Termín porodu červen, červenec. Je tu někdo na chat?
Ráda budu když mi tu někdo napíše
@l.u.c.i.e u mě gynekolog právě taky on mi to řekne buď mi vynadá nebo je mu to jedno a pošle to se spožděnim
Já dnes byla na genetice. Udělali mi rovnou druhý screening a vzali krev. První byl negativní. Ultrazvuk v pořádku, žádné vývojové vady. Pokud mi do týdne nezavolají, tak i krev bude negativní a nebudu muset na odběr plodové vody. V pondělí jdu ke svému gynekologovi, tak snad se už konečně dozvím, co čekáme. Dnes se zase schovávalo.
@l.u.c.i.e taky to mám taky furt se schovává mužů se vás zeptat jak to máte s náladou já bych nejraději všechny přizabila 😢 ale zatím se držím
@jituskamou me je zase porad hrozne smutno,citim se takova naka osamela i kdyz tu mam pritele..Jakmile tady neni tak je mi smutno,u dosti filmu bulim a dojme me kazda hovadina...semnou je to ted tezky proze sem musela na 3tydny zustat doma...chybi prace,aktivita a proste naka cinost...
Jsem 17tt, potvrzena holka, nálady žádné, doma dvouleté dítě, na odpočinek neni čas. Placenta vpředu, pohyby tedy spis necítím. Hracky z Číny bych nekupovala.
Tak aspoň že jsme na tom stejně ty hormony a gratuluji k holčičce mi jdeme 12 tak snad už budeme vědět 😀
@jituskamou, nálady mám jako na houpačce. Většinou jsem teda stále dost podrážděná a lítostivá.
@nagojka, musela jsem tam kvůli věku (38) a kvůli těm protilátkám, mám vysoké anti D a C. Chodím i do rizikové poradny. Hrozí transfúze plodu už v děloze. Hlídají miminko, aby nezačalo mít anémii už právě v děloze. V pondělí jdu na kontrolu ke svému gynekologovi a ve středu do rizikové poradny.
@lachtanice86, jeee, taky bych ke klukům chtěla holčičku 😉
@l.u.c.i.e aha...tak to sem nevedela ze sw na genetiku chodi kuli veku...Holky jak ste na tom prosim vas s vahou??uz ste nektera neco pribrala?ja dnes 16+1 vlezla na vahu a jeste sem nebribrala ani jedno kilo...tak sem z toho trochu v rozpacich...je to normalni???me kazdej rika taky ze budem mit holcicku,i podle cinskeho kalendare mi to vyslo ale ja bych radsi chlapecka...Byla bych rada kdyby mel pritel sve prvorozene detatko syna...ale jinak je mo to samozrejme jedno hlavne aby to mimco bylo zdrave a dosli sme v poradku do zdarneho konce...Vcera sem cumela na Male Lasky a bulela ssm u toho jak zelva😂😂😂👍👍
@l.u.c.i.e ja chtela kluka a budou to dvě holky
@nagojka jsem 16+5, nahore 2kg, druhé těhotenství, podle čínského kalendáře melo byt první i druhé dite kluk a budou to dvě holky
@nagojka na malé lásky nekoukám, přijde mi to hrozný
@lachtanice86 jo tak je to takovej zvlastni porad ja to taky nekoukam protoze vetsinou uz bud v tuhle dobu sem mrtva nebo s chlapem koukame a normalni film.Ale vcera sem byla doma sama tak sem se koukla..,Vsak ja taky cinskymu kalendari moc neverim,ale byla sem zvedava jak se to pocita a jestli to vubec nekomu vyslo...pritel si tukal na celo kdyz sem mu to rikala😂😂👍👍🙈🙈🤔
@nagojka, už mám nahoře 2kg.
Na Malé lásky ráda koukám. Je to od nás z Plzně. Poslední porod jsem měla s Buchtou a fakt super. Chodila se mnou po pokoji a prodýchávala kontrakce a v klidu jsme s ní porodila. Bez přítomnosti lékaře. Jen mi pak malého hned odvezli na neonatologii a prvně jsem si ho mohla pochovat až 5 den po porodu. Měnili mu 7 hod po porodu krev. Měl anémii. Bohužel teď to hrozí znova. Ty moje protilátky. Snad to taky dáme.
