icon

Velikost plodu v 7. týdnu

zuzibuzi
2. črc 2018

Ahoj chci se zeptat jsem 7+0tt a plod odpovida 6+3tt a mame srdicko..nemusim se nijak znepokojovat dekuji

Strana
z2
fiedlermonika
3. črc 2018

pokud nekrvacis tak zavadet pokud krvacis polykat

zuzibuzi
autor
3. črc 2018

@fiedlermonika ne nekrvacim mam to jen ze jsem v prvnim trimestru a jedem na dovolenou do recka tak pro jistotu..diky

zuzibuzi
autor
3. črc 2018

@fiedlermonika a pokud jsem dnes poprve polkla tak zavadet az od zitrka dnes uz asi ne kdyz jsem polkla prasky diky

fiedlermonika
3. črc 2018

@zuzibuzi no já bych asi tak daleko v prvním trimestru nejela člověk nikdy neví co se může stát a v cizině je zdravotnictví dost jinde, mám zkušenost z Anglie a fakt bych nechtěla krvácet nebo něco horšího v zahraničí

ptacatko01
6. črc 2018

Také bych nikam tak daleko nejela (neletěla). Pokud poletite tak změny tlaku v letadle a pod., To bych neriskovala. Samozřejmě jsou ženský co v tehu litaly a v pohodě, ale i takové co potratily. Nevím já bych si asi radši užila v klidu dovolenou v Čechách.

kaca21
18. črc 2018

Ahoj muzete me nekdo uklidnit sem 7+5 a je videt pry jen zloudkovy vacek je nejaka moznost ze to dopadne dobre?

absintka19
18. črc 2018

@kaca21 ahoj, moznost je i kdyz malo pravdepodobna, kazda jsme jina i miminka. Drzim palecky 🍀 7+5 dle MS? Dle utzv kolik? Neni mozne je je to spatne spocitane?

kaca21
18. črc 2018

@absintka19 dle ms... kdy byla ovulace netusim sex uz vubec ne a zrovna v cervnu vzdy jen takova rychlovka byla sem nachlazena vubec si to neuzivala kazdopadne 2 dny pred ms byla na testu carka posledni ms 25.5 .. cyklus 28 dni jak hodinky .

absintka19
18. črc 2018

@kaca21 to se ale pak "blbe" pocita, ted jsi dle MS 7+5 ale mimi muze byt 6+5(treba pozdejsi ovulace)-a zde bych jeste sanci videla.

kaca21
18. črc 2018

@absintka19 a v 6+5 stejne jen zloudkovej vacek ?

absintka19
18. črc 2018

@kaca21 nekdy to tak byva. Par stejnych pripadu jsem zde nasla a se stastnym koncem. Nezbyva nic jen cekat no.

kaca21
18. črc 2018

@absintka19 dekuji .

ivuska1986
18. črc 2018

Jj, přesně, muzes byt naprosto v klidu. My byli stale tyden po zadu, dle menstruace jsem mela termin 8.10., dle ultrazvuku 12.10. Mam pozdeji ovulaci, takze tyden odpovida, bohuzel mi to doktorka nevysvetlila a ja probrecela cely den, ze je miminko o tyden mensi😰 takze uplne v klidu, krásně uzivej.

ivuska1986
18. črc 2018

K tomu letani, muj doktor tvrdil, ze kdyz do letadla, tak pouze mezi ctvrtym a patym mesicem, jinak se vystavuji riziku.

zuzibuzi
autor
20. črc 2018

Ja kdyz byla 7+2 podle MS a podle UZ 6+4 a meli jsme neboli mame srdicko tak je to vporadku ze ted jsem 10tt

Strana
z2