Úmrtí v rodině a těhotenství
Holky ma to nějakou souvislost ? Když jsem otěhotněla, tak jsme o tom ani nevěděli a na dovolenou mi volal táta, ze prababicka měla infarkt ...před 3 dny když jsem sla od lékaře, tak prababi odpoledne zemřela :/ Na te dovolené jsem ještě nevěděla ze jsem těhotná +- to bylo v ten stejný týden. Miminko bylo neplánovaně nechávali jsme tomu s přítelem volný průběh , protože jsme spolu krátce.Věříte ze to ma souvislost stalo se vam něco podobného ? A je to dobré či špatně znamení ?
Mi zemřel teď v červnu tatínek a v prosinci 2//, dvojčata 😁.
Mám trochu jinou zkušenost i když podobnou. Dva dny před porodem mladší dcery mně zemřel strejda .
U nás to tak platí již dlouho. Třeba když jsem čekala syna, tak manželuv děda zemřel 2. března v noci a syn se narodil 2. dubna taky v noci (podoba tam zatím není, ale teda ta povaha, celej děda!). Už dlouho to s manželem sledujeme a všichni se pak diví, že trefíme i pohlaví mimča. U nás totiž platí, že zemře muž, narodí se chlapeček a obráceně
U nás to zas tak moc neplatí, jinak už bysme museli mít aspoň 5 dětí
Těhotenství jsem zjistila den po pohřbu manželovy babičky. Někdy to tak vyjde, to je holt koloběh života, ale nepřikládám tomu váhu, prostě je to "náhoda".
Narodil se mi syn a manzelova maminka tyden na to zemrela. Pred 30 lety zemřel děda, a par dni na to se narodila sestrenka. Bohužel je to smutné. 😢

U nás v rodině to plati 100procentne. Za tatínka přišla moje neteř, za babičku neteř, a v prosinci umřel manželův dědeček a můj strýc- den po sobě a do měsíce jsem byla já těhotná s dvojčaty-kluky. Po půlročním snažení. Takže já na to opravdu věřím. Někdo umře někdo se narodí