icon

Údajné zamlklé těhotenství. Je tam ještě naděje? Máte zkušenost?

nikuska2702
28. lis 2020

Dobrý večer dámy... Moc Vás prosím o vaši radu/zkušenosti co se týká údajného zaniklého těhotenství ... Má poslední menzess byla 18.10. od té doby nic, nějak od 3.11. mě začaly pobolivat prsa a sem tam sem měla divné tlaky v podbrisku. Zkoušela sem si dělat test 11.11. a měla jsem tam slaboulinkou čárku tak sem si řekla ze počkám do menstruace a pak to zkusím znovu, jelikož mám dost těžkou fyzicky náročnou práci nechtěla jsem nic podcenit. Další test sem si delala 17.11 a tam už ta druhá čárka byla více viditelná menzes se měla dostavit kolem 20.11 a do teď nic. Byla jsem u lékaře 18.11 šla jsem na preventivní prohlídku tam mi řekl ze je možné ze jsem těhotná ale nic moc tam vidět nejde vzal mi testy na HCG v pátek sem volala o výsledky a byly 68,8. Což je málo pozval mě další týden znovu na krev 25.11 sem byla znovu na krvi a měla jsem HCG jen 257. Takže mi pan doktor řekl ze jde nejspíš o zamlkle těhotenství.Večer sem začala krvacet a měla šílené bolesti v podbrisku tak sem jela na pohotovost kde mi řekl doktor ze potrat to nebyl, hrdlo mám uzavřené a to něco má cca 3-4mm ale podle mě poslední MS to nesedí. Dal mi léky píchl injekci na zastavení krvácení s tím ze si mám zajít potom ke svému doktorovi. K němu sem šla a ten mi řekl ze mám počkat na MS ze to odejde samo.Ze už se nedá nic dělat. Od včerejšího dne 27.11 mam slabe krvácení , spíše jen takové splnění. Cyklus sem si počítala mám ho asi 33 dnů. Moc se v tom nevyznám, mám menzes pokaždé jinak. Snažíme se s přítelem už dlouho bylo by to naše druhé, dcerka už má 7. Prosím Vás o radu, je tam ještě nějaká nadej ze by se to vzpamatovalo a HCG mi narostlo? Moc všem děkuji, jsem už zoufalá :( . Příkladam svou fotku z ULT, kde mi bylo řečeno ze tam bohužel nic není, ze je to ztracené . :(

Údajné zamlklé těhotenství. Je tam ještě naděje? Máte zkušenost?
Strana
z2
astyna88
29. lis 2020

Také jsem měla ZP. Dva týdny mi meskala MS, pak jsem začala krvácet. A to šílené. Dva dny jsem se skoro nehla z WC. Nebýt toho, že jsem měla doma dvě deti a nechtělo se mi je tahat někam po doktorech, tak bych se šla taky vyšetřit. Probíhalo to u mě stejně. Manžel na konferenci, žádné hlídání, pak se to trošku ustálilo na klasickou MS a další měsíc jsem otěhotněla a do nosila, spíš prenosila našeho cvaldu 😁😄 hodně štěstí.

nikuska2702
autor
29. lis 2020

@ruzova_pastelka No já právě na tu revizi nechci. Četla jsem ze pokud je probíhající potrat tak nemusím ze se tělo ocisti jakoby samo . Ale když mi to ten doktor napsal, a já to neudělám tak mi něco hrozí? Nebo mám tedy počkat do středy a zajít si ke svemu lékaři? Já ráno budu svému doktorovi volat, jak mám postupovat apod.

agneska7
29. lis 2020

@nikuska2702 nehrozí ti nic , pokud nezačneš krvácet fakt moc že to bude jedna vložka za druhou potok krve ,.... Jestli to vipada jako sylná ms tak je to ok , tak bych aspoň týden počkala ,a pak šla na kontrolu ke svému gyn.

ruzova_pastelka
29. lis 2020

@nikuska2702 Na tvém místě bych zavolala do nemocnice, že nenastoupíš. Nutné to není, můžeš to prostě ignorovat, ale bude pro ně lepší, když to budou vědět. Tobě nehrozí nic, nemusíš dělat vůbec nic, pokud nechceš.

No a potom bych se domluvila se svým gynekologem na kontrole, až ti skončí krvácení. Počítala bych že to může trvat tak 7-14 dní. Pokud bys krvácela moc (nestíhala by to chytat vložka) anebo méla horečku (38 a víc) tak okamžitě na pohotovost, jinak vyčkávat.

cinam
29. lis 2020

@nikuska2702 oni jsou s těma revizema jak praštěný. Podle mě teda v takhle brzké fázi těhotenství si tělo poradí samo. Navíc když už krvacis. A nebudeš muset držet šestinedělí. Já měla na utz stejný nález - 3 mm gestacni vacek, který se ale nezvetsoval a tělo ho nechtělo vypudit, tak jsem se domluvila na potratovych pilulkach. Ale doktorky první slovo taky byla hned revize.

pepickovapavlinka
30. lis 2020

Přesně tohle jsem zažila i já v Září.Přišlo krvácení ale slabé.Bylo mi to divné tak jsem po těch 4 dnech co už jsem nekrvácela udělala tt.A byly //.Sílili ale pak se to zastavilo.Na utz nic HCG jen 27.Po týdnu už žádné.Bohužel mimi odešlo.A testy slábli.A teď jsem v 6+5tt první pozitivní test byl 5.11.Takže i když teď mimi odejde nezoufej.Vím že to bolí,ale ono si vás najde 😉😘🍀Jo a mimochodem ten měsíc co se povedlo jsem nesledovala ovu prostě nic neřešila (myslela jsem že ovulace teprve bude).Jen jsem brala Inofolic 1x denně a ještě jsem si říkala že to bude asi málo na moje polycistické vaječníky.No a 5.11. přišel šik,ale příjemný

nikuska2702
autor
30. lis 2020

@pepickovapavlinka Dekuju 🤗 Určitě se zadari věřím tomu 🤗 Jen asi nebyl správný čas 🤭 Nakonec sem revizi podstoupila. Nad ránem sem začala silně krvacet i přes léky od bolesti mi bylo čím dal hůř. Teď už jsem doma za 14 dni kontrola u lékaře a tam se dozvím jak postupovat dále . Všem moc děkuji za rady a podporu ! Snad tady brzy napíší ze čekáme další mimi a těhotenství probíhá v absolutním pořádku ❤️ Mějte se moc faaajn 🤍

Strana
z2