icon

Termín porodu listopad/prosinec 2019

lenulinka10
7. dub 2019

Ahoj holky. Pojďte se přidat všechny co budeme mít předvánoční nebo vánoční krásné dárečky 😍 přeji všem aby bylo vše v pořádku. Já jsem své // čárky našla 27.3. Doma už máme 22 měsíční holcicku.

Strana
lucik253
7. dub 2019

@lenulinka10 Ahojky ja jsem // carky uvidela ve ctvrtek 4.4. 😍

lenulinka10
autor
7. dub 2019

@lucik253 gratuluji ❤

lucik253
7. dub 2019

@lenulinka10 Tobe taky 😍 zitra jdu na krev

lenulinka10
autor
7. dub 2019

@lucik253 já jdu zítra na ultrazvuk 😊 přeji ať je všechno v pořádku 😉

lucik253
7. dub 2019

@lenulinka10 na srdicko? ❤️

lenulinka10
autor
7. dub 2019

@lucik253 spis jenom,aby se podival jestli je to v děloze. Aby to nebylo někde jinde. Na srdíčko si myslím, že bude ještě brzy budu zítra 5+1,ale uvidíme 😊 pro mě bude hlavní zpráva, že je to tam kde to má byt ☺ na zbytek si dystak počkám do další kontroly 😉

lucik253
7. dub 2019

@lenulinka10 Drzim moc 👍 pak dej vedet 😍
Ja mam za sebou jeden ET a dva KET, tak snad to vse pujde dobre dal no

pipi_puncocha
7. dub 2019

Ahoj holky, moc vám držím palce. 🍀💖 my už jsme srdíčko viděli, jsem podle menstruace 8+3, ale asi byla ovulace později, protože miminko na ultrazvuku bylo o něco menší. Termín mám zatím v listopadu, ale uvidíme, jestli se neposuneme na prosinec. Jsem těhotná poprvé, tak je pro mě všechno nové, pořád se pozoruju a nemůžu tomu uvěřit. 😍 snad vše dobře dopadne a na Vánoce už budeme mít doma ty naše zázraky.

lenulinka10
autor
7. dub 2019

@lucik253 moc děkuji 😘 určitě napíšu. Určitě to vyjde držím moc moc pesticky😊

lucik253
7. dub 2019

@pipi_puncocha drzim moc palce 🥰 ja bych nela byt 5tyden

lucik253
7. dub 2019

@lenulinka10 Dekuji ☺️

lenulinka10
autor
7. dub 2019

@pipi_puncocha ahoj moc děkuji. Také držím palečky. Určitě bude všechno v pořádku. Já už mám doma holcicku 22 měsíců. Ale pořád tomu také nemohu nějak uvěřit 😂 už se těším až uvidím mimiska na ultrazvuk. Teď s tím ještě moc nepočítám. Ale pak až půjdu za ty 4 tydny,tak už bude krásně vidět 😍 začínám 6tt

marketa1218
8. dub 2019

@lucik253 znám tvůj příběh, tobě obzvlášť držím palce a přeji ať je vše dobré! ❤🍀

lynxx
8. dub 2019

Ahojky, všem moc gratuluji a držím palce, ať nám vše dobře dopadne!🍀🍀🍀Jinak já to zjistila 28.3., bude to naše první dlouho očekávané. Já jdu na první kontrolu za týden.

lenulinka10
autor
8. dub 2019

@lynxx ahoj. Také moc gratuluji 😊 ať je vše v poradku

eeevee
8. dub 2019

Ahoj holky, já našla ducha 26.3., od té doby naštěstí sílí, na kontrolu jdu teď ve středu 10.4., tak doufám, že bude vše v pořádku a už bude vidět srdíčko 🙂 Pořád tomu tak nějak nedokážu uvěřit, hlavně se necítím vůbec těhotná, mám už syna 2 roky 3 měsíce a u nej mi bylo už od začátku šíleně špatně a teď nic :-O

zetpee
8. dub 2019

Ahoj, já jsem své // našla 4.3 😍 dnes jsme 8+1tt podle ultrazvuku a 9+2tt podle menses 😊 tady je náš mrňous ❤️

