icon

Špinění a hCG na začátku těhotenství. Je to normální?

janetka22
12. bře 2025

Dobrý den,jsem 18.den po zavedeni DE.Již cca týden špinění.Nejvíc zašpiním po zavedeni ultrogestanu,vždy Beru 2:2:2.V pondělí jsem byla v Caru a prý to není nic neobvyklého.Z krve zjištěno HCG 16.den 2226.Dělán 17.den digitální tt +2-3.Bolí mě prsa a občas se točí hlava.Jinak se cítím dobře.Již mám za sebou 3 × Ivf a teď první ET z DE.Mám strach aby vše bylo v pořádku. Na kontrolu jdu až 24.3.
Nemáte některá podobné zkušenosti a přesto bylo vše v pořádku?A ta hodnota HCG je dobrá na 16.den?Děkuji za odpovědi

linducha90
12. bře 2025

@janetka22 špinila jsem cca 6 a 7 tt, spíš slabě krvácela, doktor mi nasadil Ascorutin, a vše během pár dní ustalo. Hodnota HCG nezaručuje prosperitu těhotenství. Já měla 14 den HCG cca250 takže tvoje hodnato je krásná, takovou jsem měla v prvním tehotenstvi. Jen abych to upřesnila i přes tak nízké HCG končím 31tt.

squezy
13. bře 2025

@janetka22 zajdi si do lékárny pro Ascuritin,je běžně dostupný. Taky jsem ho brala v 1.trimestru. Je to velké množství vitaminu C, který by mel posilit praskani zilek, když je deloha ted tak prokrvena a extra,pokud spinis jen po zavádění. Uvidíš,jestli se brzy dostavi zmena 🙂

merope
13. bře 2025

@squezy Bez konzultace s CAR bych určitě léky nekupovala.

janetka22
autor
13. bře 2025

@squezy již ho beru.Byl mi doporučen. Zdá se,že je to lepší. Mám šílený strach.Tohle je čtvrtý pokus. Ještě jsem se takhle daleko nikdy nedostala.

janetka22
autor
13. bře 2025

@linducha90 tak to gratuluji. Snad se mi to taky povede.Je to úplně šílené psycho.To čekání a ten strach jít na záchod a modlit se aby tam.nebyla krev.Zdá se mi,že už je to lepší.Beru ascorutin.Jak dlouho jste ho brala?

linducha90
13. bře 2025

@janetka22 já ho brala po domluvě s lékařem do 12tt tím že je to vitamin C tak to ničemu nevadí. Vím jak se cítíte, mě vkládali poslední embryo, tak ten strach byl hroznej.už za sebou jeden potrat mám a přesně v tomhle týdnu jsem začala krvácet a rozjel se potrat. Díky bohu teď to dopadlo dobře. Určitě to dopadne dobře i vám, jestli už špinění ústava tak je to na dobré cestě...

dauraoriginal
Autor odpověď smazal
ovesova
18. bře 2025

16dpo jsem Měla odběr 1001 hcg