@nagojka, Gábinu bych si přála nyní u porodu. Teď jí končí mateřská a zase nastupuje do práce, tak snad zase na porodní, i když zase má malého, tak asi těžko bude dělat 12tky. No, uvidím. My tu máme i fajn dokrory. Teda aspoň já si nemohu stěžovat. Vždy vše vysvětlí a uklidní. Už je zase potkávám v rizikové poradně. Na neonatologii nedám dopustit. Jsou to machři, co dokáží s malinkatými miminky. Nikdy nezapomenu, jak vedle Marečka ležela Lucinka, která měla po porodu 630g. Náš byl obr oproti ní.
@l.u.c.i.e celkove se mi Plzenka porodnice libi...Z te televize je i to prostredi moc prijemny...Opravdu to tam takhle chodi?ale tak verim tomu ze i u nas v okrese je porodnice fajn,maminky si ji chvali tak uvidime co me ceka...🙂tak je obe Gabinu i Buchtu pozdravuj a rekni ze z televize jsou super😂😂😂😂
Já mám na hoře asi cca 2,5 kg jsem 19 tt dostala jsem i od doktora pochvalu ze si držím váhu taky jsem se dívala na moje lásky je to fajn já teda jdu rodit do Jihlavy jsem asi 10 km od Jihlavy tak uvidíme jaký tam jsou sestry
@nagojka mě se teda na Plzeňské porodnici nelíbí že mimčo chvilku po porodu balí do zavinovačky?Bonding jim asi nic neříká.Jinak přístup doktorů a sester dobrý
@pepickovapavlinka bonding je to kdyz cerstve narozene mimi prilozi kuzi na kuzi matky?
@pepickovapavlinka omlouvam se asi hloupy dotaz,ale jeste zadne mimco nemam a bohuzel neznam jeste vsechny vyrazy,postupy atd...
22tt, bi-bi dvojcata, pohlavi vime od prvniho screeningu.
Druhy screening taky dopadl dobre 🙏🏼🍀
Termin mame v cervnu, ale s dvojkama pocitam spis s kvetnem.
Pribrala jsem zatim 3kg, pohyby uz citim dost intenzivne, kazdy den, xkrat denne.
Jedno mimco je o dost aktivnejsi nez druhy, ale to je dany polohou, takze sem v klidu.
Nalady mivam v pohode, jen asi dvakrat se mi stalo, ze me prepadla nejaka depka, pritom nema z ceho.
Jinak jsem v klidu a vse si uzivam 😀
A k hrackam z Ciny- neobjednala bych to.
Ale to je kazdeho vec 🙂
@nagojka na Lasky nekoukam, videla jsem jednou a celkem se mi z toho pritizilo. Z meho pohledu medicinsky vedeny porod, ktery uz zazit nechci ani nahodou. Nucene tlaceni, poloha na zadech, absence bondingu, sjete rodicky, zbytecne sekce atd.. Ale nekomu to treba vyhovuje 😉
Jinak nalady mam v norme. Netrpela jsem na ne ani v prvnim tehu.
Hracky z Ciny nevedu. Pro male dite, ktere to cuca, jsem chtela prirodni materialy 😉
🙂 Já 16tt, začínám si to pomalu užívat. Nejdřív mi bylo hodně zle a tak. Taky samozřejmě je pořad malinkaty strach aby vše až do konce dopadlo dobre. Je to první těhu. Ale nálady mám asi normální, spis dobrou náladu, jako dojme mě každá blbost to je fakt, ale jinak zatím pohoda ☺️. Tak doufám, ze se dozvíme 17.2 jestli to bude chlapeček nebo holcicka.

@l.u.c.i.e ja jsem na neschopence teprve od stredy ale jelikoz se ted nemocenska proplaci uz od prvniho dne taky sem se na to ptala hned jak sem neschopenku vyrizovala a sestricka na gynde mi rekla ze se o to stara automaticky a sama to posila...tak doufam ze jo,vsechno sem vyrizovala telefonicky...vic se budu starat az zase nastoupim do prace..🙈🙂