zetpee
8. dub 2019

Jinak už mám doma 4 letou cacorku a 2x jsem o miminko přišla takže je mrňousek opravdu vytoužený a skoro bych řekla, vymodlený. Je zázrak, že to vyšlo ❤️ Moc ho milujeme ❤️

veronika8808
8. dub 2019

Ahoj holky. Já našla čárku před 14 dny a hned jsem dostala Utrogestan (už nám to třikrát odešlo). Dneska jsem byla na ultrazvuku. Jsem 6+1 a už sem tam tukalo srdíčko tak snad to dobře dopadne. Na další kontrolu jdu za tři týdny

lynxx
8. dub 2019

Holky gratuluji všem!Buďme optimistky a věřme, že nám to všem dobře dopadne🍀🤱

lenulinka10
autor
8. dub 2019

Tak holky dr.mi potvrdil těhotenství. Mimisek je krásné zavrtany v děloze. Na srdíčko bylo brzy,ale hlavní ze ze je tam kde má být. Na další kontrolu jdu 13.5 a to už dostanu prukazku a budou mi brát krev na screening. Tak snad to uteče rychle :lol:

lucik253
8. dub 2019

@marketa1218 Juuu strašně moc moc děkuji 😇

lucik253
8. dub 2019

@zetpee jeee to je krásný 😍

lucik253
8. dub 2019

@veronika8808 Moc držím palce 🙏

lucik253
8. dub 2019

@lenulinka10 super 😍

danlen
8. dub 2019

Ahoj holky, já jsem našla své dvě čárky 26.3. - den před dovolenou a týden potom, co jsem dala výpověď v práci kvůli jiné 😂 otázka je, zda mě do té nové vezmou, ale to je fuk.. po více než dvou letech čekání, trápení, slz a běhání po doktorech s diagnózou PCOS, se nám zázrakem podařilo počít přirozeně a naprosto nečekaně.. Pořád tomu nemůžu uvěřit.. Na ultrazvuku je mimi v děloze, ale zatím moc malinké, takže jsme srdéčko neslyšeli.. dostala jsem Utrogestan na podporu těhotenství.. a neskutečně se těším na 16. - to jdu na ultrazvuk a těším se, až mi řekne, že je všechno v pořádku a slyší srdíčko.. ❤ všem držím palce a přeji hodně štěstí, aby bylo tak jak má a všichni pod stromečkem našli to živé štěstí 🌹🌹

lenulinka10
autor
8. dub 2019

@danlen moc gratuluji a držím palečky 😊 určitě bude vše v poradku

lovely21
8. dub 2019

Ahojky holky, všem moc moc gratuluji a také se přidávám. Já mám po ultrazvuku, takže mimčo v pohodě v děloze. Příští týden bude 7+5, tak mám přijít na ultrazvuk na srdíčko 🙂
Jak se vlastně cítíte? Já celou dobu jakž tak v pohodě a teď poslední 4 dny mám pocit permanentní kocoviny 😨 Je to moje první, takže jsem stále překvapena.....

lenulinka10
autor
8. dub 2019

@lovely21 také moc gratuluji 😊 u mě je to jako na houpačce. Jednou mi je dobře, pak zase špatně. Ale zatím nezvracím. Čekám kdy to přijde.

lynxx
8. dub 2019

Velká gratulace holky! @danlen naprosto chápu tvé pocity, nám se zadařilo taky poprvé po skoro 3 letech čekání, kdy už jsem byla smířená s myšlenkou, že mě asi IVF nemine..Takže takové vytoužené a vymodlené miminko.
Jinak já se cítím dobře, občasně takový nával lehké nevolnosti, ale většinou rychle přejde a je jen občasně. První dny po zjištění mě pobolíval podbřišek, tak jsem pokaždé měla strach, jestli přece jen nepřijde opožděně MS, ale to už odeznělo. Ale každý den mám hodně citlivá až bolavá prsa. Jinak na sobě nic zásadního nepociťuji, je to pro mě poprvé, tak uvidíme..Jinak dle toho, jak jsem si to já spočítala (resp. kalkulačky na netu 😎) tak bych měla být cca asi 5+2.

Strana