icon

Špinění po sexu v těhotenství, je to v pořádku?

marta1988
6. čer 2016

Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Jsem na začátku 7tt a včera ráno jsem trochu krvácela po sexu. Byl to takový hlen s troškou nahnědlé krve a trvalo to cca půl hodiny a od té doby nic. Myslíte že to je v pořádku nebo že mám nějak plašit a volat doktorce?
Dík za radu

konekokira
•
6. čer 2016

Ahoj, po sexu je to normální 🙂 pokud to netrvá déle, tak plašit nemusíš, ale určitě o tom řekni mudře na kontrole

marta1988
autor
•
6. čer 2016

Tak to jsem ráda, dík za uklidnění. U doktorky jsem ještě nebyla. Má dovolenou tak si mě pozvala až za tři týdny. To čekání jestli je vše jak má být je hrozný.

san33
•
6. čer 2016

Ahoj, presne tuhle otazku jsem taky chtela polozit😊 ja jsem teda vcera po sexu krvacela uplne cervene. K tomu si jeste 3x denne zavadim utrogestan a spinim hnede skoro porad. Rikam si, ze ono je to ted prece jenom vevnitr vsechno dost prokrvene, takze sebemensi poskrabani v pochve muze zpusobit spineni. K tomu jeste picham injekce na redeni krve, tak to by tomu spineni mohlo taky pomoct. Na prvni utz jdu pristi pondeli a zeptam se urcite. Slmam z toho dost stazene pulky, snad budeme mit obe vse v poradku. Drzim palce! 😊 o

dzogobela
•
6. čer 2016

@san33 ja mam pocit, ze nekde holky resily, ze s utrogestanem bys sex mit nemela. Vetsinou se zavadi, protoze je nejaky problem s udrzenim plodu, tak asi neni dobre to jeste "postuchovat". Ale nechci Te strasit, zeptej se urcite ale doktorky.

dzogobela
•
6. čer 2016

@marta1988 myslim, ze tohle je naprosto ok 🙂