icon

Úmrtí v rodině a těhotenství

neuspech
1. dub 2018

Holky ma to nějakou souvislost ? Když jsem otěhotněla, tak jsme o tom ani nevěděli a na dovolenou mi volal táta, ze prababicka měla infarkt ...před 3 dny když jsem sla od lékaře, tak prababi odpoledne zemřela :/ Na te dovolené jsem ještě nevěděla ze jsem těhotná +- to bylo v ten stejný týden. Miminko bylo neplánovaně nechávali jsme tomu s přítelem volný průběh , protože jsme spolu krátce.Věříte ze to ma souvislost stalo se vam něco podobného ? A je to dobré či špatně znamení ?

Strana
z2
keksikpepsik
16. kvě 2018

U nás v rodině to plati 100procentne. Za tatínka přišla moje neteř, za babičku neteř, a v prosinci umřel manželův dědeček a můj strýc- den po sobě a do měsíce jsem byla já těhotná s dvojčaty-kluky. Po půlročním snažení. Takže já na to opravdu věřím. Někdo umře někdo se narodí

962011
16. kvě 2018

Mi zemřel teď v červnu tatínek a v prosinci 2//, dvojčata 😁.

dvojka
16. kvě 2018

Mám trochu jinou zkušenost i když podobnou. Dva dny před porodem mladší dcery mně zemřel strejda .

petit.a.nge
16. kvě 2018

U nás to tak platí již dlouho. Třeba když jsem čekala syna, tak manželuv děda zemřel 2. března v noci a syn se narodil 2. dubna taky v noci (podoba tam zatím není, ale teda ta povaha, celej děda!). Už dlouho to s manželem sledujeme a všichni se pak diví, že trefíme i pohlaví mimča. U nás totiž platí, že zemře muž, narodí se chlapeček a obráceně

iva_kucerova
16. kvě 2018

U nás to zas tak moc neplatí, jinak už bysme museli mít aspoň 5 dětí

black_susi
16. kvě 2018

Těhotenství jsem zjistila den po pohřbu manželovy babičky. Někdy to tak vyjde, to je holt koloběh života, ale nepřikládám tomu váhu, prostě je to "náhoda".

sunflowerr
21. kvě 2018

Narodil se mi syn a manzelova maminka tyden na to zemrela. Pred 30 lety zemřel děda, a par dni na to se narodila sestrenka. Bohužel je to smutné. 😢

Strana
z2