icon

Těhotná v patnácti - jak postupovat?

adriana266
20. črc 2019

Ahoj,
je možné abych otěhotněla pár dní po menstruaci? Přítel vytáhl, každopádně jsem nebyla chráněná.. Nemám strach že by nevytahl včas, v tom jsem si jistá..
Žiju v Anglii, v případě že bych byla těhotná jak bych měla postupovat? Nechat si dítě bohužel nemůžu, i když bych si to přála, každopádně chci studovat a nemyslím si že by byl přítel a rodiče zrovna pro.

Strana
z3
fyii
21. črc 2019

@adriana266 az tohle poresis, nezapomen si dojit do zenskeho centra, kde ti daji antikoncepci a kondomy ZDARMA v Anglii, tady v Čr si to vsechno zodpovedne zaplatis. Pak nemusis resit tyto veci, pokud jsi v 15 ti tak dospela, ze musis mit sex, tak se chovej jako dospela i co se tyce zabraneni poceti. Vis on potrat z jakehokoliv duvodu neni sranda a nasledky te mohou dostihnout az to budes nejmene cekat, treba za x let. Preji ti vice rozumu do dalsich let

zelenaesmolda
21. črc 2019

@fyii
tak pro antinu muze i k GP ne?

fyii
21. črc 2019

@zelenaesmolda muze asi taky, at dojde kamkoliv, kde ji dostatecne pouci a daji ji ochranu, kdyz si nedokazou kondom v 15 ti koupit. pak nemusi resit veci na ktery ma jeste dost casu

saoirse
21. črc 2019

Kéž by lidi domýšleli důsledky svých činů. Souložíš bez ochrany a bez rozmyslu? Měla bys vzít v potaz, že můžeš otěhotnět. Přerušovanou soulož ať si praktikujou partneři, které by případné těhotenství nevykolejilo. Kdo na to nemá věk, vztah nebo zázemí, ať se podle toho zařídí a jistí se. Věk tě neomlouvá, děláš dobrovolně věci určený pro dospělý, tak k tomu i dospěle máš přistupovat. Proto některé začínají se sexem i daleko později. A s tím potratem... To je jako, že když člověk odvrátí zrak a bude si sugerovat, že se vlastně nic neděje, jen nějaká nepříjemná maličkost, aby náhodou nebylo trauma, tak že se to stane realitou!? Realita je holt často drsná, a ač si nemyslím, že je potřeba se nějak sebemrskacsky tejrat naturalistickými obrázky, je celkem slušný si přiznat, že nějaký záležitosti v životě fakt nejsou selanka a že jde nakonec docela o dost.

zelenaesmolda
22. črc 2019

@saoirse
souhlas

belmonka
22. črc 2019

Je vam zle z fotek potratu, ale zaroven byste potrat dovolily? Kdyz je to podle vas v poradku zalezitost, tak z ceho vam je zle a proc to jsou teda trauma foto? Pokrytci!

adriana266
autor
22. črc 2019

@luckylee
Děkuju moc ☺️.. Finančně bych to nezvládla, tomu dítěti bych nebyla schopna poskytnout takové zazemi jaké bych si přála aby mělo... Jsem si jistá že přítel vytáhl, to více než na 100%.. Ani mym kamarádka se nic nestalo když to dělala takhle, každopádně po tomhle určitě požádam o antikoncepci.
@zelenaesmolda
Na severu, skoro u Skotska 🙂
@belmonka
Já tomu rozumím, vím že kdybych to udělala tak bych to dítě připravila o život.. Ale jaký život by to pak vedlo? Nechci aby to dítě bylo díky mé blbostí znevýhodněné, nemyslím si že by mi rodiče pomohli.. On ano, ale jak když je tak stejně starý jako já..

luckylee
22. črc 2019

@adriana266 zvazte ten kondom.Hormonalni antikoncepce taky neni bez rizika.Hlavne zdravotniho -pro tebe.Verim ze ted to bude vse v poradku.☺

adriana266
autor
22. črc 2019

@tak i
Já o tom před timhle incidentem vůbec nevěděla že tu poskytují něco zdarma, každopádně po tomhle si tam pro tu antikoncepci určitě zajdu. Uvědomuju si že toho budu jednou litovat pokud půjdu na potrat každopádně neměla bych jinou možnost..
On kondomy normálně má, ale došly mu a neřekl mi o tom.

