Srpkovitý tvar gestačního váčku v 5-6tt, je to problém?

juliemichal
5. led 2016

holky prosím srpkovitý gestační váček v 5-6tt je asi hodně velký problém,že?má být oválný a teď mi holky psaly,že mám srpkovitý gestační váček ☹ a ještě k tomu bez plodu a taky bez srdeční akce ☹ ach jo holky já mám takový strach ☹ včera mi dr řekl,že to vypadá na ZT a dnes mi dr říkala,že to vypadá dobře a,že se v pátek uvidí a,že když o trochu povyroste tak to bude v pořádku ☹ ale teď mám strach s toho tvaru.děkuji moc zkušenějším za odpovědi.

terez225
5. led 2016

Ahoj je to těžké , ale nestresuj se 🙂 první týdny jsou buď a nebo. zkus myslet pozitivně, ještě to nemusí znamenat vůbec nic. Přišla jsi k MUDr brzo, teď se budeš zbytečně stresovat.každé to těhotenství je jiné a těžko říct co je a není špatné.MUDr ti řekla že to teď vypadá dobře, raduj se i z téhle zprávy a já ti moc preju ať je to všechno v pořádku 🙂 a za chvíli máte srdíčko.

juliemichal
autor
6. led 2016

@terez225 moc moc děkuji jsi hodná,ale bojím se strašně moc ☹ o miminko jsme se dlouho snažili a otěhotněla jsem přirozeně.a to jsme byli i na IUI 5x a nic s toho jedině biochemické těhu ☹ snad bude vše v pořádku 🙂 a snad jsem k dr přišla hodně brzo ☹

tverunkat
6. led 2016

Držím pěstičky😉

juliemichal
autor
6. led 2016

@tverunkat moc děkuji,ale strašně moc se bojím ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru