icon

Sex ve snu s bolestivým koncem, může to ublížit miminku?

muffin99
18. únor 2016

Ahooj, jsem tu nová a tak se omlouvám, jestli tahle diskuze už porběhla, ale nemoha jsem ji najít. Mám takový trochu trapný problém. Jsem po IVF nyní druhý KET a povedlo se. Jsem v 6 týdnu ale začla jsem zase mít sny o sexu, které končí tím, že se vzbudím s velkými bolestmi břicha, jako by se hooodně sstáhla děloha. Když těhotná nejsem, tohle se mi nikdy nestává, dokonce ani ty sny nemám. Při prvním KET jsem taky otěhotněla ale cca kolem 11. týdne se miminko přestalo vyvíjet a také jsem měla tyto sny. Myslíte, že je to v pořádku? Může to miminku nějak ublížit? Potřebovala bych asi spíš hodně povzbudit, protože jsme si už s partnerem poršli peklem a modlíme se, aby sme konečně došli ve zdraví až k porodu. Děkuji vám za odpovědi 🙂

Strana
z2
muffin99
autor
19. únor 2016

@helen_h No...:D Taky jsmme si říkala...bože to je uplně trapné já se ho nebudu ptát :D Ale jelikož jsem to měla i poprvé a předtím sjem potratila ( ne kvůli tomu) tak ty bolesti mě dost vystrašily...takže sem si řekla, kašlu nato...maximálně se zasmějem :D A v pohodě 🙂

muffin99
autor
19. únor 2016

@gatushe jo, tak jsem zase více klidnější 🙂 Ted už věřím, že to opravdu nic není prostě jen nějaký přirozený (ovšem poněkud zvláštní) jev, který se děje těhotným ženám :D Hlavně at jsme zdraví až do porodu 🙂 A to přeji i všem ostatním těhulkám 🙂

Strana
z2