Velikost plodu v 7. týdnu
Ahoj chci se zeptat jsem 7+0tt a plod odpovida 6+3tt a mame srdicko..nemusim se nijak znepokojovat dekuji
Myslím, že zatím není proč se znepokojovat. Teď je prcek tak maličký, že i milimetr při nepřesném měření je znát. Pak se často stává, že prostě byla ovu později než je standart a proto je pak maličké o něco mladší. Já ještě na potvrzení těhu nebyla, ale vím že mi to podle ms a faktické velikosti bude haprovat o 8dnů 🙂 (ovu 22DC) důležité je,aby rostl tak jak má 🙂
Holky jestd se chci zeptat kde na fotce z ultrazvuku najdu velikost plodu dekuji
ja mam v levo dule ounaceny ramecek a tam je napsane GS(gestacni starí) 5w(tyden)1d a pod tim udaje o YS a tam je delka 0,26cm takze u me v 6tt melo mimco 3milimetry
@zuzibuzi tak kazdy gyndar ma jiny ultrazvuk, u nas to je takhle, nemas tam vubec zadne cisla? ani nazev toho pristroje
jedine co tam vidim je na kraji 1 trimestr a pod tim bude asi GH to je stari tehotenstvi, ale nejde tam poradne videt
@zuzibuzi to fakt nevim mam tam taky nektere znacky co mas ty, ale nikde sem nenasla co znamenaji
ja mam sice zdravku, ale zas takhle detailne sme se o gynekologii neucili spis jen okrajove treba porodni asistentka by urcite vedela vic
@zuzibuzi jsou tam jen parametry přístroje, velikost embrya není uvedena. Pokud bije srdíčko, buď v klidu, stačilo se seknout v měření o milimetr a hned je jiné stáří embrya.

Ahoj chci se zeptat jsem 7+0tt a plod odpovida 6+3tt a mame srdicko..nemusim se nijak znepokojovat dekuji