Těhotenství v 5. týdnu. Máte podobné zkušenosti?
Ahojky holky, jsem v 5+4ttje tu někdo kdo je cca stejně dlouho těhotný. Nějaké postřehy , názory atd.
@michaelapemi Já jsem 5+5 a kontrolu mám příští úterý, tak jsem zvědavá až tu fazolku uvidím ♥️ Jinak nevolnosti nemám, ale pořádné nechutenství... Do jídla se musím vysloveně nutit a to jsem opravdu velký jedlík... Co mě, ale trápí jsou celkem velké bolesti v podbřišku. Při každé větší námaze mě celkem dost píchá, tak se bojím aby bylo vše tak jak má. Taky tady chodím minimálně, tak by třeba byla fajn nějaká FB skupina, kde bychom si mohli psát...
@f.nina jak vás najdu na FB??
@michaelapemi na FB jsem Nina Goldemundová
Dneska jsem 7+5 a mám za sebou první kontrolu u gynekologa,vše je tam kde má být ,srdíčko už bije a vypadá že je vše v pořádku ,fotečku bohužel nemám žádnou akorát mě zajímalo jaké jíte vitamíny?doporučil mi Femibion tak mě jen zajímalo jaké máte vy,díky.🙂
@hupice já mám mamavit. Některým je po něm špatně já ho snáším dobře. Byl mi doporučen v 1 trimestru
@leeeeeena snažte se nervovat. Užívejte si každý den. Držím palečky ❤️
@leeeeeena tak to budou teď nekonečné hodiny a dny. Držím všechno co mám! Knížku, nohy nahoru, ať partner přinese pizzu, seriály a hlavně klid... Kdyby se to nepovedlo, je to lepší teď než za pár měsíců komplikace které by mohly ohrozit třeba i Vas. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀Držím a posílám spoustu sil.
@hupice zblaznim se z toho:( dnes ráno bez krve,ale ten strach je šílený. Vidět toho bobka jak pekne povyrostl je úžasný, ale zároveň bolestivý:( manžel je z toho nervoznejsi než já, takže teď asi podporujeme jeden druhého🙂 musím udělat maximum a to je ležet, brát léky a modlit se :/
@leeeeeena a úplně si to otočit v hlavě 😘😘😘máte určitě krásný život plný lásky... A prostě když miminko přijde, bude to úžasné. A když ne, tak ale na tom nebudete o nic hůř, než před pár týdny. Jen s pár šrámy na duši... Hlavu vzhůru. V podstatě se dá v tehle situaci jen získat😍😍😍🍀🍀🍀🍀a držím palce, ať získáte 😍
Holky co jste kolem toho desátého týdne... Deje se vám něco s postavou 🙈?
@hupice ano já už si Koupila větší oblečení tlačí mě vše přez břicho. A jsem 9+3tt a o prsou radši nemluvím 🤭
@michaelapemi 🙏🙏🙏to jsem tak ráda že tohle čtu. Ptz jsem naivně myslela, že treva do ctvrteho měsíce nebude nic vidět a ono šup, taky už mi jedou boky, bříško a prsa 🙈🙈🙈
@ardonelka neřeším to. Chci se cítit dobře a pohodlně. Teď mají v Lidlu v akci těhotenské věci v akci. Tak jsem si na internetu hned objednala
Taky mě už oblečení začíná tlačit ,hlavně teda v pase kalhoty,už nevím v čím jít do práce nakonec abych nešla v teplakach no 😀😄Ale taky doufám že brzo tam chodit prestanu úplně .Mimochodem už jste to řekli svým rodičům nebo někteří ještě ne, stejně jako já ?
@miri77 já chodila doteď v teplakach. Ano v práci to ví. Jsem na neschopence. A rodina také protože mi přišlo nefér aby to jiný věděli a rodina ne. Ale veřejně to neříkáme
@miri77 já to řekla....mam koně a musela jsem nějak vysvětlit, proč teď jezdit nemůžu. Navíc jsem dočasně u mamky, než se prestehujeme konečně do baracku, takže taky jsem řekla, proč jen ležím a běhám po doktorech... Nijak se tím netajím. Aspoň kdyztak budu mít s kým sdílet i tu bolest případně... A zkusila jsem si i nasdilet radost 🙂
Jinak přesně. Pomalu nesnesu přes břicho ani leginy, dřív jsem pořád pěkně zatahovala bříško a nosila těsně věci a teď prostě rozkydla, neforemna... Hodně udělaly i ty skoro dva měsíce takřka bez pohybu no a furt bych nejraději spala :(
@hupice to chápu. Mám to stejně. Bohužel mám celodenní nevolnosti. Nezvracim ale žaludek stále bolí. Takže hodně odpočívám. Váha ukázala 2 kg navíc 😄
To jsem ráda, že to s tím tlačením kalhot v pase máme podobně. :D Jinak díky za tip na akci v Lidlu, taky si tam něco objednám. 🙂 Já to zatím nikde neříkala, čekám na ten konec trimestru, ale vzhledem k tomu, že dočasně bydlíme u našich než dostavíme, si myslím, že to tuší. I v práci to musí tušit, když nosím propustky s razítkem z gyndy. Bohužel jsem učitelka a chytla jsem covid minulý týden a je mi fakt blbě a mám teplotu. Takže se modlím, ať je vše v pořádku. Čtvrteční návštěvu gyndy musím tedy navíc zrušit. Mamka teď doma pořád říká, jak raději nepůjde do práce (čekáme teď, jak to bude s karantenou), protože 3 její kolegyně mají těhotné dcery, tak aby to případně nepřenesly domu na ně a já to furt poslouchám a v duchu si říkám "mami, já jsem taky těhotná".
Holky já sem tady snad jediná exot ,jím všechno ,zle mě není,do práce chodím,funguju jako kdyby se nic nedělo,snad jen ten spánek ten mě teda zmahá fest .A používáte nějaký krém nebo olej na mazání bříška ? Já teda už mažu pro jistotu,u předchozích obou těhotenství jsem mazala a nevím jestli to je tím nebo ne ale mám bříško hladkoucky naprosto bez stop po těhotenství.🙂

@michaelapemi jsem na fb jako Michaela Poliak pokud si budete chtít psát. Budu ráda když napíše kdokoliv ❤️