Těhotenské průkazky. Kdy jste dostaly?
Ahoj holky, kdy jste dostaly průkazky? Teď půju 8+3 k doktorce, tak snad ji dostanu?
Zajimají mě zkušenosti, kdy jste je dostaly.
Děkuji Kate
11tt
Ve 12 tt po prvním screeningu🙂
Já dostala už v 8tt průkazku
Asi v 8tt kdy byla srdeční akce. Záleží na lékaři, někdo dává až po 12tt kdy se snižuje riziko potratu. 🙂 já ji teda hnedka nechtěla a nechápala jsem, proč mi ji dává, protože jsem měla strach, že to nevyjde a že bych ji musela hnedka vracet.:D naštěstí v pořádku.🙂
Ja som dostala 7+5, doktorka u nás ide do každého tehu s tým že dopadne a žiadne stresy maminiek o potratoch, každá žijeme v reálnej dobe a myslím že o tom riziku vieme, ale prečo to vyhadzovať na oči pri každej kontrole, osobne mi pozitívny prístup vyhovoval viac 🙂 a slecna sa iba pýtala - nechápem prečo jej tu slečny píšete že srdiecko môže prestať bit, myslím že to vie aj sama a stresovať navyše nikomu nepomôže 🙂 autorke držím palce a nebojte mimi same zariadi podľa seba 🍀 hlavne mysliet pozitívne
Ve 12tt den pred screeningem protoze bez průkazky sem nemohla na screening
Ve 13tt, okolí už se mě netrpělivě ptalo, kde ji mám... Ale kolem 10tt jsem měla riziko potratu, takže mi ji vystavili až týden po 1. screeningu, kdy bylo všechno v pořádku.
Hned na začátku, buď první nebo druhou návštěvu (7-9tt)
Já ji dostanu až u prvního screeningu, tou dobou budu 12+1.
Já v 8. tt při potvrzení těhotenství

Ja jsem 12+6 a dostanu ji zítra..😉