icon

Termín porodu červen, červenec. Je tu někdo na chat?

jituskamou
19. pro 2020

Ráda budu když mi tu někdo napíše

Strana
z17
sanyy22
2. čer 2021

@nagojka ahoj, dnes 33+5tt,no mám dny kdy mohu uklidit i dům od sousedů, a někdy se vzbudím a nejsem schopná ani dojít na záchod 😀 málej mi dává také dost zabrat, ještě není ale otočenej a hlavičku má v placentě:( a mám ho zařazeného pod pravým žebrem a někdy jak se hýbe tak to dost bolí. My pokojík dodělali o víkendu ať to raději máme kdyby náhodou chtěl jít ven🥰😀 ale doufám že ještě vydržíme 2v1, minulý týden už jsem byla na ozvy a všechno v pořádku. Na další jdu příští pátek 🌹

nagojka
2. čer 2021

@pepickovapavlinka no prave ze uz nektere z vas to maji uz cuby dup tak sem sem zeptala...jeste bud v klidu nekomu se mimca otocej tesne pred porodem..ja mam maleho hlavou dolu uz od 26tt a zatim teda porad drzi ale nekdy dela takovy kotrmelce az mi vyhrknou slzy...tak sem zvedava jestli takhle vydrzi...🙂🙈🤔obcas uz to tam dole boli...ja jsem dnes 31+6tt..

nagojka
2. čer 2021

@sanyy22 muj prcek uz je natlacenej hlavickou dolu a priplacej na prave strane bricha...to je taky masakr..prevazne vsechny pohyby citim v boku a napravo..ale zalezi taky jak a na ktery bok si lehnu...uz si byla na ozvach?juuu to muselo bejt krasny...😘🥰ja myslela ze se na nechodi az dyl...ja jdu na kontrolu az 28.6 a to budu nakej 36tt...ale na ozvach sem teda jeste nebyla...

nagojka
2. čer 2021

@sanyy22 jinak pokojicek uz mam taky komplet hotovy jen perinky a hnizdecko mam jeste schovany v supliku aby se mi na to jeste tech 8tydnu neprasilo..ale to vis,taky bych uz to chtela mit vsechno nejradsi nacancany a kochat se...🤔🙈🙂🖐️🤱

sanyy22
2. čer 2021

@nagojka já chodím už od 33+0tt, protože jsem byla ve 30tt hospitalizována kvůli tomu že jsem měla příznaky předčasného porodu, tak raději už na ozvy chodím od 33+0tt, byl to moc hezký pocit 🥰❤️

nagojka
2. čer 2021

@sanyy22 jeeejda..a jaky jsou priznaky predcasnyho porodu???ja jen abych byla poucena a pripravena???kazdopadne ale drzim palce abys 2v1 vydrzela co nejdyl a vsechno bylo v pohode🥰🍀🍀💐

sanyy22
2. čer 2021

@nagojka děkuji v pátek na ozvach doktor říkal že je zatím vše v pohodě tak snad ještě chvíli vydržíme 😊. No tvrdl mi hodně podbřišek, bolelo mě v křížich a měla jsem pocit jakoby by se mi v pochvě něco udělalo, a on mi dělal vyšetření a raději mě poslat na pár dní na kapačky prej ať se děloha uklidní, a mám mít klidný režim, tak často odpočívám a zatím v pohodě 😊

nagojka
2. čer 2021

@sanyy22 tak co tyce bricha to mi taky tvrdne celkem casto rekla bych...ale spis od podbrisku az kolem pupiku...vzdycky na par vterin...nic me u toho neboli ani nemam zadne spatne pocoty i kdyz me to taky celkem znervoznuje...ale je pravda ze ja jsem porad dost fyzicky aktivni..tak se budu asi muset taky zklidnit...ale doktor rikal ze pokavad mo netvrdne kazdou pulhodinu na 10-15minut v kuse tak je to normalni tak mu budu verit...vysetreni na to mi zadny nedelal...uz aby byl aspon komec cervna🥰🤱👍

pepickovapavlinka
3. čer 2021

@nagojka mě to dole taky už bolí a to je hlavou nahoru.Ale kolikrát ta masáž močáku stojí za to 🤣No čas teoreticky má ale záleží co na to můj dr.Příští týden jdu na kontrolu tak uvidíme

jituskamou
autor
4. čer 2021

Ahoj holky ty které jste na mateřské už vám přišla já jsem od 17 května pořad nic ?

