Stáří plodu po ivf

madamas
30. led 2021

Hezký večer, mám dotaz na ženy po ivf. Jsem těhotná po Et (opu bylo 13. den cyklu). Podle MS bych měla být 10+3, nicméně dle utz v úterý jsem dnes 9+3. Vylekaně jsem se lékaře ptala jak je to možné, že je o týden mladší. Řekl že je to v pořádku, že důležité je jak roste mezi ultrazvuky že se nemám obávat. Přesto...dnes na skupince na fb dávala holka video z utz, na transferu o dva dny dříve než já a 10+6...tak mě to trochu nahlodalo.. i když paní je po ket, ale myslím že je to stejné?

lentilkah
30. led 2021

Proste je prcek drobnejsi a neco take muze udelat nepresne mereni. Dr klikne o mm vedle a hned mas o den mene.

madamas
autor
30. led 2021

@lentilkah jsem stresař, chtěla bych mít všechno přesně 😏 mám i nového gynekologa, můj bývalý gyn. nebyl moc sdílný a já potřebuji vše vědět a vysvětlit. Tenhle mě tak nějak chápe a necítím se tam jako hysterka ( i když jsem😆).

lentilkah
30. led 2021

@madamas Ver prckovi, stres mu dobre nedela. A kdyz lekar rika, ze je to v poradku, tak to tak ber.

madamas
autor
31. led 2021

@lentilkah snažím se, mám syna a u něj se růst zastavil v 32tt, přišlo se na to až v 36 TT a to jen proto že jsem měla bolesti a místo na gyn. jsme jeli rovnou do porodnice. Za pět minut 12. Ani nemyslet kdyby mě ty bolesti nezačali.. uznávám že jsem teď posedlá tím jestli je všechno správně, ale snažím se to ovládat 😏

lentilkah
31. led 2021

@madamas Chapu, mam za sebou tehotenstvi s VVV a prirozene clovek pak obavy ma. Ale nesmis si je moc pripoustet, to by si se zblaznila.

missym
31. led 2021

@madamas Syn byl celé těhotenství o týden menší, než mi spočítali dle transferu a dnes je skoro 5 a všechno v pořádku. Věř miminku ☺️ Držím pěsti, ať máš pohodové těhotenství a miminko je zdravé a čilé ❤️

madamas
autor
31. led 2021

@missym děkuji, věřím miminku, jen mě včera rozhodil ten příspěvek kdy holčina byla na transferu o dva dny dříve a miminko dle utz má úplně přesně...asi bude nejlepší na nějakou dobu vypnout sledování, neboť koncentrace špatných konců je tam také poměrně vysoká 🤔

madamas
autor
31. led 2021

@lentilkah to je mi moc líto. Na VVV se mi zatím daří nemyslet, tam asi přijdou obavy před screeningem...u prvního jsem byla úplně v pohodě ale nakonec u mě nějaký instinkt zapracoval. Teď si už instinkty zaměňuji s přehnanými obavami 😆 Ono v této fázi stejně člověk nic neovlivní, to až později. Takže se snažím hodit do klidu 😉

ruzova_pastelka
31. led 2021

@madamas Ono to nemusí nic znamenat. Mně gynekolog miminko naměřil o dva týdny mladší, než by odpovídalo ovulaci. A pak na prvním screeningu najednou ovulaci odpovídalo (rozdíl mezi odhady byl 10 dní). Miminka rostou skokově, dost udělá i kvalita ultrazvuku. Vůbec bych to neřešila.

tasimia
31. led 2021

@madamas vůbec se neboj, ja jsem na screeningu měla jinak než u dr. To je o měření, stačí kousek jinak a je to. Neobávej se, ja na začátku měla asi 4 termíny.

lentilkah
31. led 2021

@madamas Dekujj, to uz je nastesti za nami. Presne jak rikas, stejne to ted nijak neovlivnis, tim se take uklidnuju.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru