icon

Špinění na začátku těhu. Je to normální?

kaimic
8. zář 2020

Mám takovou otázecku ohledně zacatku tehotenstvi. Dle MS jsem 4+4. Na prvni kontrolu jdu az 17.9..Momentalne slabe spinim. Nic me neboli obcas pichne na nejake strane,ale zadna velka bolest. Je to normalni? Nebo mam plasit?

Strana
z2
kaimic
autor
8. zář 2020

@mzacikova po vysazeni HA jsem mela cyklus po 26 dnech...krev vyloženě nemam...

mzacikova
8. zář 2020

@kaimic ještě jsem chtěla dopsat, že to bude dobré! Chce to jen třeba trošku víc klidu a jíst zdravěji. Miminko se udrží! My čekali rok a taky to teď se mnou vrtá, ale určitě dokud nebudete doslova krvácet a bolesti nebudou nesnesitelné, bude to dobré ❤

kaimic
autor
8. zář 2020

@mzacikova ja otehotnela ted po 9 měsících...takze to bylo radosti..😊hlavne pracuji nabytku,kde se tahaji sedacky,leze po štaflích a tak....na vse si davam pozor a ted mě to vyděsilo...tak snad to bude v poradku...

krisvm
8. zář 2020

@kaimic prosím tě já jsem ten minulý týden byla jak blázen. pila jsem strašně strašně moc, abych lítala co nejvíc na záchod a viděla, jestli se to náhodou nerozjíždí. úplný mimoň. piju tu vodu s citronem od čtvrtka a klepu klepu. a i kdyby to byla babská rada a k ničemu to nebylo dobrý, tak si říkám, že céčko se neztratí :D

kaimic
autor
9. zář 2020

@krisvm člověk jak je z toho uz pitomej...😀 aky se klepu neboj. Ale asi opravdu musime verit,ze bude vse v pořádku 🍀

Strana
z2