Těhotenství v 5. týdnu. Máte podobné zkušenosti?
Ahojky holky, jsem v 5+4ttje tu někdo kdo je cca stejně dlouho těhotný. Nějaké postřehy , názory atd.
@domka001
@domka001tak to jsme stejně. Já už první ultrazvuk mám a teď jdu na další 30.12. Od začátku mám nevolnosti a taky bolest v podbřišku. To mi přijde normální ale spíš dnes jsem nervózní z toho že mi vůbec nic není. Ani nevolnost ani bolest.
@michaelapemi Co jsem se ptala už v jiné diskuzi,tak je normální ze bříško poboliva,semtam někde pichne. A určitě to neznamená nic špatného když ti nic není.🙂 me u první dcery nebylo nic,kdybych si nedělala tt, tak bych nevedela ze jsem těhotná. 🙂 pokud nekrvácíš tak není důvod se stresovat😊
@domka001 to mě uklidnilo. Také jednu dceru mám ale je jí 20let takže už si to nepamatuji
@michaelapemi Tyjo,tak to si to vše krásně zopakujete😇😀 budu vám držet palečky,dejte pak vědět jak dopadl ultrazvuk 🥰
@michaelapemi Ahojik, já 6+3 dnes. Máte za sebou už nějaká vyšetření? Mě můj doktor bral 2x krev, při hcg 1700 delal uzv a byla jen dutinka 7mm (5+3 jsem byla). O dva dny později hcg 4300 a uzv 8mm bez struktur, tak jdu ještě 30.12. Znovu na krev a uzv do nemocnice 🙄jsou to nervy, to vám povím 🙈držím všem palce!
@hupice já měla 4tt 177hcg a když jsem byla na další kontrole tak prý krev znovu brát nebude. Ultrazvuk dělal ale byla tam jen tečka. Teď mám jít 30.12 na další ultrazvuk tak uvidíme.
@domka001 jasný ozvu se ❤️
🍀🍀🍀🍀Tak ať se nám tam něco objeví
Já jsem podle MS dnes 5+2. K doktorovi jdu až 10.1. 2022. Nebudu spěchat, věřím, že to bude ok ✅
@elekthra držím palečky. Já šla brzy že strachu. 5 let různé pokusy a ivf do toho endometrióza a nakonec jsme to vzdali. A tím že mi už bude 40 let mám trochu strach
@hupice držím palečky
@michaelapemi tak to moc moc mooooc držím!!!
@hupice díky ❤️❤️❤️
@hupice a nějaké příznaky máte??
@michaelapemi asi bych ani nepoznala, že jsem tehu... Občas pichne bříško, jsem víc unavená a trochu bolí prsa... Ale nic co by bylo v nějaké větší míře a vždycky bych si to vysvětlila nějak jinak. Taky bych řekla, že jsem dost lítostiva... Ale říkám, vše se dá vysvětlit nedostatkem sluníčka, zimní depresi a tak 🤣poznala jsem to na sobě tím, že jsem neměla svoje typické PMS....tak jsem si šla 30DC večer v OC po kině udělat test po litru Coca coly a bylo to tam no. Takže jediný ukazatel bylo to, že mi nebylo tak, jak mi vždy bývá před MS.
@hupice to já která téměř nejím maso jsem si ve stánku musela koupit klobásu 🤭 a byla jsem jak po flámu.😂
@michaelapemi tak to jdeme i ve stejny den na utz 🍀🍀🍀
Taky jsem čerstvě
@hupice tak si dáme vědět ❤️
@miri77 kolik??
@michaelapemi test 21.12.
Ahoj, já dnes 10+1 🙂
@miri77 a k lékaři jděte kdy??
@michaelapemi tak já takto... Určitě tam vývoj je. Embryonalni pol, primitivní srdíčko, hcg zase stouplo, ale nevím, jestli dost... Tak snad se to udrží 🙏
Ahojky, já jsem dnes 7tt. 5letého rošťáka už doma máme. Chtěli bychom holčičku. A dle toho, že je mi už bezmála 3týdny po všem šoufl a pleť mám jak puberťák, tak by to mohlo klapnout.
Při synovi, krom občasného píchnutí, jsem nevěděla, že těhotná jsem.
Jen mám teď větší strach. Přece jen nejsem nejmladší ³⁷🤣
@marketamila no já mám 20 letou dceru. Když jsem ji čekala hrozně jsem zvracela a pleť taky jak bupertak. Teď jsem 6+1 a zase zvracím ale pleť krásná. Je mi 39 let takže se tak bojím

@michaelapemi Ahoj já,podle MS jsem 5+4,na gyndu jdu 3.1. Je to teda moje druhe těhotenství,3 letou dceru už mám doma😊 a názory,záleží na co. Jake máte otázky 😀