icon

Zabraňuje Utrogestan potratu, nebo pouze oddaluje příznaky?

veroveru
10. led 2022

Ahojki všem, chtěla jsem se zeptat, jestli utrogestan brání případný potrat. Jakože kdybych měla potracet, tak utrogestan tu krev nespustí? Nebo i přes utrogestan by to odešlo. Děkuji

linducha90
10. led 2022

@veroveru já potratila i přes utrogestan

veroveru
autor
10. led 2022

@linducha90 děkuji za odpověď. Takže i přes utrogestan bych začala krvácet.

arkapo
10. led 2022

@veroveru Ano, co je špatné a má jít pryč, tak jde pryč. Ani nezabrání mě. Teda ať mě někdo nenapadne, jsou samozřejmě 8 výjimky, píšu z vlastní zkušenosti. Mám užívat do 26 DC a minulý cyklus jsem začala 25 DC krvácet.

lidija1234
10. led 2022

Já ho brala taky skrz špinění na začátku těhotenství a taky mě doktorka řekla že pokud to bude špatný tak žádné prášky mimco neudrží. Každopádně jsem spinila i v druhém a občas i ve 3 trimestru a teď mi doma leží 3 měsíční chlapeček 🍀😊

limali
10. led 2022

@veroveru Utrogestan zabraňuje hlavne infekciám, funguje na preiečenie výtoku - obsahuje hormón...žiaľ na zabránenie potratu neexistuje žiadna zázračná pilulka. U prvého tehotenstva som špinila, dostala som utrogestan a všetko ok. Držím palce 🙂

linducha90
10. led 2022

@veroveru jak už tu píšou holky, co má jít pryč tak odejde a utrogestan tomu fakt nezabrání

veroveru
autor
10. led 2022

@linducha90 tak jsem přišla od Dr a už mám gestacni Vacek se žloutkovým❤️🍀🍀🍀za 14dni kontrola ❤️

linducha90
10. led 2022

@veroveru super zpráva ♥️ gratuluji a držím palečky ať je vše v pořádku 🍀🍀🍀

monii007
Autor odpověď smazal
veroveru
autor
10. led 2022

@linducha90 moc děkuji ❤️❤️❤️

grow
28. led 2022

@veroveru brala jsem na střídačku od 2. trimestru do 8. měsíce. Nejdříve abych nepotratila a poté abych předčasně neporodila. Krvácela a špinila v průběhu celého těhotenství. Mám zdravou holčičku.
Dr. v 1. trimestru Dr. nedává, zastává názor, že se jedná o eliminaci špatných plodů, které by stejně se nezvládli udržet. Druhé jsem samovolně potratila v prvním trimestru a šlo to rychle. Teď čekáme nový přírůstek, tak doufám, že bude vše v pořádku a tobě držím taky palce 😉

milaano
Autor odpověď smazal