adriana266
autor
22. črc 2019

@luckylee
Vím, cpát do sebe hormony není nejlepší ale on po tomhle chce abych se chránila i já.. Děkuju, snad ano, strašně si přeju abych to mohla říct mamce ale ta by akceptujici v tomhle ohledu určitě nebyla. Kdyby ano tak bych si miminko nechala pokud bych opravdu těhotná byla.

zelenaesmolda
22. črc 2019

@belmonka
odbery krve jsou taky v poradku a taky se zgrcam kdyz vidim kapku krve...

biedronka10
22. črc 2019

Trolle... Nechces uz tuhle diskuzi ukoncit? Nemyslis ze uz ti staci, delat si tu z lidi srandu?

saoirse
22. črc 2019

@biedronka10 Hehe, tak jsem se taky nechala nachytat. Jo, vypadá to dost nevěrohodně. Že to někomu za to stojí, co!? 🙂

biedronka10
22. črc 2019

@saoirse a ted cumim. Vyskocila na me dalsi diskuze na tema kradeze penez z uctu.... Vcerejsek byl asi evidentne vyzivny, o co ja sakra neprisla kdyz jsem byla s rodinou..... Jsem zvedava co vyblije priste. Treba by se mohlo jednat o tema.... Prejela sem autem Kalouska, nebo.... Je mi 15 a ptehotnela jsem s balonkem naplnenym heliem........ Hlavne ze troll ma evidentne v hlave misto mozku helium.

zelenaesmolda
22. črc 2019

@biedronka10
ty dve diskuze ale zalozil nekdo jiny ne?

ilonne
22. črc 2019

@belmonka nikdo tady není pokrytec, ale zase netřeba dělat z potratu něco horšího než to je. Myslím, že si každý z nás uvědomuje, že to není žádná "diskotéka", nicméně porodit dítě v 15ti letech nebo nechtěně taky ne. Chce to klid na obou stranách a ne tyhle militantní reci.....

biedronka10
22. črc 2019

@zelenaesmolda to ja nevim. Jako tady si muze radit takhle vic lidi. Ale podivej na profily, casto zalozeny primo v cervenci jako nove.... Nerikam ze si nemuze nekdo zalozit novy profil kvuli anonym dotazu, nebo prijit nekdp novy..... Ale? Porad je tu to Ale

zelenaesmolda
22. črc 2019

@biedronka10
ano,to je pravda.

belmonka
22. črc 2019

@ilonne Militantní je to podle vás možná tak. Za mne je to selský rozum, když už si tu hrajeme na to, kdo to bude jak nazývat.

ilonne
22. črc 2019

@belmonka Víš ono je rozdíl vynášet tyto soudy ted, když v té situaci nejsi. Život mě naučil, že můžeš 1000x říkat, co uděláš a co je podle tebe správne, ovšem kdyz se sama v té situaci ocitne, často otočis o 180 st.....

belmonka
22. črc 2019

@ilonne Žádné soudy jsem nevznesla.

korneliusa
22. črc 2019

@ilonne A jak víš, kdo v tý situaci byl, nebo nebyl?

ilonne
22. črc 2019

@korneliusa tak vzhledem k tomu, že paní je 27, 15ti letou dceru zřejmě nemá, že......

korneliusa
22. črc 2019

@ilonne No a? Já taky nemám patnáctiletou dceru, ale vím moc dobře, jaké to je, být v té situaci.

adriana266
autor
22. črc 2019

@biedronka10
Z nikoho si srandu nedělám, napsala jsem tady jen proto že jsou tu o dost zkusenejsi ženy než jsem v mem veku ja sama..
@saoirse
No upřímně bych si s něčím takovým nelamala hlavu kdybych nemusela..

Upřímně kdybych byla starší tak bych na potratem ani nemyšlela, od mala hlídám malé děti, ale nevěřím tomu že bych se o miminko dokázala v mém věku pořádně postarat tak aby mu nic nechybělo. Bylo by to nezodpovědné, každopádně chápu že jen se dostat do téhle situace je dost nezodpovědné.

biedronka10
22. črc 2019

@adriana266 Tak ted tu o Karkulce.... To je vse co k tomu dodam..

caverina
22. črc 2019

@biedronka10 psala jsem to tady uz jednou....klidne to muze byt troll...a nebo taky ne...co je divneho na tom,ze si nekdo zalozi profil a hned zalozi diskuzi nebo polozi dotaz? Jak dlouho by po zalozeni profilu by mel clovek pockat aby se v tvych ocich stal aspon trochu duveryhodnym? Ja jsem uz tady 10 let a co kdyz jsem taky jen troll,ktery to dobre skryva?🙂

Strana
z3