 🙏 ♥️
Já osobně si víc oddechla až včera po utz ve 21tt s tím že není ani žádný roštěp a vada srdce a mozku atd .... ale strach ve mě zůstává pořád aasi bude než to opustí moje tělo 😂 a pak ten strach bude ken větší a větší 😂😂😂 u prvního sem to tak nerešila a to sem měla rizikový od začátku . A ted jak sem starší uvědomuju si všechny možnosti tech vvv , problémů co mohou nastat pri porodu atd ... no ještě chvilku a už mě strach snad přejde 😂
@widowblack asi vím jak sis oddechla, já šla na potvrzení srdíčka a ten oddych byl obrovský 😁🙏 každý ultrazvuk si asi pořádně oddechnu.. Ty jo už jsi pěkně daleko 21tt 🙏hodně štěstí ☺ 🍀 ať se máte s mimcem dobre a prcek roste a roste ♥️♥️♥️
@kackaa91 ty a prosím tě, máš taky ještě furt nafouklé vaječníky? já měla taky hyperstimulák a na poslední kontrole mi dr ríkal, že jsou fakt ještě velké, i je samozřejmě cítím a je to stále nepříjemné.
@catchulinecka jojo taky je mám ještě takové nafouklé ale ne moc. Ale to je prý normální, jsem se ptala ☺️
@kaora Ahojky 🙂 tak to moc gratuluji 🙂 taky uz se tesim a asi si poradne oddechnu 🙂
@barulina Ahojky,tak to jsem moc rada ze bylo vsechno v poradku a urcite bude i nadale 🙂 me se udelalo poradne lip az dnes,obcas si rikam jestli kdyz je mi dobre jestli to neni spatne,ze to tak najednou vymizi uz me dnes ani prsa neboli no proste pohodicka 🙂 ale clovek se nesmi hlavne stresovat 🙂 tak drzim palecky i nadale.
@barcachejn nic neni spatne. Me primo muj gyndar rikal ze to druhym trimestrwm nebo nejak okolo jeho zacatlu vse vymizi. A jento pravda. I u 1.dcerky jsem to tak mela. 2.trimeste naprosto bozi
Tak to je dobre 🙂 dekuji za uklidneni pozitri uz koncim 1 trimestr tak uz je asi vazne na case 🙂 tak si to ted konecne muzeme zacit uzivat :D
@barcachejn idealni cas. Janto presne tak mela u prvni dcerky. Ikdyz dnes je mi nejak hur. Nejaka unava..
@kackaa91 Ahojky no tak to je parada 🙂)) tak at mimco pekne roste dal a prospiva 🙂 hematom nemusi vubec znamenat nic spatneho a kort kdyz je mimo miminko 🙂) a kdy jdes zase na kontrolu?
@barulina Taky to tak mam vcera jsem cely den propsala a dnes uz zase lezim v posteli :D :D ono to muze byt i tim pocasim to je jedno s druhym 🙂
@barcachejn strašně moc děkuji ❤ na kontrolu jdu příští čtvrtek a to jdu do caru naposledy pak mě předají mému gynekologovi
A kolikaty tyden ze ted jsi? 🙂 tak super zavidim ti tu dnesni kotrolu 😀😀😀 ja uz jsem to 3 tydny zase nevidela a jsem z toho nervozni jestli to tam roste jak ma... Tak dej zase pristi tyden vedet 🙂)) urcite to bude zasse v poradku.
@barcachejn no me doslo kafe tak asi spus z toho ;D a caro mi .fakt nestaci. Protooze ja jinak prave tohpe depkove ppcasi miluju ;D
@barulina je fakt ze lepsi nez ty vedra co byli :D myslim si ze tohle je idealni pocasi na tehotenstvi :D 🙂)) caro jsem nikdy nepila a vubec nevim jak chutna i kdyz mi ho nekdo doporucoval co vim 🙂 ja ted kafe nepiju vubec protoze se bojim kvuli kofeinu,teda bala jsem se kvuli minulemu potratu 🙂 ale nerikam ze bych si obcas nedala :D
@barcachejn tak jq jsem po revizi v kvetnu. Ale kavy me nenapadlo se bat. Ja hlavne bez ni trpim. Ja pila 2, 3 denne total naredene mlekem, ted piju jednu. A Caro odpoledne. Me chutna, ale nepomuze mi na tlak. Jj ja dceru rodila v srpnu, takze jsem rada, ze ted me to mine ;)
@barulina Tak to musel byt zahul v srpnu... To bych nechtela ale ono kdyz se to povede tak je asi cloveku jedno kdy rodi 🙂 ja jsem spis byla zblbla z toho jak vsude rikaji ze tehotne nesmi kofein atd... A ze ze zacatku to prispiva potratum tak jsem se bala riskovat 🙂
@barcachejn aha to ja ani neslysela. Ja se spi bala kvuli srdicku jakoze tepu nebo jak to popsat. Ale jedna moje skoro mlliko no to bych uz fakt nesmela nic. No mujnpoprod byl brutalni talze i v lednu by to byl mazec. Vse uz nam dobre dopadne
@barulina Verim tomu ze ano 🙂 a ty jsi ted v kolikatem tydnu? 🙂 jo tomu rozumim ja mam kardiostimulator takze jsem se bala otehotnet jestli mi to srdce utahne ale na kardiu mi rekli ze to neni problem ze asi jen budu muset rodit cisarem ale to se uvidi v prubehu tehotenstvi jak to srdce bude pracovat. Tak doufam ze dalsi porod budes mit mnohem lepsi 🙂 ja jelikoz chci jen jedno ditko tak asi spontanni porod nezaziju nikdy pokud budu muset na cisare. Na jednu stranu asi o nic neprichazim :D i kdyz mozna ano 🙂
@barcachejn ja 14 tt dle ultrazvuku. A ty? Aha, tak paknobavy chapu ze jsou vetsi. No podivej ja bych pri porodu dcery dala dusi at me ten cisar udelaji. Mam clanek na pprofilu, klidne si ho precti. Porod 3 dny, z toho 23 hod. Na por.sale. no sepsala jsem si to at nezapomenu, ikdyz na to nejde. Jantaky tvrdila, ze chci jen jedno a koukej, cekam druhehonsrobka a strasne se tesime
@mamal34 Neřekli ti je hned?

@barcachejn taky jsem na neschopence, dostala jsem neschopenku hned po odběru vajíček. Dostala jsem totiž hyperstimulacni syndrom... Přesně tak, než porodime máme strach aby bylo vše jak má a až se nám mimca narodí tak to bude zase jiný strach a jiné starosti