icon

Těhotenství v 5. týdnu. Máte podobné zkušenosti?

michaelapemi
26. pro 2021

Ahojky holky, jsem v 5+4ttje tu někdo kdo je cca stejně dlouho těhotný. Nějaké postřehy , názory atd.

Strana
z5
miri77
31. pro 2021

@michaelapemi tento týden jsem se nemohla bohužel dovolat takže zatím nevím no🙂

miri77
31. pro 2021

@michaelapemi mám ještě o trošku víc než je 40🙂

michaelapemi
autor
1. led 2022

@miri77 věk je jen číslo 🤗

michaelapemi
autor
1. led 2022

@michaelapemi jak jste dopadla na utz

miri77
2. led 2022

@michaelapemi no kéž bych měla o trošku min si někdy říkám 🙂v srpnu mi bylo 44,v červenci jsem byla na revizi (zamlkle těhotenství ,plod se přestal vyvíjet) já vůbec nic necítila naštěstí ale ta bolest psychická po tom zákroku byla šílená a řekla jsem si že se ještě jednou pokusíme ale pokud by to nevyšlo tak už je to naposled ,pak jsme měli oba covid v listopadu a ejhle bum začátkem prosince se zadařilo,uvidím tedy co mi teď řekne doktor na první prohlídce.

michaelapemi
autor
2. led 2022

@miri77 tak moc držím palečky. Taky jsme si prošli snad vším a už to vzdali a najednou zázrak. Já už měla 2 ultrazvuky. Na třetí jdu teď tak doufám bze bude srdíčko a vše v pořádku

hupice
2. led 2022

@miri77 my máme taky prcka covidatko 🙂 přítel byl zrovna v izolaci, když se zadarilo 🙂

miri77
2. led 2022

@hupice no my už byli právě z toho oba venku úspěšně,a hned jak jsme se vzpamatovaly tak to vyšlo 🙂🙂

hupice
2. led 2022

@michaelapemi taky moc držím palce! Jsou to nervy co

hupice
3. led 2022

Tak my dnes 6mm a srdíčko tluče 😍

michaelapemi
autor
3. led 2022

@hupice to jsem moc ráda. Já byla minulý čtvrtek a byl jen váček žloutek a tečka. Ale říkal doktor že je brzy. Tak další kontrola teď ve čtvrtek. Jen mě překvapuje že ho nezajímá fcg. Mám ho děláme v den vynechané menstruace a to 177,8 a od té doby nic 😕

michaelapemi
autor
3. led 2022

Kolikátý týden jste dneska
@hupice

domka001
3. led 2022

@hupice My dnes take 7mm a srdíčko tlouklo🥰 jen mám cystu na levém vaječníku:///

michaelapemi
autor
3. led 2022

@domka001 tak Super to mě těší. Já se trochu bojím jak dopadnu ve čtvrtek. A jak vám je?? Nějaké postřehy

hupice
3. led 2022

@michaelapemi dle MS jsem 7+3, dle utz 6+3...takze vše je o týden mladší. Ovulace a oplodnění nevím, jen tipuji 15-18DC

hupice
3. led 2022

@michaelapemi ono je to vážně asi jedno.... Mě to strašně zbytečně nervovalo akorát. Rozhodující je stejně nález na utz. Někteří lékaři hcg vůbec nedělají 🤷🏼‍♀️držím moc palce!!!

michaelapemi
autor
3. led 2022

@hupice děkuji. Už se taky nestresuji jen to srdíčko je pro mě důležité

hupice
3. led 2022

@michaelapemi jo jo a až bude srdíčko, tak zas aby se udrželo a pak první screening, druhý a tak... Hold už se budeme bat porad teď... A když ne teď, tak za chvíli znovu a tak no

domka001
3. led 2022

@michaelapemi Po ránu je mi fakt zle.. kolem poledne to pak odchází ta nevolnost.. ale občas je zle i odpoledne. Jinak bolavá prsa,naladovost😂

michaelapemi
autor
3. led 2022

@domka001 tak to máme stejné. Dnes teda mě poboliva spodek jako bych byla nastydlá

michaelapemi
autor
3. led 2022

@hupice no vlastně máte pravdu 🤣🤣

leeeeeena
4. led 2022

Ahoj,tak my jsme s manželem zjistili 2 dny před Vánoci, že nás bude více🙂 nyní 6+0tt....prcek 3,5mm :D frajer .... a srdíčko nám krásně klepe. Jen maličko bojujeme ptz jsem se mamince uložil blizko jizvy po CS :/ všem přeji,aby těhulkování probíhalo co nejlépe🙂

f.nina
5. led 2022

Ahojky... Tak se k Vám taky přidávám. Dneska jsem objevila na testu pořádnou dálnici. Jsem z toho úplně paf... Nejlepší na tom všem je, že už několik dní mě celkem dost pobolíval podbřišek a ani jsem si neuvědomila, že mi vynechala menstruace. Rozhodla jsem se tedy zajít dnes do lékárny a něco na tu bolest si koupit, když jsem paní magistře vylíčila problémy které mám, tak mi donesla těhotenský test a řekla, že myslí, že to je to co potřebuji 😃 Nebudu lhát, že jsem nezůstala jako opařená.... No a jsou tam... Krásné dvě dálnice ♥️ A úplně nejlepší je, že sama pracují na gynekologicko-porodnickém oddělení a tahle varianta by mne vůbec nenapadla 🤦 Jen se trochu bojím jestli jsem to ještě všechno nezapoměla. Jedno dítě mám, ale je to už puberťák, kterému bude letos 15, tak se trochu i bojím toho věkového rozdílu...

michaelapemi
autor
6. led 2022

@f.nina tak gratuluji. Buďte v klidu mám také dceru a je jí 20let. Držím palečky ať je vše v pořádku a dejte vědět ❤️

hupice
6. led 2022

@f.nina 🤣🤣🤣Ježíš to je vtipný. Tak přeji pohodový průběh 😍😍😍

f.nina
6. led 2022

Děvčata, moc děkuji ♥️ Doufám, že bude všechno v pořádku. Vůbec jsem to nečekala. V úterý jdu k lékaři, tak jsem zvědavá. Vám taky přeji ať je to bezproblémový průběh 🙏

ardonelka
10. led 2022

Všechny zdravím a přidávám se k čerstvě těhotným a rozjuchaným. 🙂) Momentálně jsem 7+2, příští týden mám druhou kontrolu, tak se nemůžu dočkat. :D Pozorujete na sobě nějaké změny? Jak vám je? 🙂

michaelapemi
autor
10. led 2022

@ardonelka ahojky já jsem 7+5tt nevolnosti už pomalu ustávají ale byl to mazec. Sem tam píchání v podbřišku jinak nic

miri77
10. led 2022

@michaelapemi já jsem 7+2 a ani jednou mi nebylo zle ,nevolnosti žádný neznám ,akorát v břiše že je živo tak o tom vím ,občas píchne atak ,má hrozny vlasy( elektrizují ) dělají si co chtějí no 😎mám úplně první kontrolu tento čt

michaelapemi
autor
10. led 2022

Pokud chcete můžeme si psát na fb moc sem nechodím.

Strana
z5