gabina80
4. čer 2021

@jituskamou ahij nedávno jsem se ptala na zdi a prý je to pro každý okres jinak

ema90
4. čer 2021

@jituskamou Mne za kveten prisla vcera.

ema90
4. čer 2021

@jituskamou Pokud je to vase prvni, tak je dost mozny, ze to potrva dyl, maji na vyrizeni mesic.

jituskamou
autor
4. čer 2021

@ema90 ano první tak to je možný že to bude trvat déle

mrszizy
5. čer 2021

Me vcera, ted jsem si toho vsimla a uplne me to prekvapilo 😃.

l.u.c.i.e
9. čer 2021

Ahoj, hlásím, že se malá znova otočila. Už není hlavičkou dolů, ale příčně. Dost mě tvrdne břicho, takže stále mám brát hořčík. No a odhad váhy ce 34+1 je 2630g, naštěstí stále bez anémie, i když už se zase k ní blížíme. Doktor říká, že týden se mám ještě šetřit, pak vše vysadit a už si můžu rodit, jak chci... Nejdéle mě nechá do 38tt, když půjde vše dobře. Čípek už měkne, ale naštěstí je ještě dlouhý. Příští týden kontrola v pondělí a ve středu. Budou mi brát stěr na streptokoka, krev a už i budou dělat ozvičky.

jituskamou
autor
1. črc 2021

Tak děvčata pochlupte se vím ze některé měli termín přede mnou natalie 3400g 50 Cm

l.u.c.i.e
2. črc 2021

@jituskamou, jeee, gratuluji a závidím, že už to máš za sebou 😉👶. Já mám nástup do porodnice v sobotu 7:30 hod. Ale opět, abych to neměla jednoduché, tak oba kluky mám nemocné, už jsem to od nich i chytla, takže rýma a kašel ve velkém a malá je opět příčně. Takže v sobotu kontrolní utz a pokud nebude hlavičkou dolů bude sekce. Vlastně ani nevím, zda mi za ní pak pustí na JIRP, když jsem nemocná, ale logicky mi vychází, že ne, když tam mají i půlkilova miminka. Jsem z toho všeho špatná.

pepickovapavlinka
2. črc 2021

Já mám termín za dva týdny 17.7.Už bych porod brala,ale ta opička malá je zřejmě jiného názoru

ema90
2. črc 2021

@jituskamou My mame na svete dvojcatka uz pet tydnu 🙂.

nagojka
2. črc 2021

Jee moc gratuluju vsem co uz maji svoje zlaticka🥳🥳ja budu jako posledni az koncem cervence...ted kontrola 36+1tt prvni v porodnici vaha 2884g a 48.6cm poloha podelna hlavickou vse v poradku..Prcek pry uz hodne naleha hlavickou,je pripravenej ale moje telo je jineho nazoru😂takze to bude jeste na dlouho...

pepickovapavlinka
2. črc 2021

@nagojka proč bys měla být jako poslední?Mimi se může narodit klidně 2 týdny před termínem takže nevěš hlavu

nagojka
2. črc 2021

@pepickovapavlinka coz to ja zas tak nevesim...prdolka si sam rekne kdy je ta spravna doba...mysl ze i terminove tady mezi vami sem jedna z tech poslednich...🙂az bude malickej pripravenej a ja taky tak to prijde...ale jeste ma cas🤰🤰

l.u.c.i.e
5. črc 2021

Hlásím, že dnešním dnem je Emička na světě 48cm, 3kg), ale bohužel jí za pár minut budou měnit krev. Věřím, že ráno mi řeknou samé dobré zprávy.

nagojka
5. črc 2021

@l.u.c.i.e moc gratuluju a drzim palecky🍀🍀🍀❤️❤️❤️urcite bude vsechno v poradku...preju hodne zdravicka..💐💐💐

bbarshaa
6. črc 2021

@l.u.c.i.e Držíme palce 🙂. Ať je vše v pořádku.

pepickovapavlinka
6. črc 2021

@l.u.c.i.e gratuluji moc 🍀

mia636
6. črc 2021

Ahoj holky,nas Tobiasek je na svete od 18.6. Byla to rychlovka. Ve 23:00 prijezd do porodnice a 00:44 byl na svete. Byl to porod za odmenu ❤

pepickovapavlinka
6. črc 2021

@mia636 gratuluji

jituskamou
autor
9. črc 2021

Gratuluji

Strana
z17