icon

Těhotenství a fena. Může ho vycítit?

pliczkova
7. led 2020

ahojky
mam dotaz 😊😅 jsem podle posledních MS v 6TT, ale k dr jdu az zitra.mam doma dve feny 🙂 jedny je 6 a druhe 1rok..muj dotaz zni uz jste se setkali stim ze by fena vycitila těhotenství? ta nejmensi porad knuci,porad je pricucla u me, porad si me hlídá...druha se chodi vic pomazlit jinak, ale jinak nic..

amazonkajanik
7. led 2020

@pliczkova jasně že poznají. Díky našemu psovi jsem si dělala test 3dny před očekávanou MS a byly tam //. Vždycky když byl mužský přes noc pryč,tak přišel,svalil se na mě celou vahou a pak si šel lehnout mimo. Tenkrát si lehl opatrně a spal u mě do rána 😁 ale v tehu už tak obezřetný nebyl,když chtěl ven (haraly cuby),vzal by to klidně přes mě 😂a v den porodu na mě vystekl, dostal vynadáno,šla jsem do sprchy,že prdy...prd,praskla mi voda a jelo se 😂 kamarádka taky,že prdy a pes (pittbull)na ní pořád štěkal. Tak si to začala počítat a už měla kontrakce po 5min. Známého pitt pro změnu nesnášel jeho přítelkyni,ale jakmile otehotnela, nehnul se od ní na krok a po narození malé spal zásadně u postýlky a na procházku musel s nimi ,jinak je nepustil ze dveří

texetka
7. led 2020

Tak moji nikdy nic. V obou těhotenstvích to nepoznali a nezajímalo je to 🙂 Zato miminko už ano a jsou to partáci

denca033
7. led 2020

@amazonkajanik já bych řekla že poznají i kočky to poznají. Svagrova má kocoura a pokaždé co jsme byly u ní a já v tehu přišel se pomazlim a ležel u mě. Jinak ke mě nikdy nesel

zavodnice
7. led 2020

Tak to ta moje nepoznala žádné tehotenstvi 😏.

johannka1
7. led 2020

Ja nevim, moje cuba nebyla nikdy nejak extra kontaktni, pohladit a trochu pomazlit a stacilo. Kdyz jsem byla tehotna, tak najednou jsem ji mela stale za zadkem. Ale ja to prisuzuju tomu, ze jsem tu fyzickou blizkost vyvolavala spis ja, jak jsem byla namekko. Spis si myslim, ze se moje cubka obetovala, jako reakci na moje tiche volani, svoji naklonnost a sounalezitost projevuje jinak spis venku (radoby)obrannymi projevy.

adinka19
7. led 2020

@pliczkova My v dobe tehotenstvi meli dva psy (civavu a vlcaka) a kocicku. Civave bylo tehotenstvi jedno, choval se stale stejne, vlcak porad chodil a bud "nufal" brisko nebo se tulil a kocka ta mi na bricho porad lehala a "zahrivala" 🙂.

legelata
7. led 2020

@texetka Ta moje určitě v prvním nic a teď včera převrhla koš a vybufetila kosti... tak leda, že by to bylo znamení 😀

amazonkajanik
7. led 2020

@denca033 zvířata celkově poznají změny. Kočky hodně reagují i na nemoci. Jinak ti naši hafani jednou vycítili,že jsem s nervama v koncích. Tak se začali po mě tak válet,že jsem vybuchla smíchy a bylo po nervech 😁

denca033
7. led 2020

@amazonkajanik to je terapie 😉😂

amazonkajanik
7. led 2020

@denca033 to rozhodně. Ale někdy si říkám, že my si museli vzít z útulku ty největší debily 😂

zuzkabrhelova
7. led 2020

@pliczkova naše fenka to taky poznala. Najednou si začala pokládat hlavu na mé břicho. 😁

denca033
7. led 2020

@amazonkajanik některá zvířátka jsou opravdu směšný. My když měli kocoura tak ten si nabiral granule z misky packou a takhle jedl 😂

ziraffka13
7. led 2020

Naše fenka také poznala 😉 začala spát u bříška a celkově si mě víc hlídala

amazonkajanik
7. led 2020

@denca033 tak to je roztomilé a už jsem to viděla u vícero koček.
Tak ten náš jouda včera si stoupl ke dveřím tak,že dostal do hlavy,když jsem otevírala. Normálně stává dál,ale teď,nevím,na co myslel. Ale ten pohled , jako "co to?!ze by tygr?"😂

krupka3
7. led 2020

Pes to podle me vzdycky pozna, zalezi jen na tom, jestli to nejak projevuje. Nase fena v prvnim tehotenstvi vyjizdela na kazdeho psa, co se ke mne priblizil treba. Pritom je kastrovana a zadne materske pudy sama nikdy nemela.