Termín porodu červen, červenec. Je tu někdo na chat?
Ráda budu když mi tu někdo napíše
Já jdu v pátek na screening tak snad všechno pořádku občas mě kopne jsem ve 20 tt tak snad je normální ze ho tak necítím já jsem v pohodě až na nějaké nálady tak snad i prcek
Tak na ultrazvuku vše v pořádku a na 99% holka takže máme radost 😀
@jituskamou tak to je parada🍀🙂ty jo ja uz to chci taky vedet🙈🙈😂🙏puvodne sem si teda myslela ze se nechame prekvapit a ze to vedet vubec nechci ale neda se to vydrzet...Ja budu netrpelive vyhlizet 10.brezna😞😞😂😂🙈🙈🙈
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, zda je některá z Vás také Rh negativní? Já jsem na to přišla na poslední gyn prohlídce v 16+2, zatím nemám proti miminku protilátky...tak snad to bude ok. ☹ Máte některá zkušenosti?
@abunny, u prvního těhotenství je vše v pořádku. Po porodu se píchne injekce. U druhého se krev hlídá častěji a pokud se objeví protilátky, tak se v polovině těhotenství píchne injekce a po porodu též. Ono taky záleží jaký faktor bude mít miminko. U mě jsou kluci oba pluskový a tělo reaguje, proto jsem už žádnou injekci nedostala. Měla jsem ty protilátky moc vysoké a injekce by byla stejně k ničemu. Kdyby miminko mělo můj faktor, tak těhotenství je bezproblémové.
https://www.modrykonik.cz/group/8876/ kdyby se chtěl někdo pripojit ke skupine TP cervenec 2021.😃😃😃
Včerejší kontrola dopadla tak, že malá začíná být ještě více anémická, ale ještě se drží, takže ve středu ještě kontrola a pak pravděpodobně směr Praha na výměnou transfúzi do dělohy. Má 233g. Jen nechápu, jak počítají týdny těhotenství v rizikové poradně. Včera mi oba doktoři tvrdili, že 18+1 je 18tt. Že se to teď počítá jinak. Přitom vím, že už je to 19tt. Aspoň mi to tak vždy počítali u předchozích těhotenství.
Ahoj holky. Jsem v 19tt a nějak si přijdu jak balónek. 😁 Zda se mi, že mám nějaký veliký už břicho, na to, že je to tedy 5 měsíc. Jak to mate vy? Ne, že by mě to nějak extra trápilo, ale jsem celkem překvapená. Btw mám pocit, že jsem teď už par sní cítila pohyby, slaboucce a nejsem si jistá, zda to skutečně bylo ono, ale myslím, že jo 😍.
Ja mam taky pocit ze na zacatek 5 mesice mi vylezlo najednou bricho z niceho nic...ale ja si prijdu i trochu nafoukla...pohyby uz sem tam taky pocituji a me to zase pripada jako kdyz ve me praska popcorn🙈🙈🙈😂😂😂neni to jeste tak casto ale zda se mi to celkem zretelne..ja jsem konec 18tt...
Ahoj..nas corona dobehla pravde dnes...teda zatim jen pritele ale kdyz se spolu muchlujem atd tak je asi velka pravdepodobnost ze to budu mit taky..jelikoz pracuji v socialnich sluzbach tak me testuji kazdych 5dni a zatim v pohode...tak snad to mimco zvladne v pohode a bez nasledku..🤷🤔😍
Ahojte ženy 🙂. Termín přesně mezi váma - 30.6 a bude to holčička, momentálně jsem 22tt. V pátek jsme byli na 2. screeningu, přehlašovala jsem se do jiné ordinace aby semnou mohl jít manžel, nemohl totiž být ještě ani na jednom vyšetření, vždy jsem mu to jen přepapouškovala a tak ho to mrzelo. No oči mu svítily jak baterky jak malou viděl hopsat na obrazovce. Akorát se nám teda prďola moc nechtěla ukázat na 3D snímek, takže jsem se na něj objednávala ještě zvlášť, kam půjdeme za měsíc.
Na tomhle snímku nám ukázala jenom palec, tak je frajerka prej v pořádku :D. Je to první prďola, tak se snažím nasosat co nejvíc informací co můžu dopředu, naposlouchat různé témata 🙂. Co jsem ale vysledovala tak asi budu docela vyvrhel pro maminky v okolí, protože nebudu dostatečně eko, bio, natural a zelená :D. Nu co, někdo musí být ten, kdo to kazí :D.
Ahoj holky, berete některá Utrogestan?
@jituskamou Jitus, muzu poprosit o odkaz? Vypada to skvele. 🙂
@nagojka tak pozor nemusí být já to měla a žiju v baráku s rodiči i přítelem a nikdo jen já to měla
@weronyc je to z AliExpressu 200 plus dopravné ale za mě super omyvatelné je Škoda ze nejsou názvy v cj ale v aj. Ale muže to využít pak až se bude učit aj
@jituskamou Dekuju moc, vypada to fakt moc hezky. 🙂

@ema90, v pondělí u mého gynokologa jsem byla 17+4, dnes podle dr. 17+1, ale ultrazvuk ukazoval 17+5. Tak já už nerozumím tomu, jak to počítají. Doktor se mi právě ptal na pohyby, když je to moje třetí těhotenství, tak jsem mu řekla pravdu, že cítím spíše takové šolíchání než kopance a jen řekl, že každým dnem to bude sílit a mám se pozorovat + to, co jsem už psala. Za týden porovnají výsledky a rozhodnou co dál.